Μαρκόπουλος: Θα απομακρυνθούν από τη Χρυσή Αυγή άλλοι δύο βουλευτές

Μαρκόπουλος: Θα απομακρυνθούν από τη Χρυσή Αυγή άλλοι δύο βουλευτές Facebook Twitter
5

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έκανε λόγο για άλλους δύο βουλευτές που σκέφτονται να ανεξαρτητοποιηθούν άμεσα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποια στελέχη του κόμματος, αν και διαπνέονται από την εθνικιστική ιδεολογία, έχουν μεγάλες διαφορές με την ηγεσία σε συγκεκριμένα ζητήματα.

«Με την αποχώρηση του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν κακές προθέσεις. Δεν είναι όλοι το ίδιο. Κάποιοι συνειδητοποιούν τι συμβαίνει γύρω τους. Πιστεύω ότι έρχονται και άλλες δύο απομακρύνσεις. Γνωρίζω ότι υπάρχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής που θα απομακρυνθούν από αυτό το μόρφωμα. Μπορεί να κρατήσουν τις εθνικιστικές τους απόψεις αλλά θα απομακρυνθούν από το μόρφωμα. Πιστεύω ότι αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι υπάρχει εκεί μια περίεργη ηγετική τρομοκρατική και εγκληματική ομάδα», είπε  βουλευτής.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM
Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίαζε επι τρεις ώρες για να καταλήξει (κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα) η κοινοβουλευτική του ομάδα πως τελικά είναι υπέρ της διώξεις της Χρύσης Αυγής ως παράνομης.Οχι η νουδου...Αρθρογράφοι και σχολιαστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ το φθινόπωρο κλαιγόντουσαν για τις εισαγγελικές διώξεις και συλλήψεις ενάντιων των αυγών μετά την δολοφονία του Παύλου Φυσσα, όχι η νουδου...Είμαι ΚΑΙ εγώ ο Φαηλος όπως και κάθε άλλος που τολμά να διατυπώνει διαφορετική γνώμη από αυτήν του κόμματος/στάνης σου Σταμάτη Φ!
"Κάποιοι απ' αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν κακές προθέσεις...". "...συνειδητοποιούν τι υπάρχει γυρω τ§ους..."Λέει ο Μαρκόπουλος για χρυσαβγίτη που ήταν στέλεχος απο το '96!!!"Ηταν όλοι τους παιδιά μου" όπως λέει και το θεατρικό ή " η επιστροφή του ασώτου υιού" κατά τη βίβλο...Τι; Συγχρονο ευρωπαικο δημοκρατικο κομα η ΝΔ;
Εγώ βλέπω ότι η ΝΔ τους βάζει φυλακή και ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει τον ύπνο του μην τυχόν και κανας ΧΑυγίτης ψηφίσει ΝΔ. Η δε ακροαριστερά έχει ανάγκη τους φασίστες γιατί συσπειρώνεται και ετεροκαθορίζεται.