ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Πάνω απ' τα 2/3 των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πήραν βουλευτικό αυτοκίνητο

Πάνω απ' τα 2/3 των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πήραν βουλευτικό αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
7

Εξήντα επτά είναι τελικά οι βουλευτές που αρνήθηκαν να παραλάβουν υπηρεσιακό αυτοκίνητο σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Πρόεδρος της Βουλης, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κατά την διάρκεια της αποψινής ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών συντακτών η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε σχετικά με το θέμα πως όσα έχουν γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες στα δημοσιεύματα ήταν ανακριβή. Αναλυτικά από τους 67 αυτούς βουλευτές που αρνήθηκαν την χρήση του προνομίου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι 47, πράγμα που σημαίνει πως δύο στους τρεις (149 συνολικά οι βουλευτές της κυβέρνησης) είναι αυτοί που δεν ακολούθησαν την γραμμή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ονομαστική λίστα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως από τους συνολικά 67, οι 36 είναι νέοι βουλευτές ενώ ακόμη μεγαλύτερα είναι αναλογικά τα ποσοστά των βουλευτών άλλων κομμάτων που έκαναν χρήση του προνομίου.

7

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Τα νεα ηθη της πρωτης φορας αριστερας περιοριζονται στην προεκλογικη περιοδο...μετεκλογικα,μας τρωει αυτο το συνδρομο του ρεβανσισμου,της εξουσιας και αλλων ομορφων...το θεμα ειναι ποσο ευκολα αλλοτριωθηκαν οι περισσοτεροι,κατ'ονομα,αριστεροι του συριζα απο την εξουσια...τι μπορει να κανουν στο μελλον και αν θα δουμε ενα νεο πασοκ να επελαυνει καταστροφικα στην χωρα...
Εφόσον πολλοί πρώην ΠΑΣΟΚοι είναι, λογικό είναι. Τι το γράφετε λες και είναι είδηση. Πάντος θεωρώ πολύ λαϊκίστικο αυτό που γίνεται με τα αυτοκίνητα. Θα προτιμούσα έναν εξαιρετικό πολιτικό που να παράγει καλούς νόμους και θεμέλια για την ανάπτυξη, και ας κοστίζει στο Κράτος κάτι παραπάνω για γρηγορες μεταφορές.
Μα γιατί να σου δώσουν τώρα ονόματα; Πότε μίλησαν με ονόματα οι πολιτικοί; Υπάρχει πάντα ένα πέπλο μυστηρίου στα λόγια τους, μια ομίχλη, ένα ερωτηματικό όπως εκείνα τα ερωτηματικά που έβαζε παλιά ένα μεσημεριανάδικο, τις χρυσές εποχές, και καθόσουν και περίμενες να βγουν τα ονόματα μετά την κάρτα και έπεφταν οι τίτλοι τέλους του μεσημεριανάδικου και έμενες με το ερωτηματικό αμανάτι!Στα σοβαρά τώρα όσο μπορείς να είσαι σοβαρός με όλο αυτό που ζούμε: Οι περισσότεροι πολιτικοί καθοδηγούνται απο ένα πράγμα. Τα τεράστια απωθημένα τους. Και μάλιστα κάτι απωθημένα β διαλογής.