Προπηλακισμούς δέχτηκε ο Μπίστης στο Π. Φάληρο

Προπηλακισμούς δέχτηκε ο Μπίστης στο Π. Φάληρο Facebook Twitter
1

Επίθεση από αγνώστους που του δήλωσαν μέλη της Χ.Α. κατήγγειλε ότι δέχτηκε σήμερα το πρωί στο Π. Φάληρο, ο Νίκος Μπίστης.

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, ανέφερε ότι ενώ περπατούσε στην παραλία του Φλοίσβου μαζί με έναν φίλο του, τον πλησίασε άγνωστος και του επιτέθηκε φραστικά «στο όνομα της Χρυσής Αυγής», όπως χαρακτηριστικά έλεγε, ενώ επιχείρησε και να χειροδικήσει σε βάρος του.

Λίγη ώρα αργότερα ο άγνωστος εμφανίστηκε με φίλο του σε καφετέρια στην οποία κάθισε ο Μπίστης, απειλώντας τον και πάλι φραστικά. Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ ζήτησε τηλεφωνικά τη βοήθεια της αστυνομίας που έφτασε σε λίγα λεπτά, οι δράστες όμως είχαν στο μεταξύ εξαφανιστεί.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ:

«Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε μάρτυρες απροκάλυπτων επιθέσεων από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ακροδεξιούς τραμπούκους κατά δημοκρατικών πολιτών. Σήμερα το πρωί ακροδεξιοί στο Παλαιό Φάληρο προπηλάκισαν και απείλησαν τον Νίκο Μπίστη και μετά την αντίδρασή του και την ειδοποίηση της αστυνομίας, εξαφανίστηκαν. 

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είχε υπερασπιστεί με σθένος το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και της δημιουργίας, μόλις πριν λίγες μέρες στο Χυτήριο. Φαίνεται πως η δράση του αυτή ενόχλησε αυτούς που επιθυμούν ένα καθεστώς με τους δικούς τους κανόνες, χωρίς ελευθερίες και δικαιώματα. 

Τους λέμε ότι η δική μας Δημοκρατία δεν φοβάται. Θα δώσει απαντήσεις, όπως έδινε πάντα σε εποχές που οι νοσταλγοί του φασισμού, έκαναν κάθε τι για να την υπονομεύσουν».  

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια