Μυστήριο με πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Μυστήριο με πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
2

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία και την αντιτρομοκρατική, μετά τον εντοπισμό τρύπας από σφαίρα στα τζάμια και την ψευδοροφή του δεύτερου και τρίτου ορόφου στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Οι πρώτες πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άγνωστοι πυροβόλησαν πιθανότατα με καλάσνικοφ αργά χθες τη νύχτα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αντιτρομοκρατική η οποία εξετάζει τα ευρήματα. Στα γραφεία βρέθηκε ένας κάλυκας 762 χιλιοστών, μία τρύπα σε τζάμι του 1ου ορόφου και μία βολίδα καρφωμένη στην οροφή.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως κανείς δεν είχε αντιληφθεί κάτι μέχρι λίγες ώρες πριν και παρόλο που το κτίριο φρουρείται.

H ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ λίγο πριν:

 

Επίθεση με πυροβόλο όπλο δέχθηκαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες από την πίσω πλευρά ο δεύτερος και τρίτος όροφος των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ (Χαρ. Τρικούπη 50). Το σοβαρό αυτό περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται. Απαντά με τη συσπείρωση και την αποφασιστικότητα των δημοκρατικών πολιτών καταδικάζοντας κατηγορηματικά κάθε εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια.

Το ίδιο ζητούμε από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. Όχι μόνο δεν θα επιτρέψουμε να υπονομευτεί, αλλά θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τη δημοκρατική ομαλότητα στον τόπο μας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Στο ΠΑΣΟΚ έβαλαν κάποιον να κάνει 2 τρύπες με όπλο για να το παίξουν τάχα μου και εχθροί των μεγάλων συμφερόντων και των αντιεξουσιαστών.Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πρέπει να τους βρήκαν στο δόξα πατρί