Ζορρό ο γάτος

Facebook Twitter
0

Το ντοκιμαντέρ «Ζορρό ο γάτος», της δημοσιογράφου και ντοκιμαντερίστριας Σελάνας Βροντή, με θέμα τις περιπέτειες και τα παθήματα του Ζορρό, ενός κεραμιδόγατου που ζει στο κέντρο της Αθήνας, είχε προβληθεί στο 12ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης-Εικόνες του 21ου αιώνα.

Έπειτα περιόδευσε και σε άλλα φεστιβάλ και προβλήθηκε σε ειδικές προβολές, μέχρι που η Σελάνα αποφάσισε να το ανεβάσει στο YouTube ειδικά για τους αναγνώστες του Lifo.gr. H ίδια μας είπε σχετικά:

«Μερικά πράγματα απλώς αργώ να τα κάνω. Κάθονται μήνες ή και χρόνια στο to do list μου. Κάποια στιγμή, όμως, καταφέρνω να τα σβήσω από τη λίστα με τις υποχρεώσεις μου. Ύστερα από δύο χρόνια σχεδόν ανέβασα στο YouTube το ντοκιμαντέρ «Ζορρό ο γάτος» (χάρη στην βοήθεια του web developer και φίλου Σπύρου Παπαβλασσόπουλου).

Πολλοί άνθρωποι είχαν εκφράσει την επιθυμία να δουν την ταινία μου. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς που επικοινώνησαν μαζί μου δεν μένουν στην Αθήνα. Εταιρεία διανομής δεν έχω, και βαριόμουν να κάνω αιτήσεις σε άλλα φεστιβάλ. Το Ίντερνετ είναι ένας υπέροχος τρόπος να μοιράζεσαι πράγματα με άλλους ανθρώπους. Πρέπει να πω ότι χάρηκα πολύ που τώρα πλέον έχουν όλοι τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το biopic του Ζορρό, ο οποίος -αν δεν το ξέρετε- είναι ο ασπρόμαυρος ταλαντούχος γάτος μου.

Αυτό είναι το δώρο μου στους αναγνώστες της Lifo. Ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν ή συμμετείχαν στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ. Καλή χρονιά!»

Παρακολουθήστε το απολαυστικό ντοκιμαντέρ! (Συνιστούμε την πλήρη οθόνη).

*Μάθετε περισσότερα για το ντοκιμαντέρ εδώ

Αρχείο
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ