Άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ επιστρέφει στο Δημόσιο ο Κάντας

Άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ επιστρέφει στο Δημόσιο ο Κάντας Facebook Twitter
2

Άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ επέστρεψε σήμερα στο Δημόσιο ο Α. Κάντας, χρήματα από τις μίζες που έχει λάβει κατά καιρούς ως αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών. Το ποσό εμβάστηκε από λογαριασμό στο εξωτερικό σε λογαριασμό της Eurobank στην Αθήνα. Πριν από λίγες ημέρες με τον ίδιο τρόπο είχε επιστρέψει άλλα 7 εκατομμύρια.

Η δήλωση των συνηγόρων του κ. Κάντα έχει ως εξής: «Σήμερα εμβάσθηκαν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Α. Κάντα στην Eurobank 2.000.000,00 ευρώ, σε υλοποίηση της δέσμευσής του για επιστροφή χρημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο και αποκάλυψη της αλήθειας. Εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί η επιστροφή και των υπολοίπων χρημάτων».

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αντι να σαι σε κανενα μαρακες, μεξικο σιτυ, καρακας, μοντεβιδεο....με τα μωρα σου, τις σαμπανιες σου, τα γουστα σου....καθεσαι κι επαναπατριζεις χρηματα συν το οτι θα σε λενε ρουφιανο συν το οτι σε εχουν τεντωσει στην ανακριση...για αλλη μια φορα δηλαδη αποδυκνειεται οτι σαν την ελλαδιτσα μας, πουθενα!