Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι του Ποταμιού

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι του Ποταμιού Facebook Twitter
14

Στην πρώτη ανακοίνωση των υποψηφίων του για τις ευρωεκλογές προχώρησε σήμερα Το Ποτάμι. Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης, ο γιός του Λεωνίδα Κύρκου Μίλτος, ο καθηγητής και πρώην ολυμπιονίκης και αρχηγός της εθνικής πόλο  Γιώργος Μαυρωτάς, ο καθηγητής Περικλής Βαλλιάνος, ο στενός συνεργάτης του Στ.Θεοδωράκη, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός και ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός.

Επίσης η ογκολόγος Άννα Ευφραιμίδου-Παπασταύρου και οι: Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα, Μαρία Δημητρίου, Παύλος Ελευθεριάδης, , Σπύρος Καχριμάνης, Βάσω Κιντή, Δημήτρης Κοντοπίδης, Δημήτρης Κουρέτας, Άννα Λυδάκη, Γιούλη Μενιουδάκου, Αναστασία Μήλιου, Θανάσης Σκόκος, Φανή Σπυριδάκη, Χριστίνα Ταχιάου και Σταύρος Τσακυράκης.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ