ΠΑΣΟΚ κατά ΓΑΠ: Ανεύθυνη και ακατανόητη η στάση του

ΠΑΣΟΚ κατά ΓΑΠ: Ανεύθυνη και ακατανόητη η στάση του Facebook Twitter
8

Ολοταχώς προς τη ρήξη οδεύει η σχέση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου μετά το «όχι» του πρώην Πρωθυπουργού στο άρθρο 2 για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.  Ο γραμματέας επικοινωνίας της Χ. Τρικούπη Δημήτρης Καρύδης έκανε το πρωί σε συνέντευξη του στον Βήμα Fm, λόγο για «ανεύθυνη και ακατανόητη» στάση, σημειώνοντας ότι ο Παπανδρέου δεν είχε εκφράσει τη διαφωνία του για το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών «ούτε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ούτε κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν χωρίζουν οι δρόμοι Παπανδρέου - ΠΑΣΟΚ είπε με νόημα: «Να ρωτήσετε τον ίδιο».

Ο κ. Καρύδης ανέφερε ακόμη ότι δεν γνωρίζει αν πρόκειται να επιδιωχθεί κάποια επικοινωνία Παπανδρέου-Βενιζέλου, τόνισε όμως ότι «προφανώς θα γίνουν οι απαραίτητες αποτιμήσεις και αυτό που πιστεύω είναι ότι πάντα στο ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως πολιτικών διαφορών και διαφωνιών, να πρυτανεύει πάνω απ’ όλα η ενότητα».

Διέψευσε επίσης ότι υπήρξε πρόταση διαγραφής του Παπανδρέου ενώ για τη συνάντηση που γράφτηκε ότι είχαν αργά το βράδυ μετά την ψηφοφορία Παπανδρέου και Βενιζέλος, είπε ότι αυτή έγινε αλλά «δεν ήμουν μπροστά και δεν ξέρω τι ειπώθηκε, όπως και με τον κ. Κακλαμάνη».

Πάντως σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο κ. Βενιζέλος μπήκε έξαλλος στο γραφείο του κ. Παπανδρέου στη Βουλή και του ζήτησε το λόγο για το «όχι».

Για τον κ. Κακλαμάνη και το «παρών» του στο άρθρο 2, ο κ. Καρύδης είπε ότι «ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και από αυτά που λέει και τις γενικότερες ενέργειές του και ειδικά οι άνθρωποι που πήραν πάνω τους την παράταξη σε συγκεκριμένες εποχές και είναι απαραίτητο να έχουν ξεκαθαρισμένες απόψεις και τι θέλουν να κάνουν, διότι είναι σαν δηλητήριο για τους απλούς, καθημερινούς πολίτες που έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ και δίνουν τη μάχη στο καφενείο, στο δρόμο».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
ΠΑΣΟΚ κατα ΓΑΠ.Περαν του εγγενους παραλογισμου τον οποιο εμπεριεχει η φραση,διερωτωμαι γιατι ο τιτλος δεν ειναι ο ασυγκριτως ορθοτερος "Ευαγγελος κατα Γιωργου".Ο οποιος θα βοηθουσε και στην απαντηση στο διλημμα" Τι θεση να παρω ; Με ποιον ειμαι ;".Αβιαστα θα προεκυπτε η απαντηση " Μεταξυ των δυο ; Μα,με τον....τριτο ! Οποιος και αν ειναι αυτος !"
Στους κακόπιστους επικριτές του, ο Γιωργάκης απαντά με Walt Whitman και Oscar Wilde--τους οποίους ανακάλυψε πρόσφατα, σε σεμινάριο φημισμένου αμερικανικού πανεπιστημίου που παρακολουθεί:"Do I contradict myself? Very well then I contradict myself,I am large, I contain multitudes.""The well-bred contradict other people. The wise contradict themselves."
Πόσο παλιακό όλο αυτό. ΓΑΠ VS Βενιζέλος. Τι θέμα! Σαν να ακούς το 2014 κάποιον να μιλάει για τα κλωτσομπουνίδια της Τζοαν Κολινς με την πωςσελενεδενμουερχεταιτωρα στη "Δυναστεία". Λυπηθείτε μας...