Πτώση μετά τέκνων

Πτώση μετά τέκνων Facebook Twitter
0
ΣτηνΚαλλιθέα, από ύψος πέντε ορόφων -έτσιείπε το δελτίο- ένας πατέρας,αφού πρώτα κατέσφαξε τη γυναίκα του,πήρε παραμάσχαλα τα δύο παιδιά του καιαφέθηκε στο κενό. Αποτέλεσμα; Νεκρός οπατέρας, νεκρό το ένα παιδί και το άλλο«βιώσιμο» στην εντατική του νοσοκομείου.Αιτία του δράματος; Πιθανότατα η εξάμηνηανεργία του πάτερ φαμίλια πρόσθεσετριβές και εχθρότητα στην ατμόσφαιρατου σπιτιού. Μέχρι σφαγής όμως καιπτώσεως; Όπως μαθαίνουμε από τουςπερίοικους, η αληθινή αιτία είναι άλλη.Η σύζυγος σχετιζόταν στην επαρχία μεκάποιον άντρα που την εγκατέλειψε γιανα παντρευτεί. Όταν λοιπόν ήρθε στηνΑθήνα, γνώρισε το συζυγοκτόνο καιπαιδοκτόνο, παντρεύτηκαν και έκαναν ταδύο παιδιά. Η ατυχία τους ήταν ότι οπρώτος δεσμός της μητρός χώρισε και,όπως συχνά συμβαίνει, επανήλθε στηνπαλιά αγάπη. Νέα πάθη και νέες αγάπες.Μόνο που σε αυτές τις περιπτώσεις η δίκηπου στήνεται στην καρδιά του απατηθέντοςκαταλήγει σε θανατική καταδίκη. Σφαγμένηη γυναίκα, θυσιασμένο το ένα παιδί καισακατεμένο το άλλο. Πατέρεςκαι παιδιά, μάνες και εραστές.
Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ