Ισραήλ και ΗΠΑ έχασαν το δικαίωμα ψήφου στην Unesco

Ισραήλ και ΗΠΑ έχασαν το δικαίωμα ψήφου στην Unesco Facebook Twitter
1

Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ απώλεσαν αυτόματα σήμερα το δικαίωμα ψήφου στην Unesco, δύο χρόνια αφού σταμάτησαν να καταβάλλουν την οικονομική τους συνδρομή στον οργανισμό, διαμαρτυρόμενες για την ένταξη της Παλαιστίνης σε αυτόν.


«Στον κατάλογο των χωρών που χάνουν το δικαίωμα ψήφου περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ και το Ισραήλ», δήλωσε μια πηγή του ΟΗΕ που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

«Ούτε η μία ούτε η άλλη χώρα παρουσίασαν τα απαραίτητα έγγραφα σήμερα το πρωί (οπότε έληγε η σχετική προθεσμία) για να αποφύγουν να χάσουν το δικαίωμα ψήφου», πρόσθεσε η ίδια. Οι δύο χώρες έπαψαν να καταβάλλουν τη συνδρομή τους μετά την ένταξη στις 31 Οκτωβρίου 2011 της Παλαιστίνης στην Unesco.

Πηγή: ΑΠΕ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Διεθνή / Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Στην Κολκάτα της Ινδίας, το εργαστήριο του Subimal Das κατασκευάζει υπερρεαλιστικά ομοιώματα νεκρών σε φυσικό μέγεθος για οικογένειες που θέλουν να κρατήσουν ένα απτό ίχνος των αγαπημένων τους μέσα στο σπίτι.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια