Συζητάμε επιμήκυνση του χρέους, δηλώνει η Φινλανδία

Συζητάμε επιμήκυνση του χρέους, δηλώνει η Φινλανδία Facebook Twitter
4

Έτοιμη να συζητήσει μια επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος και των ελληνικών δανείων είναι η Φινλανδία, αν η ελληνική κυβέρνηση δεσμευτεί για τις υφιστάμενες συμφωνίες και υποσχεθεί διαρθρωτικές αλλαγές, δηλώνει ο Φινλανδός Πρωθυπουργός.

 «Δεν θα διαγράψουμε δάνεια, αλλά είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε την επιμήκυνση του προγράμματος διάσωσης ή των λήξεων… Αλλά, αυτό δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο Άλεξη Στουμπ στους δημοσιογράφους.

Τόνισε ακόμη ότι οι όροι των ελληνικών δανείων είναι πολύ προσιτοί και δεν υπάρχει περιθώριο ριζικής αλλαγή τους. Ταυτόχρονα επισήμανε την «εμμονή» της χώρα του στα συμφωνηθέντα.

Η Φινλανδία, από τους «σκληρούς» του βορρά είχε ζητήσει εγγυήσεις για την παροχή των δανείων στη χώρα μας.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM