Ελέγχους και στα σπίτια θα κάνει η εφορία

Ελέγχους και στα σπίτια θα κάνει η εφορία Facebook Twitter
4

Ελέγχους και στα σπίτια φορολογουμένων χωρίς παρουσία εισαγγελέα θα μπορούν να κάνουν υπό προϋποθέσεις οι εφοριακοί, όπως προβλέπει διάταξη που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο για τα ακίνητα.

Σύμφωνα με τη διάταξη, "η είσοδος στην κατοικία του φορολογούμενου επιτρέπεται μόνο με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, εκτός εάν αυτή έχει δηλωθεί από το φορολογούμενο και ως χώρος άσκησης επαγγελματικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στην τελευταία περίπτωση η πρόσβαση αφορά μόνο τους χώρους, στους οποίους ασκείται η επαγγελματική δραστηριότητα".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BLACKROCK CEO AI ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ

Οικονομία / BlackRock: Η έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης θα διευρύνει το χάσμα πλούτου, προειδοποιεί ο CEO

Όπως σημείωσε, όταν η χρηματιστηριακή αξία αυξάνεται αλλά η ιδιοκτησία παραμένει περιορισμένη, η ευημερία γίνεται λιγότερο αισθητή για όσους βρίσκονται εκτός αυτής της δυναμικής
THE LIFO TEAM