Στάση πληρωμών από την εταιρεία του Κτηματολογίου

Στάση πληρωμών από την εταιρεία του Κτηματολογίου Facebook Twitter
3

Σε στάση πληρωμών προς τους πελάτες και στους προμηθευτές της προχωρά η εταιρεία του Κτηματολογίου, ενώ, όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, ξεκίνησαν τα λουκέτα σε κτηματολογικά γραφεία.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας, η Κτηματολόγιο Α.Ε. που θα έβαζε μια τάξη στη χώρα και η οποία πλέον μετονομάστηκε σε ΕΚΧΑ Α.Ε, άφησε  απλήρωτους πελάτες και προμηθευτές με αποτέλεσμα να κλείνουν ήδη το ένα μετά το άλλο τα κτηματολογικά της γραφεία, με αρχή στα βόρεια Προάστια της Αττικής.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο υπουργός Οικονομίας έκανε «ρεσάλτο» στο ταμείο της εταιρείας «υφαρπάζοντας από τα τέλη των ιδιοκτητών ακινήτων 250 εκατομμύρια ευρώ». Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «το ποσόν, που προοριζόταν για τη συνέχιση του έργου, το ενέγραψε στο περιβόητο «πρωτογενές πλεόνασμα», το οποίο διαφημίστηκε από την κυβέρνηση ως μεγάλη επιτυχία».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ