Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/5/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/5/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 20/5 φωτίζεται ο τομέας της επικοινωνίας και μέχρι τις 21/6 θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην προώθηση των υπηρεσιών σας και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση. Αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό διάστημα για μετακινήσεις και επαφές για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και βελτιώστε σχέσεις με οικείους. Στις 23/5 ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 11/10 θα κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, θα επαναπροσδιορίσετε συνεργασίες με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα εγχείρημα που είχε μείνει ατελές. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στις 26/5 ενεργοποιεί τον άξονα επικοινωνία - πνευματική ανάπτυξη και μπορεί να φέρει απροσδόκητες εξελίξεις σχετικά με ένα ταξίδι ή μια επαγγελματική πρόταση. Ενδεχομένως να σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις και ό,τι αφορά επενδύσεις και απόκτηση αγαθών θα σας απασχολήσουν από τις 20/5, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους, και μέχρι τις 21/6 θα είναι εξαιρετική εποχή για να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Μια καινούργια ιδέα θα σας δώσει ώθηση και θα είναι ένα πολύ παραγωγικό διάστημα. Στις 23/5 ο Κρόνος στον Υδροχόο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 11/10 θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας προκειμένου να επανεξετάσετε θέματα σχετικά με την καριέρα σας. Ενδεχομένως να έχετε καθυστερήσεις, θα είναι όμως μια καλή αφορμή για να ενισχύσετε τη φήμη σας και να βελτιώσετε το ψηφιακό σας προφίλ. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου γεγονότων που θα αφορούν κοινούς πόρους ή την αποπληρωμή μιας οφειλής και θα μπορέσετε να επενδύσετε σε μια νέα επιχειρηματική ιδέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις 20/5 εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και, καθώς ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας, η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Σε συνδυασμό με την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει, θα πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Μέχρι τις 21/6 θα είναι ευνοϊκή εποχή για να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να πάρετε ρίσκα, να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Στις 23/5 ο Κρόνος στον Υδροχόο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 11/10 ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες προκλήσεις σε ταξίδια ή στις σπουδές. Ωστόσο, θα είναι μια καλή εποχή για να δουλέψετε εντατικά, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 σας επηρεάζει άμεσα και θα σημάνει την ολοκλήρωση μιας συνεργασίας με επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έπειτα από αρκετούς μήνες που είχατε επικεντρωθεί στην εφαρμογή μιας ιδέας, από τις 20/5, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους, μπορείτε να ρίξετε τους ρυθμούς και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Τα επαγγελματικά σας μέχρι τις 21/6 θα κυλήσουν ομαλά και θα έχετε την ευχέρεια να δώσετε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Απολαύστε τη θάλασσα, που αποτελεί πηγή αναζωογόνησης, τραφείτε υγιεινά και γυμναστείτε. Από τις 23/5, που γυρίζει ο Κρόνος στον Υδροχόο ανάδρομος, και μέχρι τις 11/10 θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση κοινών πόρων και να κρατήσετε άμυνες, καθώς μπορεί να προκύψουν οφειλές. Εξοικονομήστε χρήματα για έκτακτες ανάγκες ώστε να μη φρενάρουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 δίνει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής ενεργοποιείται με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 20/5 και μέχρι τις 21/6 θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για επαφές με φίλους, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να μοιραστείτε τις ιδέες σας σε άτομα που θα τις στηρίξουν. Νέες γνωριμίες με πρόσωπα με τα οποία θα έχετε κοινό όραμα ενδεχομένως να συμβάλουν στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωή. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα χόμπι ή να ενταχθείτε σε μια εθελοντική ομάδα. Στις 23/5 γυρίζει ο Κρόνος στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 11/10 μπορεί να είναι ένα διάστημα αρκετά πιεστικό, που θα σας κάνει να επανεξετάσετε μια συνεργασία ή αλλαγής επαγγελματικής κατεύθυνσης. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα, στα χρήματα, στις απολαύσεις και στα παιδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το προσεχές διάστημα επικεντρωθείτε στην καριέρα σας, καθώς με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 20/5 και μέχρι τις 21/6 θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα συμβάλει στη βελτίωση των οικονομικών σας. Επενδύστε κάποια χρήματα στη βελτίωση του επαγγελματικού σας προφίλ και στη διαφήμιση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και δοκιμάστε την τύχη σας σε μια διαφορετική κατεύθυνση, εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας. Με την επιστροφή του Κρόνο στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία στις 23/5 ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην οργάνωση της καθημερινότητάς σας. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να βελτιώσετε την επιχείρησή σας. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 δίνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Οι σπουδές, τα ταξίδια και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 20/5 και μέχρι τις 21/6 θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Διευθετήστε διαδικαστικά θέματα και δώστε έμφαση στις σπουδές σας. Από τις 23/5, που γυρίζει ο Κρόνος στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία, ξεκινά μια περίοδος διάρκειας πέντε μηνών που θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις επενδύσεις, καθώς δεν θα λείψουν οι προκλήσεις που θα σας κάνουν επιρρεπείς σε αστοχίες. Αρκετοί από εσάς θα επανεξετάσετε μια ερωτική σχέση που δεν θα πληροί τις προσδοκίες σας και στην ανάγκη σας για επιβεβαίωση θα μπλέξετε σε περιπέτειες. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση μιας εμπορικής υπόθεσης ή ενός κύκλου μαθημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 20/5 ξεκινά μια περίοδος έντονης απασχόλησης με οικονομικές υποθέσεις και μέχρι τις 21/6 θα έχετε κάποια έσοδα, αλλά θα πρέπει να τακτοποιήσετε και τις οφειλές σας προς το Δημόσιο. Αρκετοί από εσάς θα βρείτε μια νέα πηγή εσόδων και θα αυξήσετε τα κέρδη σας, θα πρέπει όμως να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων σας. Στις 23/5 γυρίζει ο Κρόνος στον Υδροχόο ανάδρομος και μπορεί να κάνει την επανεμφάνισή του ένα οικογενειακό θέμα που θα σας αναγκάσει να αναβάλετε για κάποιο διάστημα την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ή μπορεί να προκύψουν διαδικαστικά κολλήματα που θα αποτρέψουν την υλοποίηση ενός σχεδίου. Με την Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 ενεργοποιείται ο τομέας των οικονομικών σας, κλείνει ένας κύκλος που αφορά μια επένδυση και βελτιώνονται τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή δίνετε έμφαση στις σχέσεις σας και με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 20/5 ξεκινά ένα διάστημα πολύ ευνοϊκό για νέες συνεργασίες και για βελτίωση της προσωπικής σας ζωής. Η θετική σας ενέργεια σε συνδυασμό με τις δεξιότητές σας σάς κάνουν πολύ καλούς στις διαπραγματεύσεις, ενώ παράλληλα θα έχετε την ικανότητα να επαναφέρετε τις ισορροπίες σε ένα περιβάλλον που επικρατεί αναταραχή. Με την επιστροφή του Κρόνου στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία στις 23/5 και μέχρι τις 11/10 ενδεχομένως να συναντήσετε προβλήματα στις μετακινήσεις ή να προκύψουν επικοινωνιακά εμπόδια που θα έχουν αντίκτυπο στις εμπορικές σας υποθέσεις. Μια ιδέα σχετικά με την αύξηση του εισοδήματός σας, που έμεινε στη μέση, μπορεί να υλοποιηθεί, αρκεί να προσέξετε τις λεπτομέρειες. Στις 26/5 θα είστε οι πρωταγωνιστές, καθώς πραγματοποιείται η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 20/5 ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα ασχοληθείτε με την εργασία και τη φυσική σας κατάσταση και μέχρι τις 21/6 θα έχετε την ευχέρεια να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να βρείτε δουλειά. Η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας με ευκολία. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση. Η έκθεση στον ήλιο, σε συνδυασμό με το θαλασσινό νερό, θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα σας. Από τις 23/5, που γυρίζει ο Κρόνος στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία, και μέχρι τις 11/10 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, καθώς μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που θα χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα εντατικής ενασχόλησης με τα επαγγελματικά σας, από τις 20/5, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους, θα ασχοληθείτε με πιο δημιουργικές δραστηριότητες, δίνοντας προτεραιότητα σε απολαύσεις και ερωτική ζωή. Μέχρι τις 21/6 θα έχετε τη δυνατότητα να εστιάσετε στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, να διασκεδάσετε και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια. Προσέξτε μόνο την έντονη τάση για επιπόλαιες δαπάνες. Στις 23/5 ο Κρόνος στο ζώδιό σας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 11/10 θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και ενδεχομένως να αλλάξετε ρότα στα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και να μελετήσετε καλά τις μελλοντικές σας κινήσεις. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση μιας ιδέας και θα ενεργοποιήσει την κοινωνική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Με την οικογένεια και τις ανάγκες του σπιτιού θα ασχοληθείτε από τις 20/5, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους, και καθώς θα έχετε όλη την απαραίτητη ενέργεια, θα είναι μια καλή εποχή για να βελτιώσετε τον χώρο και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιδιορθώστε βλάβες, αναπαλαιώστε αντικείμενα και βάλτε μια καλοκαιρινή πινελιά στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Αν σκοπεύετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, τώρα είναι μια καλή εποχή. Από τις 23/5, που γυρίζει ο Κρόνος στον Υδροχόο ανάδρομος, ξεκινά μια περίοδος διάρκειας πέντε μηνών που μπορεί να προκύψουν πιέσεις στη δουλειά σας και θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους να αποβάλετε το άγχος. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στις 26/5 στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και δίνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος και της φήμης σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ