Κουβέλης: Οι εκλογές θα είναι λυτρωτικές

Κουβέλης: Οι εκλογές θα είναι λυτρωτικές Facebook Twitter
3

Λυτρωτικές για την κοινωνία, χαρακτηρίζει ο Φώτης Κουβέλης τυχόν πρόωρες εκλογές, ξεκαθαρίζοντας έτσι και τη θέση του στις επικείμενες ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

«Κατά την πορεία των πραγμάτων δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας», εκτίμησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, στον ΣΚΑΪ, ενώ επανέλαβε ότι η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Θέλουμε να πορευτεί η χώρα σε εκλογές», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας ότι οι εθνικές κάλπες «θα λειτουργήσουν λυτρωτικά για την κοινωνία», καθώς όπως είπε, «είναι αρνητικό να πορεύεται η χώρα και με αυτή την πόλωση».

Επίσης χαρακτήρισε απαράδεκτες τις παρεμβάσεις των Ευρωπάιων και τόνισε ότι «το εμφυλιοπολεμικό κλίμα δεν εξυπηρετεί την ίδια τη χώρα».

Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε απαράδεκτη και την προχθεσινή παρέμβαση του διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τελικά αυτός ο Κουβέλης είναι τραγελαφικός. Την μία δίνει έμμεσο σήμα στους βουλευτές του να ψηφίσουν πρόεδρο αλλά μετά γυρνάει και λέει ότι και οι εκλογές καλές είναι. Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι θέλει...
Πολύ σωστά τα λέει ο σύντροφος Κουβέλης που πάντα εκτιμούσαμε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη σκέψη και τον πολιτικό του πολιτισμό. Πάντα.Η δε παρέμβαση Στουρνάρα απαράδεκτη, όσο και η μη παρέμβαση Προβόπουλου στο παρελθόν.