Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/7 - 3/8/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/7 - 3/8/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και των απολαύσεων. Εάν είστε ελεύθεροι, κλείστε ραντεβού με το άτομο που σας ενδιαφέρει και αναθερμάνετε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει ανάδρομος και σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Ο Αύγουστος ξεκινά με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού που θα εντείνει την ανάγκη σας για βελτίωση των οικονομικών σας και θα πάρετε ρίσκα τα οποία θα πρέπει να μελετηθούν διεξοδικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αφορά το σπίτι και την οικογένεια θα ευνοηθεί με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7. Μπορεί να κάνετε μια μετακόμιση, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Ο Δίας την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος και θα δώσετε έμφαση στη βελτίωση της ψυχικής σας ευεξίας. Περιττά φορτία και ό,τι σας καταπιέζει θα αποτελέσουν παρελθόν. Με σημαντικές αλλαγές που θα αφορούν προσωπικές σας υποθέσεις ξεκινά ο Αύγουστος, καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας θα εντείνει την ανάγκη σας για ελευθερία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ιούλιος τελειώνει με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7, η οποία θα σας κάνει να εστιάσετε περαιτέρω στη συγγραφή, στην ομιλία ή στη διαφήμιση. Ιδανική εποχή για να ενημερώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ ή να υπογράψετε ένα σημαντικό συμβόλαιο. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει ανάδρομος και θα επιβραδύνει την υλοποίηση των σχεδίων σας, έτσι όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα μελετήσετε καλύτερα. Με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού ο Αύγουστος σας βρίσκει αποφασισμένους να κάνετε θεμελιώδεις αλλαγές στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 ο Ιούλιος τελειώνει με ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας. Εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις, επενδύσεις και σημαντικές αγορές. Επειδή είστε ενθουσιώδεις, προσέξτε να μην κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας. Ο Δίας την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος στον τομέα της καριέρας και ενδεχομένως να ολοκληρώσετε ένα ημιτελές εγχείρημα ή να σας προτείνουν συνεργασία άτομα από το παρελθόν. Ο Αύγουστος ξεκινάει με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού που θα προκαλέσει προκλήσεις και ανατροπές στον τομέα της φιλίας. 

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 28/7 τελειώνει ο μήνας και καθώς είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά πρέπει να θέσετε νέους στόχους και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Αναλάβετε δράση, κυνηγήστε νέες ευκαιρίες και προσπαθήστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Την ίδια μέρα γυρίζει ο Δίας ανάδρομος, κάτι που είχε να συμβεί από το 2010 στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Προσέξτε ώστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Ο Αύγουστος με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού σάς βρίσκει με έντονη την ανάγκη για αλλαγή καριέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα τελειώνει ο Αύγουστος και σας ενθαρρύνει να ρίξετε τους ρυθμούς και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπαυλα, ώστε όταν ξεκινήσει ο μήνας των γενεθλίων σας να είστε γεμάτοι ενέργεια. Ιδανική εποχή για διακοπές κι ας μην έχετε παρέα. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία επανέρχονται στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να αφορούν μια παλιά οφειλή. Επίσης, μπορεί να επιστρέψει για επανασύνδεση ένας πρώην έρωτας και να φέρει αναστάτωση στη ζωή σας. Με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού ο Αύγουστος ξεκινά με κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 μπορεί να σας φέρει ένα υπέροχο γεγονός ή μια ευκαιρία για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βρείτε άτομα που θα την υποστηρίξουν. Καινούργιες γνωριμίες μέσω κοινωνικών επαφών θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία θα έχετε αρκετό χρόνο για να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και δεν αποκλείεται να ενώσετε ξανά δυνάμεις με παλιούς συνεργάτες. Με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού ο Αύγουστος ξεκινά με ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 28/7 τονίζει τις φιλοδοξίες σας και μπορεί να σας φέρει μια προαγωγή ή δημοσιότητα. Εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε νέα επαγγελματικά σχέδια, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την εβδομάδα που ακολουθεί για να πετύχετε τους στόχους σας. Ενδεχομένως να προκύψει ένα σημαντικό συμβόλαιο. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τη τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις ή θα ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα που κάνατε στο παρελθόν, όπως η εστίαση. Η σύνοδος Άρη - Ουρανού στο ξεκίνημα του Αυγούστου μπορεί να ανατρέψει τις εξελίξεις σε μια συνεργασία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη αυτόν τον μήνα πραγματοποιείται στις 28/7 στον Λέοντα και θα σας ανοίξει μια πόρτα όσον αφορά την επέκταση. Ίσως να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ένα θέμα μέσων ενημέρωσης, σπουδών ή σε ένα ταξίδι. Όπως και να έχει, τα νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία η ερωτική σας ζωή θα μπει ξανά στο στόχαστρο και θα πρέπει να βάλετε πιο γερά θεμέλια στη σχέση σας, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ο Αύγουστος ξεκινά με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού, που θα φέρει προκλήσεις στα επαγγελματικά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 τελειώνει ο μήνας και μπορεί να πάρετε ένα δάνειο ή ένα επίδομα. Επίσης, είναι μια καλή εποχή αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια ρύθμιση σε οφειλές. Καθώς τονίζεται και ο τομέας του έρωτα, μην αφήσετε να χαθούν ευκαιρίες. Ο Δίας την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος και μέσα στους επόμενους μήνες θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σε ένα ακίνητο ή να βρείτε έναν καλύτερο χώρο που θα πληροί τις ανάγκες σας. Η σύνοδος Άρη - Ουρανού στο ξεκίνημα του Αυγούστου προμηνύει αναπάντεχες εξελίξεις στα ερωτικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες φέρνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7, οπότε δώστε έμφαση στις επαφές και στις διαπραγματεύσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Εξαιρετική εποχή για γάμο ή συμβίωση με το ταίρι σας. Την ίδια μέρα γυρίζει ο Δίας ανάδρομος και μέσα στους επόμενους μήνες θα ολοκληρώσετε έναν κύκλο μαθημάτων που είχατε αφήσει στη μέση και θα επανασυνδεθείτε με άτομα με τα οποία σκοπεύατε να ενώσετε τι δυνάμεις σας. Ο Αύγουστος ξεκινά με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού στον τομέα της οικιακής σας ζωής και κάποιες αλλαγές θα σας βγάλουν από τη βολή σας. 

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας τελειώνει με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 που φωτίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Στείλτε βιογραφικά, καθώς θα ευνοηθεί η προσπάθεια εύρεσης εργασίας. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να υιοθετήσετε καινούργιες συνήθειες στην καθημερινότητά σας. Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος και ενδεχομένως να επιβραδυνθούν οικονομικές υποθέσεις, οπότε κρατήστε άμυνες και μην κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας. Με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού ο Αύγουστος ξεκινά με κάποιες ανατροπές σε ταξίδια και υπογραφές συμβολαίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του cool έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Living / Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του coolness έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Οι «πόντοι αύρας» που σαρώνουν στο TikTok ταιριάζουν με την καταγεγραμμένη αγάπη της γενιάς Z για την αστρολογία και άλλα «συμπαντικά» και «ενεργειακά» συστήματα πεποιθήσεων, αλλά και με θεωρίες περί αρετής και ηθικής της κλασικής αρχαιότητας.
THE LIFO TEAM
Οι Ολυμπιακοί πέρα από τους Ολυμπιακούς

Αφιέρωμα Ολυμπιακοί Αγώνες / Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πέρα από τα αθλήματα

Πέρα από τα ρεκόρ και τα μετάλλια, το βλέμμα του παγκόσμιου κοινού θα είναι προσεχώς στραμμένο σε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα και αξιοπερίεργα που θα εκτυλίσσονται στη γαλλική πρωτεύουσα το προσεχές διάστημα.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Living / Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Η τάση του cockfishing, του να στέλνει δηλαδή κανείς «επιμελημένες» ή ψεύτικες εικόνες του πέους του, εξαπλώνεται όλο και περισσότερο σ’ έναν κόσμο όπου η πορνογραφία έχει υποκαταστήσει απολύτως τη σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM
Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Living / Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Οι χορτοφάγοι εξακολουθούν να κάνουν κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα, επειδή επιλέγουν κάτι άλλο από την κουλτούρα της αφθονίας και συνεπώς αντιμετωπίζονται σα να προσβάλλουν το status quo, ή τουλάχιστον μια πολύ βασική ανθρώπινη παρόρμηση: την επιδίωξη της απόλαυσης με οποιοδήποτε κόστος.
THE LIFO TEAM
Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM