O Κοσμάς Δεβελέγκας και ο Pepper 96.6 επιλέγουν το soundtrack του Σαββατοκύριακου

O Κοσμάς Δεβελέγκας και ο Pepper 96.6 επιλέγουν το soundtrack του Σαββατοκύριακου Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Κάθε Σαββατοκύριακο ένας παραγωγός του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper 96.6 επιλέγει για το LIFO.gr τραγούδια που συνθέτουν ένα ξεχωριστό soundtrack.

Αυτή την εβδομάδα, την επιλογή κάνει ο Κοσμάς Δεβελέγκας (τον ακούτε καθημερινά στη συχνότητα του Pepper, από τις 16:00 έως τις 18:00):

Mario Biondi

Mesmerizing Eyes

O Μario επιστρέφει στον ήχο που τον καθιέρωσε. Καταιγιστικό νέο single από τον Ιταλό σταρ της jazz, πρόγευση από το νέο του άλμπουμ που - όπως ακριβώς μας υποσχέθηκε στην τελευταία επίσκεψή του στο στούντιο του Pepper - θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη.

 

 

Pet Shop Boys

Monkey business

Hλεκτρονικός disco ήχος από τους μετρ του είδους, Neil Tennant και ‎Chris Lowe. Το νέο τους άλμπουμ 'Hotspot' κυκλοφορεί στις 24 Ιανουαρίου, ενώ το καλοκαίρι πιθανότατα θα βρεθούν και πάλι μετά από 10 χρόνια στο line-up του Glastonbury Festival.

 

 

Of Monsters And Men

Wars

"Ι love you on the weekends" λένε στο νέο τους single οι Of Monsters And Men, που φέτος κλείνουν μια δεκαετία στη δισκογραφία. Ένα ακόμα τραγούδι με εθιστική μελωδία, αλλά και ένα αριστουργηματικό animated βίντεο, από το indie folk-pop συγκρότημα από την Ισλανδία.

 

 

The Allergies

Every Trick in the Book

Tέλειο groove από τους εξαιρετικούς beat makers από το Bristol της Αγγλίας. Το τελευταίο τους single περιέχει sample με τη φωνή της μοναδικής Tina Turner.

 

 

Tuxedo featuring CeeLo Green

Get The Money

O Mayer Hawthorne και ο Jake One αντάλλασσαν επί χρόνια mixtapes μέχρι να αποφασίσουν να δημιουργήσουν το funk ντουέτο Tuxedo. Μαζί τους, ο CeeLo Green, σε ένα party anthem, που θα μπορούσε να έχει τηλεμεταφερθεί κατευθείαν από τα 70s.

Lola Marsh

Only for a moment

Απολαυστικός μελωδικός indie pop ήχος και ευρηματικό βίντεο από το συγκρότημα από το Τελ Αβίβ. Τέλειο soundtrack για τις διαδρομές του Σαββατοκύριακου.

 

 

Flume feat. London Grammar

Let you know (Robin Hannibal rework)

Ο Δανός Robin Hannibal, πρώην μέλος των Rhye, δίνει μια νέα ρυθμική διάσταση στη συνεργασία του Αυστραλού παραγωγού Flume με τους βρετανούς London Grammar, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την υπέροχη, πάντα, φωνή της Hannah Reid.

 

Info:

https://www.pepper966.gr/

https://www.facebook.com/RadioPepper/

Μουσική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

CHECK 10 χρόνια σκοτεινών και χορευτικών ηλεκτρονικών ήχων από την Bedouin Records

Μουσική / 10 χρόνια σκοτεινών και χορευτικών ηλεκτρονικών ήχων από την Bedouin Records

Μια κουβέντα με τον Salem Rashid Skourlis, τον ιδρυτή της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας ακραίου και ambient ηλεκτρονικού ήχου, έναν Έλληνα που ζει μεταξύ Τόκιο και Μπανγκόκ και διαπρέπει στο εξωτερικό.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Κ.atou: «Kάποιοι χαλάνε λεφτά για να βγουν έξω ένα βράδυ, μην τους το χαλάς»

Οι Αθηναίοι / Κ.atou: «Kάποιοι ξοδεύουν λεφτά για να βγουν έξω ένα βράδυ, μην τους το χαλάς»

Η DJ που έχει δει στο Ντιτρόιτ να ακούνε το set της δυο κουνέλια έμαθε πρόσφατα τι πάει να πει «τέκνο με κ», ενώ η πόλη που πιστεύει ότι έχει την καλύτερη ηλεκτρονική σκηνή τώρα δεν είναι το Βερολίνο. Έχοντας ταξιδέψει σε τόσα μέρη, είναι χαρούμενη που ζει στην Αθήνα, αλλά δεν μπορεί να μείνει στο κέντρο της.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
10 πράγματα για τον Enrico Sangiuliano

Μουσική / Enrico Sangiuliano, ένας περφεξιονιστής του dancefloor

Ο DJ που έχει δει πολλές κυκλοφορίες του να μπαίνουν στα «κομμάτια της χρονιάς», όπως το remix που έκανε με τη σύζυγό του Charlotte de Witte στο «The Age of Love», επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο 9 Μαρτίου. Συγκεντρώσαμε λοιπόν δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εκείνον πριν χορέψετε στα πολλά του BPM.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Jack Lamar ένας ράπερ που ξεπετάγεται με ορμή από την Γενιά Α μιλάει στη LiFO

Μουσική / Jack Lamar: Ο δεκάχρονος ράπερ που ξεπετάγεται με ορμή στο ελληνικό TikTok

Συναντήσαμε τον ράπερ που ανήκει στη Γενιά Α ενώ γύριζε το βιντεοκλίπ του «Oh Oh» στην πλατεία Συντάγματος. Ηχογράφησε το πρώτο του κομμάτι στα οχτώ, λέει πως οι βρισιές στο τραπ δεν τον αγγίζουν, κλείνει τα αυτιά του ή τις προσπερνά.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ρίχαρντ Στράους: Κυνηγώντας μουσικούς ανεμόμυλους

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Ρίχαρντ Στράους: Κυνηγώντας μουσικούς ανεμόμυλους

Πώς θα αφηγούμασταν μουσικά τον Δον Κιχώτη του Θερβάντες; Με αφορμή το ομώνυμο συμφωνικό ποίημα του Ρίχαρντ Στράους, η Ματούλα Κουστένη βουτά σε έναν συναρπαστικό μουσικό κόσμο.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ