Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/7 - 3/8/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/7 - 3/8/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και των απολαύσεων. Εάν είστε ελεύθεροι, κλείστε ραντεβού με το άτομο που σας ενδιαφέρει και αναθερμάνετε τη σχέση σας οι δεσμευμένοι. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει ανάδρομος και σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Ο Αύγουστος ξεκινά με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού που θα εντείνει την ανάγκη σας για βελτίωση των οικονομικών σας και θα πάρετε ρίσκα τα οποία θα πρέπει να μελετηθούν διεξοδικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αφορά το σπίτι και την οικογένεια θα ευνοηθεί με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7. Μπορεί να κάνετε μια μετακόμιση, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Ο Δίας την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος και θα δώσετε έμφαση στη βελτίωση της ψυχικής σας ευεξίας. Περιττά φορτία και ό,τι σας καταπιέζει θα αποτελέσουν παρελθόν. Με σημαντικές αλλαγές που θα αφορούν προσωπικές σας υποθέσεις ξεκινά ο Αύγουστος, καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας θα εντείνει την ανάγκη σας για ελευθερία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ιούλιος τελειώνει με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7, η οποία θα σας κάνει να εστιάσετε περαιτέρω στη συγγραφή, στην ομιλία ή στη διαφήμιση. Ιδανική εποχή για να ενημερώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ ή να υπογράψετε ένα σημαντικό συμβόλαιο. Την ίδια μέρα ο Δίας γυρίζει ανάδρομος και θα επιβραδύνει την υλοποίηση των σχεδίων σας, έτσι όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα μελετήσετε καλύτερα. Με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού ο Αύγουστος σας βρίσκει αποφασισμένους να κάνετε θεμελιώδεις αλλαγές στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 ο Ιούλιος τελειώνει με ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας. Εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις, επενδύσεις και σημαντικές αγορές. Επειδή είστε ενθουσιώδεις, προσέξτε να μην κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας. Ο Δίας την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος στον τομέα της καριέρας και ενδεχομένως να ολοκληρώσετε ένα ημιτελές εγχείρημα ή να σας προτείνουν συνεργασία άτομα από το παρελθόν. Ο Αύγουστος ξεκινάει με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού που θα προκαλέσει προκλήσεις και ανατροπές στον τομέα της φιλίας. 

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 28/7 τελειώνει ο μήνας και καθώς είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά πρέπει να θέσετε νέους στόχους και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Αναλάβετε δράση, κυνηγήστε νέες ευκαιρίες και προσπαθήστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Την ίδια μέρα γυρίζει ο Δίας ανάδρομος, κάτι που είχε να συμβεί από το 2010 στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Προσέξτε ώστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Ο Αύγουστος με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού σάς βρίσκει με έντονη την ανάγκη για αλλαγή καριέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα τελειώνει ο Αύγουστος και σας ενθαρρύνει να ρίξετε τους ρυθμούς και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπαυλα, ώστε όταν ξεκινήσει ο μήνας των γενεθλίων σας να είστε γεμάτοι ενέργεια. Ιδανική εποχή για διακοπές κι ας μην έχετε παρέα. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία επανέρχονται στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να αφορούν μια παλιά οφειλή. Επίσης, μπορεί να επιστρέψει για επανασύνδεση ένας πρώην έρωτας και να φέρει αναστάτωση στη ζωή σας. Με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού ο Αύγουστος ξεκινά με κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 μπορεί να σας φέρει ένα υπέροχο γεγονός ή μια ευκαιρία για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βρείτε άτομα που θα την υποστηρίξουν. Καινούργιες γνωριμίες μέσω κοινωνικών επαφών θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία θα έχετε αρκετό χρόνο για να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και δεν αποκλείεται να ενώσετε ξανά δυνάμεις με παλιούς συνεργάτες. Με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού ο Αύγουστος ξεκινά με ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 28/7 τονίζει τις φιλοδοξίες σας και μπορεί να σας φέρει μια προαγωγή ή δημοσιότητα. Εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε νέα επαγγελματικά σχέδια, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την εβδομάδα που ακολουθεί για να πετύχετε τους στόχους σας. Ενδεχομένως να προκύψει ένα σημαντικό συμβόλαιο. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τη τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις ή θα ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα που κάνατε στο παρελθόν, όπως η εστίαση. Η σύνοδος Άρη - Ουρανού στο ξεκίνημα του Αυγούστου μπορεί να ανατρέψει τις εξελίξεις σε μια συνεργασία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη αυτόν τον μήνα πραγματοποιείται στις 28/7 στον Λέοντα και θα σας ανοίξει μια πόρτα όσον αφορά την επέκταση. Ίσως να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ένα θέμα μέσων ενημέρωσης, σπουδών ή σε ένα ταξίδι. Όπως και να έχει, τα νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία η ερωτική σας ζωή θα μπει ξανά στο στόχαστρο και θα πρέπει να βάλετε πιο γερά θεμέλια στη σχέση σας, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ο Αύγουστος ξεκινά με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού, που θα φέρει προκλήσεις στα επαγγελματικά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 τελειώνει ο μήνας και μπορεί να πάρετε ένα δάνειο ή ένα επίδομα. Επίσης, είναι μια καλή εποχή αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια ρύθμιση σε οφειλές. Καθώς τονίζεται και ο τομέας του έρωτα, μην αφήσετε να χαθούν ευκαιρίες. Ο Δίας την ίδια μέρα γυρίζει ανάδρομος και μέσα στους επόμενους μήνες θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σε ένα ακίνητο ή να βρείτε έναν καλύτερο χώρο που θα πληροί τις ανάγκες σας. Η σύνοδος Άρη - Ουρανού στο ξεκίνημα του Αυγούστου προμηνύει αναπάντεχες εξελίξεις στα ερωτικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες φέρνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7, οπότε δώστε έμφαση στις επαφές και στις διαπραγματεύσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Εξαιρετική εποχή για γάμο ή συμβίωση με το ταίρι σας. Την ίδια μέρα γυρίζει ο Δίας ανάδρομος και μέσα στους επόμενους μήνες θα ολοκληρώσετε έναν κύκλο μαθημάτων που είχατε αφήσει στη μέση και θα επανασυνδεθείτε με άτομα με τα οποία σκοπεύατε να ενώσετε τι δυνάμεις σας. Ο Αύγουστος ξεκινά με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού στον τομέα της οικιακής σας ζωής και κάποιες αλλαγές θα σας βγάλουν από τη βολή σας. 

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας τελειώνει με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7 που φωτίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Στείλτε βιογραφικά, καθώς θα ευνοηθεί η προσπάθεια εύρεσης εργασίας. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να υιοθετήσετε καινούργιες συνήθειες στην καθημερινότητά σας. Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος και ενδεχομένως να επιβραδυνθούν οικονομικές υποθέσεις, οπότε κρατήστε άμυνες και μην κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας. Με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού ο Αύγουστος ξεκινά με κάποιες ανατροπές σε ταξίδια και υπογραφές συμβολαίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM