Πολύδωρας: Υπό συνθήκες ηρεμίας, δεν ψηφίζω Πρόεδρο

Πολύδωρας: Υπό συνθήκες ηρεμίας, δεν ψηφίζω Πρόεδρο Facebook Twitter
3

 

Ο Βύρων Πολύδωρας άρχισε να απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα μετά από δημοσίευμα που τον ήθελε να είναι ο «Νούμερο 180» στις ψήφους για την εκλογή Προέδρου, αν αυτές έφταναν στις 179.

Με τη δήλωση αυτή ο ανεξάρτητος βουλευτής και Πρόεδρος πλέον του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό»που μάλλον δεν είχε την τύχη που περίμενε ο ιδρυτής του, άφησε ανοιχτή την πόρτα για επιστροφή στη Ν.Δ.

Όμως τώρα σε δηλώσεις λέει ότι δεν είναι δεδομένος και τονίζει ότι δεν θα ψηφίσει. Τις δηλώσεις αυτές ο κ. Πολύδωρας τις έκανε στον Βήμα Fm, με μια φράση πάντως να έχει τη σημασία της και να αφήνει και πάλι ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής, ίσως με καλύτερες προϋποθέσεις. Η φράση «υπό συνθήκες ηρεμίας…», εννοώντας εθνική ηρεμία σε ό,τι αφορά στις τουρκικές προκλήσεις.

Είπε ο βουλευτής στο ραδιόφωνο:

«Το κυρίαρχο είναι πως δεν είμαι δεδομένος. Το κυρίαρχο είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσει το έργο της αυτή η κυβέρνηση, με το γεφυράκι να περάσει τους 180 και την εκλογή Προέδρου. Θα είναι ζημιογόνο και τερατώδες, αν το συνεχίσει. Γι' αυτό λέω ότι δεν είμαι δεδομένος, ότι αμφιβάλλω αν θα φτάσετε στους 179 ή ακόμη και στον Φεβρουάριο, αμφιβάλλω πώς θα περάσετε την κρίση».

Πρόσθεσε ότι η στάση του «εξαρτάται από την ένταση στην κυπριακή ΑΟΖ. Εξαρτάται από την ένταση στο Αιγαίο... Οι περισσότερες πιθανότητες πάνε προς αυτό, ότι δεν θα ψηφίσω. Ακόμη και 180ος να είμαι, υπό συνθήκες ηρεμίας, δεν ψηφίζω».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια