Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/9/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/9/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ημέρες εντάσεων στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που μπορεί να σας ωθήσει στην αναζήτηση νέας επαγγελματικής κατεύθυνσης. Στις 16/9 το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για διαμάχες με άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον που μπορεί να υπήρχε και ερωτικό υπόβαθρο στη σχέση σας και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ωστόσο, στις 20/9 το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει αίσιες αλλαγές στα οικονομικά σας. Η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα στις 17/9 θα στρεσάρει εσάς του 2ου δεκαημέρου και θα πρέπει να διαχειριστείτε το άγχος. Από τις 19/9, που το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, θα είναι πιο καλή περίοδος για τα εργασιακά σας. Την ίδια μέρα η αντίθεση Ερμή - Δία δίνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, αλλά αν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, πάρτε μια συμβουλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή η ανάγκη σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα σας ενθαρρύνει να πάρετε ρίσκα ωστόσο καλό θα είναι να πάρετε τα μέτρα σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη στις 16/9 δεν θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις και τις επενδύσεις, αντιθέτως θα προκαλέσει οικονομικές απώλειες στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Στις 20/9 το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας, ενώ θα σας ωθήσει σε υπερβολές με τα χρήματά σας. Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα επηρεάσει εσάς του 3ου δεκαημέρου και θα δοκιμάσει τη σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον χωρίς αντίκρισμα τελικά. Εσείς του 1ου δεκαημέρου είστε πολύ αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, κάτι που κορυφώνεται με την αντίθεση Ερμή - Δία στις 19/9. Μη σταματάτε να κυνηγάτε ευκαιρίες καθώς υπάρχουν προοπτικές για επαγγελματική πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας και ό,τι αφορά την οικιακή ζωή εντείνουν την ανησυχία σας και στις 16/9, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη, θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε μια κρίσιμη κατάσταση. ώστε να αποφύγετε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο εσφαλμένες ενέργειες. Από τις 20/9 με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού επανέρχονται οι ισορροπίες στις σχέσεις σας και μια θετική έκβαση θα σας φέρει χαρά. Στις 17/9, με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα, προσέξτε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο πιθανή παρεξήγηση με άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Φροντίστε να φιλτράρετε καλά όσα ακούσετε ώστε να μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Στις 19/9 τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω τρίτων ή ενός ακινήτου και θα δρομολογηθούν οι υποθέσεις σας με περισσότερη άνεση. Εσείς του 1ου δεκαημέρου αποφύγετε τις υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι θα δυσαρεστήσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, που μπορεί να έχει σχέση με τα αποτελέσματα προσπαθειών που καθυστερούν να αποδώσουν καρπούς ή με θέματα εκπαίδευσης και στις 16/9, με το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη, θα δοκιμαστεί η υπομονή σας. Εμπόδια και προβλήματα σε ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις θα προκαλέσει η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα στις 17/9, επηρεάζοντας εσάς του 3ου δεκαημέρου. Υπομονή μέχρι τις 19/9, που το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα δρομολογεί μια συνεργασία που είχε φρενάρει, βάζοντας τα επαγγελματικά σας σε μια σταθερή πορεία. Η φροντίδα ενός ηλικιωμένου αποτελεί προτεραιότητα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο απαιτητική. Φροντίστε να εξοικονομείτε χρόνο για τον εαυτό σας για να ανακτάτε τις δυνάμεις σας, ώστε να ανταποκρίνεστε στις εκάστοτε ανάγκες.

ΛΕΩΝ

Καθυστερήσεις στον τομέα των οικονομικών ή η αύξηση εξόδων δυσχεραίνουν την υλοποίηση ενός σχεδίου και πρέπει να τρενάρετε λίγο τις ενέργειές σας οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο. Στις 16/9 το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη θα προκαλέσει τεταμένη ατμόσφαιρα που θα επηρεάσει τις σχέσεις με συνεργάτες. Μέχρι τις 20/9, που το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού προμηνύει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και την καριέρα, να είστε προσεχτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Γιο το 3ο δεκαήμερο είναι μια εποχή αστάθειας, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει κίνδυνος απωλειών. Στις 17/9, με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Αποφύγετε όσους σας υποσχεθούν ευκολίες στην αποπληρωμή μιας οφειλής. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας στις 19/9, μια δύσκολη μέρα και για σπουδές και νομικές υποθέσεις, λόγω της αντίθεσης Ερμή - Δία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εποχή σημαντικών αποφάσεων καθώς επιθυμείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας και δεν φοβάστε να αναλάβετε ρίσκα. Όμως πρέπει να λάβετε υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν ώστε να μη χάσετε χρόνο και χρήματα. Στις 16/9 το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη δεν θα ευνοήσει τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο στο ξεκίνημα ενός νέου εγχειρήματος ούτε στις επαφές με εργοδότες. Στις 20/9 όμως, με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια νομική σας υπόθεση θα αποδώσει καρπούς. Επίσης, θα είναι μια καλή μέρα και σε ό,τι αφορά τις σπουδές. Πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή το ταίρι σας θα δημιουργήσει στο 3ο δεκαήμερο η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα στις 17/9. Εσείς του 1ου δεκαημέρου προσέξτε τη διαχείριση κοινών πόρων, καθώς η αντίθεση Ερμή - Δία στις 19/9 μπορεί να προκαλέσει απώλειες.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι που σας προκαλεί ιδιαίτερο άγχος αυτή την εποχή αφορά ένα ταξίδι, τις σπουδές ή μια νομική σας υπόθεση και έχετε πελαγώσει οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Στις 16/9 το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη θα προκαλέσει σύγχυση και δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων σχετικά με τη σταδιοδρομία σας. Οι γονείς προσπαθείτε να τακτοποιήσετε όλες τις λεπτομέρειες για τα παιδιά που θα σπουδάσουν σε μια άλλη πόλη, αλλά πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Στις 20/9 τα οικονομικά σας βελτιώνονται και θα δρομολογήσετε σημαντικές υποθέσεις. Το 3ο δεκαήμερο στις 17/9 με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα μπορεί να εξιδανικεύσει τις συνθήκες μιας νέας πρότασης και τελικά να απογοητευτείτε. Εσείς του 1ου δεκαημέρου έχετε επικεντρωθεί στις επιθυμίες σας και ο εγωκεντρισμός σας θα βλάψει τη σχέση σας. Η προσωπική σας ζωή χρήζει προσοχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικά και οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο με το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη στις 16/9 και μπορεί να ανατραπούν συνεργασίες ή σχέσεις αν δεν κοντρολάρετε τον θυμό σας. Ενδεχομένως να προκύψουν έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος ή να αλλάξει η συμπεριφορά ενός φιλικού προσώπου που έχει ερωτικές βλέψεις και να δημιουργεί εντάσεις χωρίς λόγο. Γενικά αυτή την εποχή πρέπει να προσέχετε τη διαχείριση των πόρων και των συναισθημάτων σας. Το 3ο δεκαήμερο στις 17/9, με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα, αποφύγετε τις δεσμεύσεις καθώς ο ενθουσιασμός σας για ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας θα είναι παροδικός και στην πορεία θα διαπιστώσετε πως δεν ταιριάζετε. Οι δεσμευμένοι μπορεί να παρεξηγηθείτε με το ταίρι σας για ψύλλου πήδημα. Εργασιακά ζητήματα και θέματα υγείας των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο χρήζουν προσοχής στις 19/9.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αύξηση ευθυνών στον επαγγελματικό τομέα και κάποιες αλλαγές στις συνθήκες εργασίας θα σας φέρουν σε κόντρα με εργοδότες ή υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Ειδικά στις 16/9, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη, πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Ακατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας. Ωστόσο στις 20/9 με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού σάς περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά. Εσείς του 3ου δεκαημέρου να αναμένετε αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας από τις 19/9, καθώς το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα σταθεροποιεί τη ροή των χρημάτων σας, ενώ δίνει και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα με καλύτερες αποδοχές. Το 1ο δεκαήμερο πρέπει να κρατήσετε άμυνες στη διαχείριση των χρημάτων σας. Ένας νέος έρωτας στη ζωή σας στις 19/9 με την αντίθεση Ερμή - Δία θα σας ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εποχή έντονου στρες εξαιτίας επαγγελματικών ή νομικών θεμάτων που σας απασχολούν και πρέπει να βρείτε τρόπους να το αποβάλετε. Μια δύσκολη μέρα για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο είναι στις 16/9, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε ταξίδια, ή τις σπουδές. Ιδιαίτερη προσοχή για ατυχήματα εν ώρα εργασίας. Μια σημαντική μέρα με ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά σας είναι στις 20/9 με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού. Προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις θα έχετε εσείς του 3ου δεκαημέρου στις 17/9 με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα. Ωστόσο, στις 19/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα φέρνει επιτυχίες σε σπουδές και νομικά ζητήματα, ενώ μπορεί να προκύψει κι ένα ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινοί πόροι και διαχείριση χρημάτων που ανήκουν σε τρίτους χρήζουν προσοχής. Στις 16/9 το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη δεν θα ευνοήσει τις επενδύσεις και την αναζήτηση χρηματοδότησης, ενώ μπορεί να προκύψουν και έκτακτα έξοδα που θα φρενάρουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Το άγχος για τα οικονομικά θα προκαλέσει προστριβές με το ταίρι σας, επομένως προσπαθήστε να είστε πιο ψύχραιμοι. Από τις 20/9 με το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού έρχονται θετικές εξελίξεις στον τομέα της οικιακής σας ζωής και αύξηση εσόδων. Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα επηρεάσει το 3ο δεκαήμερο και μπορεί να προκαλέσει απώλειες. Μην εμπιστεύεστε άτομα που θα σας τάξουν γρήγορα κέρδη μέσω επενδύσεων. Εσείς του 1ου δεκαημέρου θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας.

ΙΧΘΥΣ

Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα, μάλιστα σε κάποιες φάσεις θα σας αποσυντονίζουν. Εντάσεις φέρνει στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη στις 16/9, διαταράσσοντας τις ισορροπίες με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια καλή μέρα για να επιλύσετε τα προβλήματά σας είναι στις 20/9, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού θα φέρει ένα χαρμόσυνο γεγονός που θα εξομαλύνει τις σχέσεις σας. Μια καινούργια συνεργασία ξεκινά με θετικούς οιωνούς στις 19/9 με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα και θα μπορέσετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να διευρύνετε το δίκτυο των γνωριμιών σας, που σημαίνει πως μπορεί να προκύψει κι ένας νέος έρωτας. Το 1ο δεκαήμερο έχετε πολλά έξοδα αυτή την εποχή λόγω της έναρξης της σχολικής χρονιάς, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ