Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πετάξετε αυτές τις γιορτές εύκολα και γρήγορα με την Ellinair

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πετάξετε αυτές τις γιορτές εύκολα και γρήγορα με την Ellinair Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Τα ταξίδια που κάνουμε κατά τη διάρκεια των γιορτών είναι αυτά που μας φέρνουν πιο κοντά στους αγαπημένους μας και γίνονται μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μας.

Φυσικά, το ταξίδι μετράει όσο και ο προορισμός, γι' αυτό είναι σημαντικό να έχουμε μία απολαυστική συνολική εμπειρία – από τη στιγμή που θα κλείσουμε τα εισιτήρια, μέχρι τη στιγμή που θα αποβιβαστούμε. Τις φετινές γιορτές, λοιπόν, επιλέξαμε την αεροπορική εταιρεία Ellinair για να ταξιδέψουμε εύκολα, γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια, από την αρχή ως το τέλος.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πετάξετε αυτές τις γιορτές εύκολα και γρήγορα με την Ellinair Facebook Twitter

Το πρώτο βήμα ήταν να επιλέξουμε τον προορισμό μας κι εμείς αποφασίσαμε να επισκεφθούμε μερικούς από τους καλύτερούς μας φίλους που βρίσκονται στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη. Το εύκολο της υπόθεσης είναι πως η εταιρεία πραγματοποιεί δύο καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο, οπότε δε χρειάστηκε να ανησυχήσουμε για το αν θα βρούμε εισιτήρια, ακόμα και τελευταία στιγμή.

Επιπλέον, στο ellinair.com η πλοήγηση είναι εξαιρετικά εύκολη, οπότε δεν μας πήρε πολλή ώρα να πραγματοποιήσουμε την κράτηση: Με ένα κλικ στο εικονίδιο για πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα μεταφερθείτε άμεσα στο ημερολόγιο πτήσεων. Μπορείτε να επιλέξετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε, σύμφωνα και με τις τιμές, αν όμως δεν έχετε κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, μπορείτε να επιλέξετε απλά το εικονίδιο με το ημερολόγιο χαμηλών ναύλων και να αποφασίσετε πότε θα ταξιδέψετε σύμφωνα με το budget σας.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε ακόμα κι αν είστε έτοιμοι για μία νέα περιπέτεια – επιλέξτε το εικονίδιο με το ημερολόγιο χαμηλών ναύλων και αποφασίστε τον προορισμό σας σύμφωνα με τον πιο οικονομικό συνδυασμό ναύλων. Υπάρχουν τρεις διακριτές κατηγορίες ναύλων, για να επιλέξετε οποία ταιριάζει καλύτερα στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Εμείς, έχοντας κλείσει το classic εισιτήριο, αγοράσαμε και την υπηρεσία fast track για να αποφύγουμε τη μεγάλη ουρά της επιβίβασης.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πετάξετε αυτές τις γιορτές εύκολα και γρήγορα με την Ellinair Facebook Twitter

Η διαχείριση της κράτησης γίνεται πολύ εύκολα, πράγμα αρκετά χρήσιμο, καθώς με την απόφασή μας να μεταφέρουμε κάποια έξτρα δώρα στο ταξίδι μας, χρειαστήκαμε και έξτρα αποσκευές. Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα τις αποσκευές σας πατώντας στο εικονίδιο της προσθήκης αποσκευών και χρειάζεστε απλά τον κωδικό κράτησης και το επώνυμό σας, όποια κατηγορία εισιτηρίου κι αν έχετε αγοράσει.

Αφού έχετε κάνει την κράτησή σας, η Ellinair σας προσφέρει τη δυνατότητα να κλείσετε το ξενοδοχείο και να νοικιάσετε το αμάξι που επιθυμείτε μέσω του site της, με ανταγωνιστικές τιμές για τις μέρες που θα ταξιδέψετε. Εμείς βρήκαμε τον καλύτερο συνδυασμό για δύο διαφορετικά δωμάτια στο ξενοδοχείο της επιλογής μας.

Λίγο πριν από την πτήση μας, είχε έρθει η ώρα του check-in, το οποίο ήταν πιο γρήγορο από ποτέ. Μπαίνοντας στο ellinair.com μπορείτε να κάνετε άμεσα διαδικτυακό check-in πολύ εύκολα, ενώ μπορείτε να επιλέξετε τη θέση σας χωρίς χρέωση. Θα λάβετε τα στοιχεία του check-in σας με ένα μήνυμα στο κινητό χωρίς χρέωση ή μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο Apple Wallet σας.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, στο site θα βρείτε ο,τι χρειάζεται να ξέρετε σχετικά με τα ταξιδιωτικά έγγραφα ή τις αποσκευές σας, τα ασυνόδευτα παιδιά, το ταξίδι σε εγκυμοσύνη ή με βρέφος, πληροφορίες σχετικά με ανθρώπους με αναπηρία, όπως και το ταξίδι με κατοικίδιο.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πετάξετε αυτές τις γιορτές εύκολα και γρήγορα με την Ellinair Facebook Twitter

Από την online κράτηση μέχρι λίγο πριν από την πτήση μας, η εμπειρία της Ellinair κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπαμε τη διαδικασία της οργάνωσης ενός ταξιδιού. Εύκολα, γρήγορα και άνετα, καλύψαμε όλες μας τις ανάγκες και το μόνο που έχει μείνει είναι η ανυπομονησία μέχρι να δούμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους τις φετινές γιορτές!

Για κρατήσεις θέσεων, αγορά και αλλαγές εισιτηρίων η οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 801 100 81 82 από σταθερό ή στο +30 2311 22 47 00 από κινητό ή στείλτε email στο [email protected].

Ταξίδια
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καθημερινή ρουτίνα ενός πλοίου της γραμμής τον χειμώνα

Ταξίδια / Η καθημερινή ρουτίνα ενός πλοίου της γραμμής τον χειμώνα

Πήραμε το πλοίο της γραμμής για να κάνουμε το δρομολόγιο που κάνουν οι ναυτικοί μετ’ επιστροφής, χωρίς να κατέβουμε σε κάποιο λιμάνι. Η διαδρομή μας ήταν Πειραιάς – Κύθνος – Σέριφος – Σίφνος – Κίμωλος – Μήλος και πίσω, ενώ άλλες μέρες προστίθενται κάποιοι ακόμα προορισμοί, με τερματικό λιμάνι εκείνο της Σαντορίνης. Στις περίπου 17 ώρες προσπαθήσαμε να δούμε και να καταγράψουμε τη ζωή τον χειμώνα μέσα σε ένα από τα πολλά πλοία που ταξιδεύουν αδιάκοπα στις ελληνικές θάλασσες.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ
Adrère Amellal: Μια μέρα στο ξενοδοχείο που φωτίζεται με κεριά στην όαση της Σίβα

Ταξίδια / Adrère Amellal: Μια μέρα στο ξενοδοχείο που φωτίζεται με κεριά στην όαση της Σίβα

Σε έναν αλλόκοτο υπερμεγέθη όγκο που ορθώνεται στην έρημο θυμίζοντας σεληνιακό τοπίο λειτουργεί ένα οικολογικό και απόλυτα μίνιμαλ αισθητικής ξενοδοχείο χωρίς ίντερνετ, ούτε τηλέφωνο, ούτε καν ερ-κοντίσιον.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Ο τόπος μου, ο Κάμπος της Χίου

Γειτονιές της Ελλάδας / H ζωή μου στον Κάμπο της Χίου, εκεί που οι λαλάδες κοκκινίζουν τη γη

Η Μάρω Χατζελένη περιγράφει την καθημερινότητά της στον τόπο που μεγάλωσε και επέστρεψε, σε ένα μέρος όπου αρχοντικά, περιβόλια και στέρνες με πηγάδια συνυπάρχουν μαγικά.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Ο τόπος μου, η Καλοσκοπή

Γειτονιές της Ελλάδας / Mπορεί να ξαναζωντανέψει ένα χωριό είκοσι ατόμων στο βουνό της Γκιώνας;

Μια ομάδα κατοίκων φιλοδοξεί να αναζωογονήσει ένα ορεινό χωριό με άπλετο πράσινο, με άφθονα τρεχούμενα νερά και πηγές, την Καλοσκοπή Φωκίδας που βρίσκεται μόλις δυόμιση ώρες μακριά από την Αθήνα. Και δείχνει να τα καταφέρνει!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Ο τόπος μου, οι Λειψοί

Γειτονιές της Ελλάδας / Η ζωή μου στους ακριτικούς Λειψούς, εκεί που σταματά ο χρόνος

Ο Κωνσταντίνος Μπουράκης μας μιλά για τη ζωή στο νησί που κερδίζει την υπογεννητικότητα και αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς οικολογικούς προορισμούς της Ελλάδας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Ο τόπος μου, η Βίνιανη

Γειτονιές της Ελλάδας / Βίνιανη: Πώς ένας καθηγητής προσπαθεί να ξαναδώσει ζωή σ' ένα χωριό στα Άγραφα

Μια συζήτηση με τον Νίκο Μπελαβίλα, καθηγητή Πολεοδομίας και Ιστορίας της Πόλης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτό για το ιστορικό χωριό Βίνιανη των Αγράφων.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Αναζητώντας τα ορεινά καταφύγια της Ηπείρου

Radio Lifo / Το οδοιπορικό μου στα ορεινά καταφύγια της Ηπείρου

Ο Χρήστος Τζούτης, εκδότης του ταξιδιωτικού περιοδικού «Lamda 3», περιγράφει στη Μερόπη Κοκκίνη το οδοιπορικό που έκανε στα ορεινά καταφύγια της Ηπείρου και δίνει χρήσιμες συμβουλές σε όσους θελήσουν να τα επισκεφθούν.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ