Αυτή είναι ίσως η πιο πολλά υποσχόμενη συσκευασία ελαιολάδου

 

Το ελαιόλαδο μας απασχολεί πολύ ως λαό. Είναι βασική μας τροφή και ένα από τα μυστικά της μακροζωίας μας. Αποτελεί τον κύριο λόγο που θα πέσει (κατα λάθος) το ψωμάκι στην χωριάτικη και χωρίς καμία τύψη θα καταναλωθεί, σνομπάροντας κάθε γκουρμέ πιάτο στο τραπέζι. Τα τελευταία χρόνια πολύς λόγος γίνεται για το ελαιόλαδο και κυρίως για τις συσκευασίες του. Έχουν διοργανωθεί συνέδρια, σεμινάρια πρόμο και μάρκετνγκ, ομιλίες. Τα περισσότερα καταλήγουν στο γεγονός ότι έχουμε το καλύτερο ελαιόλαδο στον πλανήτη, αλλά χωλένουμε στη συσκευασία του. 

 

Όχι πια.

 

Αυτή είναι ίσως η πιο πολλά υποσχόμενη συσκευασία ελαιολάδου
Η ίδεα μου ήρθε την ώρα της παραγωγής, μετά απο μία πολύ κουραστική μέρα...Φωτο: Fotomaris

 

Ο Γιάννης Παπαδομανωλάκης διανύει την 3η δεκαετία της ζωής του και ζει σε έναν παράδεισο της Ελλάδας. Τα Χανιά. Η διαδρομή του στο χώρο της παραγωγής ελαιολάδου ξεκινά ήδη από την παιδική του ηλικία. Ο ίδιος σκέφτηκε και πραγματοποίησε την ιδέα μιας ατομικής συσκευασίας 18ml εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

 

 

Η τριβή και οι εμπειρίες που αποκόμισα στο ελαιοτριβείο του πατέρα μου με την ενεργή συμμετοχή μου στην παραγωγική διαδικασία θεωρώ ότι ήταν και το εναρκτήριο λάκτισμα για να ξεκινήσω κάτι καινούριο στο χώρο της τυποποίησης αυτή τη φορά.

 

Πώς σου ήρθε η ιδέα μιας ατομικής συσκευασίας;

Η ίδεα μου ήρθε την ώρα της παραγωγής, μετά απο μία πολύ κουραστική μέρα. Το μοναδικό άτομο που το είπα ήταν ο πατέρας μου και μου είπε ότι αξίζει να το προχωρήσω! Μετά από μήνες ξεκίνησα να κάνω την έρευνά μου και τελικά πραγματοποίησα την ιδέα μου. Προσανατολιστήκα στο να δημιουργήσω ένα προϊόν καινοτόμο, ποιοτικό και εμφανισιακά προσεγμένο, με τιμή προσιτή -εν καιρώ κρίσης-, που θα απευθύνεται σε εγχώρια και διεθνή αγορά ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά στο χώρο της τυποποίησης. Η «Παλλάδα» νομίζω πως είναι μια ιδέα που εντυπωσιάζει, ξεχωρίζει και συνδυάζει με αρμονία καλαισθησία, πρακτικότητα και γεύση.

 

Αυτή είναι ίσως η πιο πολλά υποσχόμενη συσκευασία ελαιολάδου
Το δυνατό σημείο του προϊόντος έγκειται στην ιδιαίτερα πρωτότυπη συσκευασία που υπερέχει από πλευράς πρακτικότητας.

 

Ποιο είναι το δυνατό σημείο της πατέντας σου;

Το δυνατό σημείο του προϊόντος έγκειται στην ιδιαίτερα πρωτότυπη συσκευασία που υπερέχει από πλευράς πρακτικότητας, ασφάλειας, κομψότητας αλλά και απλότητας. Είναι το μοναδικό προϊόν που συνταιριάζει τιμή και εμφάνιση και συνιστά την ιδανική επιλογή κάθε χώρου μαζικής εστίασης. Αυτό που κάνει είναι να καταργεί τη λαθεμένη επιλογή τοποθέτησης ξαναγεμιζόμενων φιαλών χύμα ελαιολάδου αμφιβόλου ποιότητας είτε στο τραπέζι είτε στον μπουφέ.

 

Το ελαιόλαδο είναι από την Κρήτη; Θεωρείς ότι το νησί σου έχει την καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου;
To εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι από τα Χανιά της Κρήτης από την περιοχή του Ακρωτηρίου από τα κτήματα της οικογένειας Παπαδομανωλάκη αλλά και συνεργαζόμενων παραγωγών της περιοχής. Οι ιδανικές κλιματικές συνθήκες της Κρήτης, η σωστή καλλιέργεια των ελαιώνων, η συγκομιδή, η έκθλιψη του ελαιοκάρπου και η αποθήκευση του τελικού προϊόντος σύμφωνα με το πιστοποιητικό ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 (HACCP) είναι που κάνουν το Κρητικό ελαιόλαδο να ξεχωρίζει.

 

Αυτή είναι ίσως η πιο πολλά υποσχόμενη συσκευασία ελαιολάδου

 

Έχει βρει ανταπόκριση; Στο εξωτερικό το βρίσκω λογικό, αλλά στην Ελλάδα που υπάρχει αφθονία σε ελαιόλαδο;
Σε μικρό χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης να διεισδύσουμε σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, fast food και catering είτε αεροπορικά είτε βιομηχανικά με τη μεμονωμένη μορφή του προϊόντος μας (μαζική εστίαση). Οι κασετίνες πολυτελείας με το προϊόν διατίθενται ήδη από την αρχή σε αρκετά super markets- delicatessen και τουριστικά καταστήματα οπότε ναι, μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος.

 

Αυτή είναι ίσως η πιο πολλά υποσχόμενη συσκευασία ελαιολάδου
Η «Παλλάδα» είναι ένα 100% ελληνικό προϊόν ανώτερης ποιότητας σε εξεζητημένη ατομική συσκευασία των 18ml εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

 

Αυτή είναι ίσως η πιο πολλά υποσχόμενη συσκευασία ελαιολάδου
Φωτο: Fotomaris

 

Αυτή είναι ίσως η πιο πολλά υποσχόμενη συσκευασία ελαιολάδου

 

*To site του pallada.gr και το Fan Page