Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (25/6-1/7//2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (25/6-1/7//2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία την Πέμπτη στον τομέα της επικοινωνίας, η διάθεσή σας για μάθηση θα είναι αυξημένη και θα ευνοηθούν η εκπαίδευση και οι σχέσεις με οικείους. Το Σάββατο εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Άρης στο ζώδιό σας και ξεκινά μια φάση κατά την οποία η ανάγκη σας για επιτυχία σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει η λίμπιντό σας. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας, μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Αν ανατρέξετε στο παρελθόν, θα δείτε ποιες εσφαλμένες κινήσεις μπορεί να σας έβλαψαν, ώστε να μην τις επαναλάβετε. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να είστε κατασταλαγμένοι και πρόθυμοι να δουλέψετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από την Πέμπτη, που επιστρέφει ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία, οι καθυστερήσεις στον οικονομικό τομέα αρχίζουν να υποχωρούν και θα αποκτήσουν συνεχή ροή τα οικονομικά σας. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε, καθώς είστε επιρρεπείς σε σπατάλες, λόγω της αυξημένης σας ανάγκης για απολαύσεις και απόκτηση αγαθών. Με την είσοδο του Άρη στον Κριό τη Δευτέρα στον τομέα των μυστικών, θα πρέπει να έχετε τον νου σας για παρασκηνιακές ενέργειες που μπορεί να σας βλάψουν. Πολύ καλή εποχή για να γυμναστείτε. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της πνευματικότητάς σας, μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία γίνεται κάθε 13 χρόνια. Τα αποτελέσματά της εξαρτώνται από τους στόχους σας και είναι πολύ καλή στιγμή για σπουδές, εμπορικές υποθέσεις και ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς ξεκινά μια περίοδος αισιοδοξίας, κατά την οποία είστε πιο κοινωνικοί, ασχολείστε περισσότερο με την εμφάνισή σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, καθώς την Πέμπτη επιστρέφει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε ορθόδρομη πορεία. Τη Δευτέρα ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και, καθώς ενεργοποιεί τον τομέα των κοινωνικών σχέσεων και της φιλίας, είναι ιδανική εποχή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε τον φανατισμό. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα των χρημάτων, μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Οφέλη και ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας παρουσιάζονται συνεχώς, ενώ παράλληλα η τύχη είναι με το μέρος σας όσον αφορά τα ερωτικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία την Πέμπτη θα αναζητήσετε τη χαρά και την ικανοποίηση μέσω της προσφοράς και της στήριξης όσων χρειάζονται τη βοήθειά σας και θα κρατήσετε μυστική μια σχέση επαγγελματική ή ερωτική. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Άρης στον Κριό και καθώς κυβερνά τον τομέα της καριέρας και της φήμης, θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε τις ανταγωνιστικές σας τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εμπάθειες. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων, μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Αν ανατρέξετε στο 2007, θα εντοπίσετε λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Συνεργασίες και σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν διάρκεια και ομαλή πορεία.

ΛΕΩΝ

Από την Πέμπτη, που επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία, ξεκινά μια περίοδος έντονης κοινωνικής ζωής, ενώ αρχίζουν να υποχωρούν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή ενός σχεδίου. Επαφές με φίλους θα γίνονται πιο συχνά και θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα χόμπι ή για να συμμετάσχετε σε μια κοινωνική δράση. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, δίνοντας έμφαση σε θέματα σπουδών, δηλαδή, αν βάλετε τα δυνατά σας, μπορείτε να κατακτήσετε το στόχο σας. Πολύ καλή εποχή για όσους ασχολείστε με νομικά ζητήματα. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της εργασίας, μια πολύ σημαντική διέλευση που πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Τα αποτελέσματά της αυτής εξαρτώνται από τους στόχους σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημόσια εικόνα σας θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας από την Πέμπτη, που επιστρέφει η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ορθόδρομη πορεία, διάστημα κατά το οποίο θα είστε πολύ δημοφιλείς. Η επιβράβευση των κόπων σας είναι θέμα χρόνου. Τη Δευτέρα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, ενεργοποιείται ο τομέας των κοινών πόρων και της ερωτικής σας ζωής και μπορείτε να πετύχετε πολλά. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της δημιουργικότητας, μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Η ερωτική σας ζωή ενδυναμώνεται και είναι ιδανική στιγμή για απόκτηση παιδιού ή για δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης. Επενδύσεις και ρίσκα θα ευνοηθούν, αρκεί να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας της πνευματικότητάς σας ενεργοποιείται με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία και πλέον θα έχετε περισσότερη όρεξη για μάθηση, που σημαίνει πως θα έχουν αίσια αποτελέσματα οι προσπάθειές σας όσον αφορά τις σπουδές. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και τον κύκλο των συνεργατών σας. Τη Δευτέρα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Έτσι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καλή συνεργασία. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε πιθανές εντάσεις με το ταίρι σας. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα του σπιτιού, μια πολύ σημαντική διέλευση που γίνεται κάθε 13 χρόνια. Μπορεί να έχετε οφέλη που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την Πέμπτη, που επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία στους Διδύμους, καθυστερήσεις και εμπόδια που αφορούν τα οικονομικά σας αρχίζουν να υποχωρούν και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας εγκαίρως, ενώ μπορεί να βρείτε και μια νέα πηγή εσόδων. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται, μια και η λίμπιντό σας είναι σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας. Την Δευτέρα εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, δίνοντας έμφαση στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να διαχειριστείτε το άγχος και να αποφύγετε τη βιασύνη. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση και θα δείτε σύντομα αποτελέσματα. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας, ευνοώντας θέματα εκπαίδευσης και εμπορικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σας βελτιώνονται με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία και μια συνεργασία που μπορεί να σκάλωσε σε λεπτομέρειες θα συνεχίσει, με πιο ευνοϊκές συνθήκες αυτήν τη φορά. Τώρα είναι η εποχή που θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και, γιατί όχι, να την επισημοποιήσετε όσοι είστε κατασταλαγμένοι. Τη Δευτέρα ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα επιδοθείτε στο φλερτ και θα κυνηγήσετε τις απολαύσεις, εσείς που είστε σε σχέση όμως θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε την κτητικότητά σας. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα των οικονομικών σας και είναι μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Αποφύγετε λάθη που έγιναν το 2007 και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την Πέμπτη, που επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση και είναι ιδανική εποχή για να αναζητήσετε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής σε συνδυασμό με άσκηση, ώστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Τη Δευτέρα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα δώσετε έμφαση στο σπίτι, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για ανακαίνιση. Προσέξτε πιθανές διαμάχες με τα μέλη της οικογένειας. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να προβληθείτε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις τόσο με τον χαρακτήρα όσο και με τις δεξιότητές σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας για απολαύσεις και βελτίωση της ερωτικής σας ζωής είναι αυξημένη με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία και πρέπει να προσέξετε τα έξοδα, που θα είναι αυξημένα. Η θετική σας ενέργεια σας κάνει πολύ δημοφιλείς και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις αν φλερτάρετε. Η σχέση σας είναι σε αρμονία και ενδεχομένως να αποφασίσετε τη δημιουργία οικογένειας. Με την είσοδο του Άρη στον Κριό τη Δευτέρα ενισχύεται ο τομέας της επικοινωνίας και είναι ιδανική εποχή για όσους ασχολείστε με θέματα εκπαίδευσης. Επίσης, μπορείτε να πετύχετε πολλά σε εμπορικές υποθέσεις και στην προώθηση των υπηρεσιών σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και στις σχέσεις με οικείους. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα του ψυχισμού σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας, αρκεί να αφήσετε πίσω το παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην οικογένεια και στο σπίτι με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία και είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή για να ασχοληθείτε με τη διαμόρφωση του χώρου σας, δημιουργώντας μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Από τη Δευτέρα, που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις με συνεργάτες και οικείους. Η ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια σάς κάνει πολύ ανταγωνιστικούς και ίσως υπερβολικούς. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναπτύξετε σχέσεις με άτομα με τα οποία θα έχετε έναν κοινό σκοπό. Τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να αποφύγετε λάθη που κάνατε το 2007.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η φάση τώρα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM
Αυγά κλωβοστοιχίας, αχυρώνα, βιολογικά, ελευθέρας βοσκής. Έχουν όντως διαφορά;

Radio Lifo / Αυγά κλωβοστοιχίας, αχυρώνα, βιολογικά, ελευθέρας βοσκής: Έχουν όντως διαφορά;

Υπάρχουν πολλών ειδών αυγά, τόσα που συχνά η επιλογή τους μας αφήνει μπερδεμένους. Όμως όταν σκεφτόμαστε την ευζωία των ζώων τα αυγά «ελευθέρας βοσκής» είναι αυτά που πιστεύουμε ότι έχουν παραχθεί σε συνθήκες καλύτερης διαβίωσης για τα ίδια τα ζώα. Συμβαίνει και στην πραγματικότητα αυτό; Ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μιχάλης Γκολιομύτης, μας λύνει όλες τις απορίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η εποχή των τρισεκατομμυριούχων πλησιάζει – και πρέπει να την εμποδίσουμε άμεσα

Living / Η εποχή των τρισεκατομμυριούχων πλησιάζει – και πρέπει να την εμποδίσουμε άμεσα

Η επικείμενη άφιξη του πρώτου τρισεκατομμυριούχου στον πλανήτη σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς τα πίσω στον αγώνα για μια πιο ισορροπημένη οικονομία και μια πιο υγιή δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Χείλια τούμπανο χωρίς υαλουρονικό!

Living / «Τρως, φιλιέσαι, κοιμάσαι, και τα χείλη σου έχουν χρώμα σαν ανοιγμένο σύκο»

Γίνεται να έχεις ροδαλό χρώμα στα χείλη χωρίς κραγιόν για τα επόμενα δύο χρόνια; Κι όμως γίνεται. Η Τζούλη Αγοράκη δοκιμάζει το ημιμόνιμο μακιγιάζ και μοιράζεται την εμπειρία.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Η «πολιτική του γραφείου» δεν είναι προαιρετική: μάθετε την για να μη γίνετε θύμα της

Living / Η «πολιτική του γραφείου» δεν είναι προαιρετική: μάθετέ την για να μη γίνετε θύμα της

Μία ανατομία της «εργασιακής ηθικής» μέσα από ένα κείμενο των Financial Times που πολλοί θα αποδοκιμάσουν, ωστόσο στη δουλειά φαίνεται να δομεί μηχανισμούς εξουσίας: αν τους αγνοήσεις, μένεις πίσω, είτε συμμετέχεις σε αυτούς είτε όχι
NEWSROOM
«Κόψε το αλκοόλ ή ανέβα τον Όλυμπο ξυπόλυτη»

Living / «Κόψε το αλκοόλ ή ανέβα τον Όλυμπο ξυπόλυτη»

Η Τζούλη Αγοράκη έκανε detox από το αλκοόλ, μοιράστηκε την εμπειρία της και μίλησε με τη Γιούλη Ψαρράκη που έχει γράψει το βιβλίο «Άνευ», έναν χρήσιμο οδηγό για να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το αλκοόλ.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ