Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/03/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/03/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 20/3, ταυτόχρονα με την εαρινή ισημερία, που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της άνοιξης, ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας και ανακτάτε την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Μέχρι τις 19/4 θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε μια καινούργια αρχή που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να επανεξετάσετε τις επιλογές σας, τι λειτούργησε και τι δεν εξυπηρέτησε τα συμφέροντά σας και να ετοιμάσετε μια λίστα με όσα θέλετε να βελτιώσετε. Στις 21/3 εισέρχεται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αυξάνοντας τη γοητεία σας, και μέχρι τις 14/4 θα επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Η βελτίωση της εμφάνισής σας και της ερωτικής σας ζωής θα αποτελέσει προτεραιότητα, ενώ θα είστε πολύ δημοφιλείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 20/3 εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό, σηματοδοτώντας το τέλος της προσωπικής σας χρονιάς. Την ίδια μέρα έχουμε την εαρινή ισημερία και την έναρξη της άνοιξης, που προάγει τα νέα ξεκινήματα. Στις 21/3 εισέρχεται και ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Κριό, έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα είναι κάπως πεσμένη η ενέργειά σας, οπότε θα είναι εξαιρετική εποχή για να ρίξετε τους ρυθμούς. Επίσης, θα μπορείτε να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Ο Κρόνος, σε αρμονικές όψεις με τον Άρη, φέρνει νέες ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας και θα ευνοήσει το κυνήγι ευκαιριών, κυρίως για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα έχουν αίσια αποτελέσματα και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, αν δώσετε συνέντευξη. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια σημαντική αγορά το προσεχές διάστημα, ξεκινήστε να εξοικονομείτε χρήματα τώρα που βελτιώνονται τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την έναρξη της άνοιξης στις 20/3 και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, ξεκινάει μια περίοδος διάρκειας ενός μήνα, κατά την οποία θα δώσετε έμφαση στις κοινωνικές σας επαφές. Στις 21/3 έρχεται και η Αφροδίτη να συντροφεύσει τον Ήλιο και μέχρι τις 14/4 θα είναι εξαιρετική εποχή για να προωθήσετε τις ιδέες σας, να συνάψετε συνεργασίες με άτομα με τα οποία έχετε κοινά συμφέροντα και να βελτιώσετε τις σχέσεις με φίλους και οικείους. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν κάποιες γνωριμίες με υψηλά ιστάμενα άτομα και θα πάρετε σημαντική ώθηση όσοι προωθήσετε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για θα αντεπεξέλθετε με επιτυχία σε ό,τι αφορά την πνευματική σας ανάπτυξη. Επειδή είναι μια εποχή έντονης κοινωνικοποίησης, θα κάνετε μια γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 20/3, με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό ξεκινάει επισήμως η άνοιξη και ενεργοποιείται ο τομέας της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Μέχρι τις 19/4 θα είναι εξαιρετική περίοδος για να εστιάσετε σε ένα σημαντικό εγχείρημα. Οι δεξιότητες και οι υπηρεσίες σας θα εκτιμηθούν και θα μπορέσετε να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Δώστε έμφαση στην προώθηση των ιδεών σας, καθώς οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας. Στις 21/3 εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Κριό, κάνοντας την επικοινωνία πιο ευχάριστη, ενώ μπορεί να προκύψει ερωτικό ειδύλλιο με επιφανές άτομο. Ο Κρόνος, στον τομέα του πλούτου και των κοινών πόρων σε τρίγωνο με τον Άρη, επιβραβεύει προσπάθειες προηγούμενων μηνών, αυξάνοντας το εισόδημά σας. Αποφύγετε τις περιττές δαπάνες και επενδύστε τα χρήματά σας.

ΛΕΩΝ

Με το επίσημο ξεκίνημα της άνοιξης στις 20/3 και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου, κατά τον οποίο θα δώσετε έμφαση στην πνευματική σας ανάπτυξη και η διάθεσή σας για ταξίδια και νέες εμπειρίες θα είναι έντονη. Ενδεχομένως να μην μπορέσετε να ταξιδέψετε, λόγω των περιοριστικών μέτρων, σίγουρα όμως θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Πολύ καλή εποχή για τους σπουδαστές, καθώς θα έχετε πολλή ενέργεια για να ασχοληθείτε με τα μαθήματά σας. Στις 21/3 εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Κριό, έτσι θα αναπτυχθεί μια καινούργια φιλία με άτομο από το εξωτερικό ή από τον χώρο των σπουδών, που με το πέρασμα του χρόνου θα αποκτήσει ερωτική χροιά. Ο Άρης στους Διδύμους σάς δίνει δυναμισμό και το τρίγωνο με τον Κρόνο θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εαρινή ισημερία στις 20/3 μπαίνουμε πλέον επίσημα στην άνοιξη και ήδη η διάθεσή σας είναι πιο αισιόδοξη. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό και για τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να αναζητήσετε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Εξερευνήστε το αμοιβαίο κέρδος μέσω μιας συνεργασίας και μοιραστείτε τα βάρη και τις ευθύνες ενός εγχειρήματος. Στις 21/3 εισέρχεται και η διπλωματική Αφροδίτη στον Κριό και, καθώς είναι ο πλανήτης του πλούτου και του έρωτα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, μια και τα οικονομικά σας βρίσκονται πλέον σε καλό δρόμο. Ο τομέας της εργασίας και των φιλοδοξιών, υπό τη θετική επιρροή του τριγώνου Άρη - Κρόνου, ενεργοποιείται και, καθώς διανύουμε μια εποχή γρήγορων αλλαγών, με ευελιξία θα μεταπηδήσετε σε νέα εργασιακή θέση.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 φωτίζεται ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων και μέχρι τις 19/4 θα είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Τώρα που μπαίνουμε και επίσημα στην άνοιξη αυξάνονται η αισιοδοξία και η επικοινωνιακή σας διάθεση, που σημαίνει πως θα καταφέρετε να πείσετε και τους πιο απαιτητικούς συνομιλητές σχετικά με τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας. Την επόμενη μέρα εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Κριό, φέρνοντας ζεστασιά στις σχέσεις σας. Ο γάμος σας θα αποτελέσει προτεραιότητα και θα δώσετε έμφαση στην επικοινωνία. Πολύ καλή εποχή για φλερτ. Ο Άρης στους Διδύμους, σε τρίγωνο με τον Κρόνο, αυξάνει το σεξαπίλ σας και μπορείτε να προσεγγίσετε με ιδιαίτερη ευκολία το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα επαγγελματικά σας με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 και μέχρι τις 19/4 θα είστε σε συνεχή εγρήγορση, προκειμένου να βρείτε μια ικανοποιητική θέση εργασίας. Στις 21/3 εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Κριό, παροτρύνοντάς σας να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, καθώς τον προηγούμενο μήνα είχατε κάνει αρκετές παρασπονδίες όσον αφορά τη διατροφή. Ακολουθήστε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα και βγείτε να περπατήσετε, να γυμναστείτε έξω στη φύση τώρα που είναι καλός ο καιρός και είστε πιο ευδιάθετοι. Πιθανό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας θα σας δώσει περαιτέρω κίνητρα για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Το τρίγωνο Άρη - Κρόνου ενεργοποιεί τον άξονα οικογένεια - κοινοί πόροι και θα αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πολύ δημιουργική εποχή ξεκινάει για εσάς με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 και θα πρέπει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, καθώς μπορούν να σας εξασφαλίσουν έξτρα εισόδημα. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας και προωθήστε τις δημιουργίες σας στα κατάλληλα άτομα. Τώρα που μπαίνουμε πλέον επίσημα στην άνοιξη, η διάθεσή σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη και η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό στις 21/3 θα εντείνει την ανάγκη σας για αγορές και ψυχαγωγία. Προσέξτε τις υπερβολές στο ξόδεμα των χρημάτων σας. Εξαιρετική εποχή για φλερτ, για ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης και απόκτηση παιδιού. Το εξάγωνο Άρη - Κρόνου αυξάνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την ικανότητά σας να αποκτήσετε νέες γνώσεις, οπότε θα πετύχετε πολλά σε θέματα εκπαίδευσης και εμπορικών συναλλαγών. Με ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το σπίτι και την οικογένεια θα ασχοληθείτε το προσεχές διάστημα, καθώς εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό στις 20/3 και θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να οργανώσετε την καθημερινότητα και τον χώρο σας. Αν σκοπεύετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, τώρα είναι η εποχή που δίνει ευκαιρίες. Μια έρευνα αγοράς θα αποτρέψει σφάλματα και οικονομικές απώλειες, δίνοντάς σας μια εμπεριστατωμένη άποψη σχετικά με πώς πρέπει να κινηθείτε. Προσέξτε ώστε οι απαιτήσεις σας να συμβαδίζουν με τις επικρατούσες συνθήκες. Στις 21/3 έρχεται και η Αφροδίτη επίσης στον Κριό και ζεσταίνει τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ σας παρακινεί να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας. Βάλτε μια ανοιξιάτικη πινελιά και επενδύστε χρήματα σε λουλούδια που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 20/3, ξεκινάει επίσημα η άνοιξη με την εαρινή ισημερία και, καθώς εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι στα ύψη. Προωθήστε τις ιδέες σας, τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας, αξιοποιώντας τις παροχές της τεχνολογίας. Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας και τα κέρδη σας, δίχως να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Στις 21/3 εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Κριό και ευνοεί τη σύσφιξη σχέσεων με οικείους. Αν είχατε παρεξηγηθεί με τα αδέλφια, ή άλλα συγγενικά σας πρόσωπα, μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας, επαναφέροντας τις ισορροπίες. Η γνωριμία με άτομο από τον χώρο της εκπαίδευσης θα δώσει νόημα στην καθημερινότητά σας και θα ανακτήσετε την ερωτική σας διάθεση. Το τρίγωνο Άρη - Κρόνου προσδίδει δυναμισμό και πρέπει να επιδοθείτε στο φλερτ. καθώς οι προοπτικές για μια νέα ερωτική σχέση είναι πολλές.

ΙΧΘΥΣ

Στις 20/3, με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, ξεκινάει μια νέα εποχή για τα οικονομικά σας και θα επιδοθείτε στο κυνήγι ευκαιριών με αποφασιστικότητα. Υποθέσεις που σε άλλες φάσεις σάς προκαλούσαν άρνηση πλέον μπορούν να διευθετηθούν. Στις 21/3 εισέρχεται και η Αφροδίτη σον Κριό και, καθώς είναι ο πλανήτης του πλούτου, μέχρι τις 14/4 θα έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων ή να κάνετε μια επένδυση με μακροπρόθεσμα οφέλη. Ωστόσο, πρέπει να κοντρολάρετε την ανάγκη σας για απόκτηση αγαθών, καθώς υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού. Μυστικές επαφές και συμφωνίες που αφορούν την αγοραπωλησία ενός ακινήτου θα ευνοηθούν με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου, όμως μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. Προσέξτε ώστε να μη ρισκάρετε τους πόρους σας σε κάτι που δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM