Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (25/6-1/7//2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (25/6-1/7//2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία την Πέμπτη στον τομέα της επικοινωνίας, η διάθεσή σας για μάθηση θα είναι αυξημένη και θα ευνοηθούν η εκπαίδευση και οι σχέσεις με οικείους. Το Σάββατο εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Άρης στο ζώδιό σας και ξεκινά μια φάση κατά την οποία η ανάγκη σας για επιτυχία σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει η λίμπιντό σας. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας, μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Αν ανατρέξετε στο παρελθόν, θα δείτε ποιες εσφαλμένες κινήσεις μπορεί να σας έβλαψαν, ώστε να μην τις επαναλάβετε. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να είστε κατασταλαγμένοι και πρόθυμοι να δουλέψετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από την Πέμπτη, που επιστρέφει ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία, οι καθυστερήσεις στον οικονομικό τομέα αρχίζουν να υποχωρούν και θα αποκτήσουν συνεχή ροή τα οικονομικά σας. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε, καθώς είστε επιρρεπείς σε σπατάλες, λόγω της αυξημένης σας ανάγκης για απολαύσεις και απόκτηση αγαθών. Με την είσοδο του Άρη στον Κριό τη Δευτέρα στον τομέα των μυστικών, θα πρέπει να έχετε τον νου σας για παρασκηνιακές ενέργειες που μπορεί να σας βλάψουν. Πολύ καλή εποχή για να γυμναστείτε. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της πνευματικότητάς σας, μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία γίνεται κάθε 13 χρόνια. Τα αποτελέσματά της εξαρτώνται από τους στόχους σας και είναι πολύ καλή στιγμή για σπουδές, εμπορικές υποθέσεις και ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς ξεκινά μια περίοδος αισιοδοξίας, κατά την οποία είστε πιο κοινωνικοί, ασχολείστε περισσότερο με την εμφάνισή σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, καθώς την Πέμπτη επιστρέφει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε ορθόδρομη πορεία. Τη Δευτέρα ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και, καθώς ενεργοποιεί τον τομέα των κοινωνικών σχέσεων και της φιλίας, είναι ιδανική εποχή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε τον φανατισμό. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα των χρημάτων, μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Οφέλη και ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας παρουσιάζονται συνεχώς, ενώ παράλληλα η τύχη είναι με το μέρος σας όσον αφορά τα ερωτικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία την Πέμπτη θα αναζητήσετε τη χαρά και την ικανοποίηση μέσω της προσφοράς και της στήριξης όσων χρειάζονται τη βοήθειά σας και θα κρατήσετε μυστική μια σχέση επαγγελματική ή ερωτική. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Άρης στον Κριό και καθώς κυβερνά τον τομέα της καριέρας και της φήμης, θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε τις ανταγωνιστικές σας τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εμπάθειες. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων, μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Αν ανατρέξετε στο 2007, θα εντοπίσετε λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Συνεργασίες και σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν διάρκεια και ομαλή πορεία.

ΛΕΩΝ

Από την Πέμπτη, που επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία, ξεκινά μια περίοδος έντονης κοινωνικής ζωής, ενώ αρχίζουν να υποχωρούν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή ενός σχεδίου. Επαφές με φίλους θα γίνονται πιο συχνά και θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα χόμπι ή για να συμμετάσχετε σε μια κοινωνική δράση. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, δίνοντας έμφαση σε θέματα σπουδών, δηλαδή, αν βάλετε τα δυνατά σας, μπορείτε να κατακτήσετε το στόχο σας. Πολύ καλή εποχή για όσους ασχολείστε με νομικά ζητήματα. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της εργασίας, μια πολύ σημαντική διέλευση που πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Τα αποτελέσματά της αυτής εξαρτώνται από τους στόχους σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημόσια εικόνα σας θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας από την Πέμπτη, που επιστρέφει η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ορθόδρομη πορεία, διάστημα κατά το οποίο θα είστε πολύ δημοφιλείς. Η επιβράβευση των κόπων σας είναι θέμα χρόνου. Τη Δευτέρα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, ενεργοποιείται ο τομέας των κοινών πόρων και της ερωτικής σας ζωής και μπορείτε να πετύχετε πολλά. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της δημιουργικότητας, μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Η ερωτική σας ζωή ενδυναμώνεται και είναι ιδανική στιγμή για απόκτηση παιδιού ή για δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης. Επενδύσεις και ρίσκα θα ευνοηθούν, αρκεί να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας της πνευματικότητάς σας ενεργοποιείται με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία και πλέον θα έχετε περισσότερη όρεξη για μάθηση, που σημαίνει πως θα έχουν αίσια αποτελέσματα οι προσπάθειές σας όσον αφορά τις σπουδές. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και τον κύκλο των συνεργατών σας. Τη Δευτέρα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Έτσι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καλή συνεργασία. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε πιθανές εντάσεις με το ταίρι σας. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα του σπιτιού, μια πολύ σημαντική διέλευση που γίνεται κάθε 13 χρόνια. Μπορεί να έχετε οφέλη που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την Πέμπτη, που επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία στους Διδύμους, καθυστερήσεις και εμπόδια που αφορούν τα οικονομικά σας αρχίζουν να υποχωρούν και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας εγκαίρως, ενώ μπορεί να βρείτε και μια νέα πηγή εσόδων. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται, μια και η λίμπιντό σας είναι σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας. Την Δευτέρα εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, δίνοντας έμφαση στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να διαχειριστείτε το άγχος και να αποφύγετε τη βιασύνη. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση και θα δείτε σύντομα αποτελέσματα. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας, ευνοώντας θέματα εκπαίδευσης και εμπορικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σας βελτιώνονται με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία και μια συνεργασία που μπορεί να σκάλωσε σε λεπτομέρειες θα συνεχίσει, με πιο ευνοϊκές συνθήκες αυτήν τη φορά. Τώρα είναι η εποχή που θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και, γιατί όχι, να την επισημοποιήσετε όσοι είστε κατασταλαγμένοι. Τη Δευτέρα ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα επιδοθείτε στο φλερτ και θα κυνηγήσετε τις απολαύσεις, εσείς που είστε σε σχέση όμως θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε την κτητικότητά σας. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα των οικονομικών σας και είναι μια πολύ σημαντική διέλευση, η οποία πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια. Αποφύγετε λάθη που έγιναν το 2007 και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την Πέμπτη, που επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση και είναι ιδανική εποχή για να αναζητήσετε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής σε συνδυασμό με άσκηση, ώστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Τη Δευτέρα, με την είσοδο του Άρη στον Κριό, ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα δώσετε έμφαση στο σπίτι, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για ανακαίνιση. Προσέξτε πιθανές διαμάχες με τα μέλη της οικογένειας. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να προβληθείτε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις τόσο με τον χαρακτήρα όσο και με τις δεξιότητές σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας για απολαύσεις και βελτίωση της ερωτικής σας ζωής είναι αυξημένη με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία και πρέπει να προσέξετε τα έξοδα, που θα είναι αυξημένα. Η θετική σας ενέργεια σας κάνει πολύ δημοφιλείς και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις αν φλερτάρετε. Η σχέση σας είναι σε αρμονία και ενδεχομένως να αποφασίσετε τη δημιουργία οικογένειας. Με την είσοδο του Άρη στον Κριό τη Δευτέρα ενισχύεται ο τομέας της επικοινωνίας και είναι ιδανική εποχή για όσους ασχολείστε με θέματα εκπαίδευσης. Επίσης, μπορείτε να πετύχετε πολλά σε εμπορικές υποθέσεις και στην προώθηση των υπηρεσιών σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και στις σχέσεις με οικείους. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα του ψυχισμού σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας, αρκεί να αφήσετε πίσω το παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην οικογένεια και στο σπίτι με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία και είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή για να ασχοληθείτε με τη διαμόρφωση του χώρου σας, δημιουργώντας μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Από τη Δευτέρα, που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις με συνεργάτες και οικείους. Η ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια σάς κάνει πολύ ανταγωνιστικούς και ίσως υπερβολικούς. Ο μήνας τελειώνει με τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναπτύξετε σχέσεις με άτομα με τα οποία θα έχετε έναν κοινό σκοπό. Τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να αποφύγετε λάθη που κάνατε το 2007.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM