Δέκα τα εντάλματα σύλληψης για γνωστούς επιχειρηματίες

Δέκα τα εντάλματα σύλληψης για γνωστούς επιχειρηματίες Facebook Twitter
1

Δέκα εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί για ισχυρούς και γνωστούς επιχειρηματίες, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την περίοδο 2006-2011.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, στη δικαιοσύνη οδηγούνται επιχειρηματίες και τραπεζικοί. Ανάμεσα τους ο Κυριάκος Γριβέας, ιδιοκτήτης ξενοδοχείων και εταιρίας που διοργάνωνε συνέδρια, ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Τ.Τ. Κυριάκος Βαρότσης αλλά και ο Άγγελος Φιλιππίδης, πριν χρόνια πρόεδρος του Παναθηναϊκού, για τον οποίο εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης αφού βρίσκεται στην Αμερική.

Ένας ακόμη πρώην διοικητής του Τ.Τ. αναζητείται από τις Αρχές και σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο πρόκειται για τον Κ. Παπαδόπουλο.

Επίσης, εντάλματα σύλληψης φαίνεται ότι εκδόθηκαν για τον Κύπριο εφοπλιστή Έλληνα, το νυν στέλεχος της Γιούρομπανκ Σιγανό, και τον γνωστό επιχειρηματία Δ. Κοντομηνά. Για τον Κοντομηνά δικαστικοί κύκλοι διαρρέουν ότι νοσηλεύεται υπό φρούρηση.

Η υπόθεση αφορά επισφαλή δάνεια τα οποία προκάλεσαν τρύπα σχεδόν 500 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο. Χθες υπήρξε ολονύκτια επιχείρηση για τη σύλληψη των εμπλεκόμενων προσώπων, μετά από εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Πως μαγικα τα μεγαλα λαμογια για να αποφυγουν την συλληψη νοσηλευονται..Οταν ολοι αυτοι οι αλητες μπουν στην φυλακη ΚΑΙ επιστρεψουν τα κλεμενα, τοτε θα γινουμε σοβαρη χωρα. Οχι χωρα οπου η επιχειρηματικοτητα ειναι ο νταβατζης με την πουρακλα, την μπιμποξανθια και το σεκιουριτι.Στο τελος νομιζω θα γινω και γω αναρχικος. Απογοητευση.