Χάκερ διέγραψε λογαριασμούς ύδρευσης στην Αττική

Χάκερ διέγραψε λογαριασμούς ύδρευσης στην Αττική Facebook Twitter
φωτό αρχείου
5

Έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξάγεται για υπόθεση παραποίησης λογαριασμών ύδρευσης σε Δήμο της Αττικής.

Ειδικότερα, για αυτήν την υπόθεση προηγήθηκε η υποβολή σχετικής έγκλησης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος κατάφερε να παραβιάσει το σύστημα και προχώρησε σε παραποίηση των λογαριασμών ύδρευσης, που είχαν εκδοθεί και συγκεκριμένα σε μηδενισμό προηγούμενων οφειλών προς το Δήμο.

Εξειδικευμένοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν έλεγχο στα υπολογιστικά συστήματα του Δήμου, στο πλαίσιο του οποίου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση λογισμικών προγραμμάτων απομακρυσμένης διαχείρισης.

Η έρευνα συνεχίζεται και το προανακριτικό υλικό που θα συγκεντρωθεί θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Ελλάδα / Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, στις 14 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μοναχών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Ηγουμένου και Αρχιεπισκόπου
LIFO NEWSROOM