Ο άνθρωπος-μετοχή: «Αγόρασε μετοχές του εαυτού μου και θα κάνω ότι μου πεις»

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

0

Πρόκειται για τον 35χρονο Michael Merill κάτοικο Πόρτλαντ ο οποίος πριν πέντε χρόνια αποφάσισε να μετατρέψει τον εαυτό του σε εταιρεία. Σήμερα οι μέτοχοι της εταιρείας είναι 320.

Λέει ο ίδιος: «Πουλάω μετοχές του εαυτού μου και στη συνέχεια επιτρέπω στους μετόχους μου να με καθοδηγούν σε αποφάσεις για τη ζωή μου»

Μερικά από τα πράγματα που τον ανάγκασαν να κάνει οι μέτοχοι:

Ψήφισε Ρεπουμπλικάνους, επέλεξαν το πρόγραμμα του γυμναστηρίου του και του επιτρέπουν να φοράει ρούχα Brooks Brothers.

Ανάμεσα σε άλλα, μπορεί να βγαίνει με την κοπέλα που θέλει με τον όρο να υποβάλει έκθεση στους μετόχους μετά το πρώτο ραντεβού.

KmikeyM είναι το όνομα της εταιρείας του και οι μετοχές πωλούνται σε μια online αγορά που ίδρυσε ο ίδιος. Λεπτομέρεια για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν μετοχές: Η αξία της μετοχής του αυτή την στιγμή έχει κάνει βουτιά στα12,80 δολάρια. Τον περασμένο Ιούνιο η αξία της μετοχή του κατάφερε να φτάσει τα 20 δολάρια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT