Τη Βουλή απασχόλησε η δολοφονία στο Κερατσίνι

Τη Βουλή απασχόλησε η δολοφονία στο Κερατσίνι Facebook Twitter
5

Τη Βουλή απασχόλησε σήμερα το πρωί το ζήτημα της δολοφονίας του 34χρονου στο Κερατσίνι, με τον υπουργό Δικαιοσύνης να καταδικάζει τη βία από τη Χ.Α. και να διαβεβαιώνει ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί.

Σε ιδιαίτερα έντονο τόνο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, είπε ότι θα πρέπει να συλληφθούν οι δράστες και «να σαπίσουν στη φυλακή».

Από την πλευρά του ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης εξέφρασε τη «λύπη» του για το συμβάν…         Το πρωί είχε χαρακτηρίσει «αθλιους και συκοφάντες», όσους συνέδεαν τη δολοφονία με τη Χ.Α., απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις.

Όμως οι τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης που σύμφωνα με το Ποντίκι, ονομάζεται Γιώργος Ρουπακιάς, παραδέχτηκε ότι είναι χρυσαυγίτης.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM