Ως πριμ επιστρέφει ο 13ος μισθός στο δημόσιο

Ως πριμ επιστρέφει ο 13ος μισθός στο δημόσιο Facebook Twitter
9

Με τη μορφή πριμ παραγωγικότητας πρόκειται να επιστρέψει ο 13ος μισθός στο Δημόσιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι το ποσό θα παίρνουν όσοι πιάνουν ποσοστό επί  των στόχων ενώ επίκεινται και σαρωτικές αλλαγές από το 2015 για τις αποδοχές και την αξιολόγηση. Ο έξτρα αυτός μισθός θα καταβάλλεται μία φορά το χρόνο και θα είναι μισός για όσους πιάνουν το 90% των στόχων και ολόκληρος για όσους πιάνουν άνω του 90%.

Ακόμη μέχρι το τέλος του 2014, θα πρέπει να υπάρξει μελέτη για την μεταφορά κρατικών υπηρεσιών σε ιδιώτες προκειμένου να μειωθεί το κόστος. Ανάμεσα σε αυτές τις αρμοδιότητες είναι η καθαριότητα των γραφείων και η φύλαξη των κτιρίων.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

GREXIT PLAN B ΑΛΒΑΝΙΑ

Πολιτική / Το plan b της Ευρώπης για το Grexit με την ονομασία «Κωδικός Αλβανία» - Οι συνέπειες στο εθνικό νόμισμα

«Θα υπήρχε πείνα, ούτε να αγοράσουμε πετρέλαιο για τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο δεν θα είχαμε» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM