Στον εισαγγελέα πόρισμα για την περιουσιακή κατάσταση του Γιάννου Παπαντωνίου

Στον εισαγγελέα πόρισμα για την περιουσιακή κατάσταση του Γιάννου Παπαντωνίου Facebook Twitter
2

Στις εισαγγελικές αρχές διαβιβάζεται σύμφωνα με πληροφορίες, πόρισμα του ΣΔΟΕ που αφορά στον έλεγχο περιουσιακής κατάστασης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου.

Ο Σκάι αναφέρει ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΔΟΕ ερεύνησε το σύνολο της περιούσιας του πρώην υπουργού σε ακίνητα και λογαριασμούς, μετά από εισαγγελική παραγγελία της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, η οποία διενεργεί έρευνα για σειρά εξοπλιστικών προγραμμάτων.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ωραία ιδέα για διαφήμιση του Λουμίδη είναι έτσι όπως οσφραίνεται ο Γιάννος με την όμορφη μύτη του πάνω απ΄το φλυτζάνι του καφέ. Ο δε Ακης να του απευθύνει το λόγο: " Το 'πε, το'πε ο παπαγάλος ότι απ' τη μίζα μου έφαγε κι άλλος. Ξέρεις τίποτα εσύ Γιάννο;"