Το πρώτο Waterboom Festival φέρνει στην Αθήνα τη μεγαλύτερη «μάχη» με νεροπίστολα

Το πρώτο Waterboom Festival φέρνει στην Αθήνα τη μεγαλύτερη «μάχη» με νεροπίστολα Facebook Twitter
Οι συμμετοχές στο πρώτο Waterboom Festival, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20.000 το διήμερο σε ένα event που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη με νερό, κέφι και πολλή μουσική από γνωστά ονόματα.Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Είναι το πιο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στο κέντρο της Αθήνας, με τον κόσμο να κάνει μάχες με νεροπίστολα κάτω από τον ζεστό ήλιο και τους διοργανωτές του να φιλοδοξούν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες, μαζεύοντας τον περισσότερο κόσμο που «πολέμησε» με νεροπίστολα ποτέ στον κόσμο.

Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20.000 το διήμερο σε ένα event που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη με νερό, κέφι και πολλή μουσική από γνωστά ονόματα. Αναμένεται, δε, να γίνει θεσμός και να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας τα επόμενα χρόνια.

Στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου από την κεντρική σκηνή του φεστιβάλ θα περάσουν περισσότεροι από 40 DJs, καλλιτέχνες, δημοφιλείς YouTubers και ό,τι πιο hot υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα για το κοινό 15-25 χρονών. Το stage θα είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα εντυπωσιακό water show: πίδακες νερού, καταρράκτες, «κανόνια», «εκρήξεις» νερού θα ξεσηκώνουν τον κόσμο που θα είναι χωρισμένος σε δύο ομάδες (την κόκκινη και την μπλε) και θα επιδίδεται σε μάχες με νεροπίστολα.

Μέσα στον χώρο θα υπάρχουν πολλά διαδραστικά παιχνίδια, από νεροτσουλήθρες μέχρι beach volley. Θα υπάρχει, επίσης, street food, ενώ θα στήσουμε και μια lounge area με ξαπλώστρες και σκιά για να μπορεί ο κόσμος να χαλαρώνει.

«Κάθε επισκέπτης, μαζί με το εισιτήριό του, θα παίρνει ένα νεροπίστολο, μία κορδέλα στο χρώμα της ομάδας που θα επιλέγει και μία αδιάβροχη θήκη για το κινητό του» λένε οι διοργανωτές του. «Μέσα στον χώρο θα υπάρχουν πολλά διαδραστικά παιχνίδια, από νεροτσουλήθρες μέχρι beach volley. Θα υπάρχει, επίσης, street food, ενώ θα στήσουμε και μια lounge area με ξαπλώστρες και σκιά για να μπορεί ο κόσμος να χαλαρώνει.

Φυσικά, θα υπάρχει πολλή μουσική. Εκτός από την κεντρική σκηνή, απ' όπου θα παρελάσουν πολύ μεγάλα ονόματα της ποπ, r'n'b, trap και edm, θα έχουμε και ένα δεύτερο, κλειστό stage με upcoming καλλιτέχνες και DJs, με διαφορετικά μουσικά είδη, λίγο πιο underground και πιο σκληρά, για να "πιάσουμε" όλο το φάσμα της σημερινής μουσικής.

Κάθε μέρα το φεστιβάλ θα ξεκινάει στις 15:30 και οι πόρτες θα κλείνουν στις 12 το βράδυ. Η μουσική στην κεντρική σκηνή θα αρχίζει στις 15:30 και θα σταματάει στις 23:00. Μότο και σύνθημά μας είναι "Όλη η Αθήνα ένα μπουγέλο". Παρουσιαστές του φεστιβάλ θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που θα υποστηρίζει την μπλε ομάδα, και η Ντορέτα Παπαδημητρίου, που θα υποστηρίζει την κόκκινη».

Info:

Waterboom Festival, 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου, Τεχνόπολη, www.waterboomfestival.com

Αθήνα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ