Κρήτη: Συνελήφθησαν αστυνομικοί που ήταν μέλη συμμορίας

Κρήτη: Συνελήφθησαν αστυνομικοί που ήταν μέλη συμμορίας Facebook Twitter
1

Τρεις αστυνομικοί -ένας διευθυντής και δύο αρχιφύλακες- συνελήφθησαν ύστερα από εξάρθρωση συμμορίας που εμπλέκεται σε υποθέσεις καλλιέργειας και εμπορίας ναρκωτικών, διακίνησης όπλων και ζωοκλοπών. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στους νομούς Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το Έθνος, έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου τουλάχιστον 14 άτομα, Έλληνες, Βούλγαροι και Αλβανοί, καθώς και οι τρεις αστυνομικοί οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη της οργάνωσης.

Ο ένας εξ αυτών είναι από το Ηράκλειο και δύο από το Λασίθι. Οι Αρχές, ύστερα από τον εντοπισμό χασισοφυτειών της παρακολούθησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και εντόπισαν τα άτομα που εμπλέκονταν στην καλλιέργεια και τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Παράλληλα, Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες οι οποίοι δρούσαν ως δύο ομάδες σε Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο καλλιεργούσαν χασίς, το εμπορεύονταν, ενώ φέρονται να εμπλέκονται και σε διακίνηση όπλων.

Στην όλη επιχείρηση μετέχουν περισσότεροι από 200 αστυνομικοί, ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και κλιμάκιο της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων από την Αθήνα.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM