Δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία του Γιακουμάκη με τη μητέρα του πριν αυτοκτονήσει;

Δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία του Γιακουμάκη με τη μητέρα του πριν αυτοκτονήσει; Facebook Twitter
26

Δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του είχε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης πριν από την αυτοκτονία του σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Καθημερινή. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η τηλεφωνική αυτή επικοινωνία προέκυψε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στο Σελί Ρεθύμνου.

Στο λιμάνι της Σούδας  όπου έφτασε η σορός του 20χρονου στις 6 το πρωί είχαν φθάσει από νωρίς το πρωί φίλοι και συγγενείς του Γιακουμάκη, καθώς και πολίτες.

Στα σχολεία των Ιωαννίνων σήμερα οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Ερευνες για την υπόθεση της αυτοκτονίας του Γιακουμάκη που έπεσε θύμα ενδοσχολικής βίας διενεργεί η Ασφάλεια Ιωαννίνων λαμβάνοντας  καταθέσεις σπουδαστών της σχολής ενώ επανεξετάζονται οι επικοινωνίες του 20χρονου μέσω κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ά.

Ελλάδα
26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM