Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-30/6/2021)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-30/6/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6, ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας και της φήμης. Θα μπορούσατε να ακολουθήσετε μια νέα επαγγελματική πορεία, να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας και, αν ανατρέξετε στη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, θα έχετε κάποια στοιχεία σχετικά με το τι πρόκειται να εκδηλωθεί. Στις 25/6 γυρίζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ανάδρομος και θα επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητες και τις ανάγκες σας, ωστόσο η κρίση ενδεχομένως να σας παραπλανήσει. Στις 26/6 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και μέχρι τις 11/7 θα είναι μια περίοδος απολαύσεων, ενώ θα ευνοηθεί και η ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για φλερτ. Επενδύσεις και ρίσκα μπορούν να έχουν αίσια αποτελέσματα, αρκεί να προσδιορίσετε τους στόχους σας και να κινηθείτε στο μέτρο των δυνατοτήτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6, να δίνει έμφαση στους στόχους και στη σταδιοδρομία σας, ενδεχομένως να είναι κουραστική, όμως θα αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές σας. Μπορεί να ολοκληρωθεί ένας κύκλος σπουδών που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου. Τακτοποιήστε διαδικαστικά ζητήματα και οργανώστε ένα ταξίδι που επιθυμείτε εδώ και αρκετό καιρό. Στις 25/6 γυρίζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ανάδρομος και θα υπάρχει μια αοριστία στην αναζήτηση ιδανικών, που μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες επιλογές φίλων ή ατόμων με τους οποίους θα προσπαθείτε για ένα κοινό σκοπό. Στις 26/6 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και μέχρι τις 11/7 που θα παραμείνει στον τομέα της οικιακής σας ζωής θα είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τον χώρο σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6 κλείνει ο μήνας, δίνοντας έμφαση σε κοινούς πόρους και θέματα Δημοσίου. Ενδεχομένως να σηματοδοτείται η αποπληρωμή μιας ρύθμισης οφελών που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου. Τώρα που θα έχετε βάλει σε τάξη τον προϋπολογισμό σας, θα μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα την οργάνωση ενός νέου εγχειρήματος. Στις 25/6 γυρίζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ανάδρομος και καθώς θα διανύει τον τομέα της καριέρας, θα επικρατεί μια σύγχυση σχετικά με την επαγγελματική σας κατεύθυνση. Μελετήστε προσεχτικά τις ευκαιρίες που θα συναντήσετε και μην ενθουσιαστείτε με όσους σας τάξουν πολλά. Στις 26/6 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και η επικοινωνία γίνεται πιο ευχάριστη. Μέχρι τις 11/7 θα έχετε πολλές μετακινήσεις, ευνοώντας θέματα εκπαίδευσης και την προώθηση των υπηρεσιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24/6 σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας συνεργασίας με επιτυχή αποτελέσματα, που μπορεί να ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, και πλέον ανοίγονται νέες προοπτικές για εσάς. Οι κόποι σας ανταμείβονται καθώς ολοκληρώνετε ένα εγχείρημα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργατών σας. Στις 25/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει ανάδρομος και όσοι ασχολείστε με σπουδές ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν έχετε βρει το κατάλληλο αντικείμενο, ωστόσο αποφύγετε τις όποιες αλλαγές. Κάτι που θα σας φανεί ιδανικό, αργότερα θα σας απογοητεύσει. Στις 26/6 εισέρχεται η Αφροδίτη ο πλανήτης της ευμάρειας στον Λέοντα, στον τομέα των οικονομικών και των αποκτημάτων σας, αυξάνοντας τα κέρδη σας. Επενδύσεις και σημαντικές αγορές θα ευνοηθούν, αλλά θα είστε επιρρεπείς στη σπατάλη.

ΛΕΩΝ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα έχει σημαντικές εξελίξεις με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6. Πλέον, έπειτα από πολύμηνες προσπάθειες ολοκληρώνεται η επαγγελματική σας πορεία σε ένα επάγγελμα το οποίο υπηρετήσατε άψογα και σας δίνεται η ευκαιρία να αναζητήσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις που θα αυξήσουν το εισόδημά σας και κυρίως θα σας δώσουν χαρά, καθώς θα είναι πιο κοντά στο αντικείμενό σας. Στις 25/6 γυρίζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ανάδρομος και επαναφέρει στο προσκήνιο οφειλές και θέματα Δημοσίου, κάτι που θα σας προκαλέσει άρνηση, ωστόσο δεν θα πρέπει να τα αμελήσετε τη διευθέτησή τους. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 26/6 θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6 και καθώς πραγματοποιείται στον τομέα της δημιουργίας και του έρωτα, ενδεχομένως να σημάνει την ολοκλήρωση ενός καλλιτεχνικού σας έργου ή την επισφράγιση μιας ερωτικής σχέσης που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου. Ιδανική εποχή για δημιουργία οικογένειας και αναζήτηση ερωτικού συντρόφου για τους ελεύθερους. Ξεπεράστε μια ερωτική απογοήτευση και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας. Στις 25/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει ανάδρομος και θα επικρατεί σύγχυση σχετικά με μια συνεργασία, αλλά δεν είναι κατάλληλη εποχή για λήψη αποφάσεων. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 26/6 και μέχρι τις 11/7 θα είναι ιδανική εποχή για να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να ξεκουραστείτε και να δώστε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24/6 ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής και θα σας απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Ορισμένοι από εσάς θα ολοκληρώσετε την εξόφληση οφειλών σχετικά με την αγορά κατοικίας και κάποιοι άλλοι θα αναζητήσετε καινούργια. Στις 25/6 γυρίζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ανάδρομος και καθώς διανύει τον τομέα της εργασίας, οι πιθανότητες για παρεξηγήσεις με άτομα από το συγκεκριμένο χώρο θα είναι αυξημένες. Όσοι αναζητάτε μια νέα κατεύθυνση θα αλλάξετε αρκετές δουλειές και ενδεχομένως να μη μείνετε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας, γι’ αυτό προσέξτε μην εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 26/6 ξεκινά μια περίοδος έντονης κοινωνικής ζωής και νέων γνωριμιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τελευταία εβδομάδα του μήνα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24/6 θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου μαθημάτων, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε τις διακοπές σας ξέγνοιαστα. Ορισμένοι θα δείτε απτά αποτελέσματα έπειτα από την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα βελτιώσετε σχέσεις με οικείους. Εκδρομές και εξορμήσεις στη φύση μαζί με αγαπημένα πρόσωπα θα είναι συχνές και θα αναζωογονηθείτε. Στις 25/6 γυρίζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ανάδρομος και θα επικρατεί ασάφεια σε ό,τι έχει να κάνει με επενδύσεις και ρίσκα. Σε ερωτικές σχέσεις θα υπάρχει ασυνεννοησία, ενώ δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 26/6 η καριέρα και η φήμη σας θα ευνοηθούν και θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας των χρημάτων σας ενεργοποιείται με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6 και θα ανταμειφθούν οι κόποι μιας προσπάθειας που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου. Τα οικονομικά σας αποκτούν σταθερή ροή και μπορείτε να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, αρκεί να κινηθείτε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Στις 25/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει ανάδρομος και θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με τα μέλη της οικογένειας, οπότε θα πρέπει να φιλτράρετε πολύ καλά όσα ακούτε. Η αναζήτηση νέας κατοικίας θα σας προκαλέσει αναποφασιστικότητα. Η Αφροδίτη με την είσοδό της στον Λέοντα στις 26/6 δίνει ευκαιρίες για πρόοδο σε σπουδές και θα ευνοήσει τα ταξίδια. Ένα ειδύλλιο με άτομο που θα γνωρίσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών θα εξελιχθεί θετικά και θα είναι συναρπαστική περίοδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας σάς αποχαιρετά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, στις 24/6, σηματοδοτώντας την έλευση μιας νέας εποχής, καθώς βάζετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Κάτι που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται και αφήνει χώρο για νέα γεγονότα στη ζωή σας που θα την κάνουν πιο συναρπαστική. Στις 25/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει ανάδρομος και η επικοινωνία με οικείους πολύ συχνά θα μπλοκάρει, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες προκλήσεις στις μετακινήσεις σας. Όσοι προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας θα είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και εξιδανίκευση καταστάσεων. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στις 26/6, φέρνοντας έσοδα μέσω κοινών πόρων, ενώ παράλληλα δίνει ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 24/6 κλείνει ο μήνας και σας υπενθυμίζει πως ήρθε η εποχή για να ρίξετε τους ρυθμούς σας, προκειμένου να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Σκεφτείτε με ξεκάθαρη σκέψη τι αποτελεί περιττό φορτίο, ώστε να το αφήσετε στην άκρη και να βρείτε τον εαυτό σας. Πάρτε τον χρόνο σας και δείτε πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Στις 25/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει ανάδρομος και θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με τη διαχείριση των πόρων σας. Επενδύσεις και σημαντικές αγορές δεν θα ευνοηθούν, καθώς οι πιθανότητες να απογοητευτείτε θα είναι πολλές. Επίσης, μπορεί να παρεξηγηθείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας για οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη, με την είσοδό της στον Λέοντα στις 26/6, δημιουργεί θετικό κλίμα στον τομέα των σχέσεων.

ΙΧΘΥΣ

Ένα σημαντικό εγχείρημα ή μια συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται στις 24/6 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο ευκαιριών για την υλοποίηση μιας ιδέας. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και κυνηγήστε τα όνειρά σας, δίχως να επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων. Καινούργιες γνωριμίες θα διευρύνουν τον κύκλο σας και μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Στις 25/6 ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας γυρίζει ανάδρομος, προκαλώντας σύγχυση στις σκέψεις σας, και δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για λήψη αποφάσεων που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή ή την επαγγελματική σας πορεία. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στις 26/6, δίνοντας ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM