Άργησα δύο μήνες να τον ανακαλύψω και ζητώ συγνώμη. Κάλλιο αργά όμως παρά ποτέ.

 

Ο Vegan Black Metal Chef είναι μία αποκάλυψη. Παρουσιάζει συνταγές σε μπλακ μέταλ μορφή, ευτυχώς με υπότιτλους- προσοχή όμως, όλα πρέπει να είναι vegan. Λεπτομέρειες: επιφάνεια κοπής με πεντάλφα, χατζάρα και μαύρα νύχια. Χρησιμοποιώντας τις φωτιές της Κολάσεως φτιάχνει φαγητά. Δεν θυμάμαι τι φαγητά γιατί έμεινα αποσβολωμένη παρακολουθώντας το βίντεο.

 

Το όνομά του είναι  Brian Manowitz και για καλή μας τύχη έχει δώσει συνέντευξη στο wired.com

 

Wired.com: τι κάνεις όταν δεν είσαι ο Vegan Black Metal Chef?

VeganBlackMetalChef: Κυκλοφορώ στο γαλαξία σώζοντας την ανθρώπινη (και άλλες) φυλή-ες από τα βέλη των κακών. Όχι, σοβαρά…παίζω σε μία μικρή μπάντα που λέγεται Illuminati.

 

Wired.com: Πως σου ήρθε να φτιάξεις κανάλι στο youtube με black metal συνταγές;

Vegan Black Metal Chef: Είχα βαρεθεί να απαντώ στην ερώτηση «τι τρώνε οι vegan;» Ακούω αυτή την ερώτηση συνέχεια. Η απάντηση είναι απλή αλλά ταυτόχρονα όχι και τόσο απλή.

Τι γίνεται όταν δεν υπάρχει αναλογία με τα χοτ ντογκ, τα χάμπουργκερ ή με άλλα κοινά φαγητά; Ξαφνικά η ερώτηση γίνεται πιο δύσκολη. Δεν μπορούμε απλά να λέμε «τρώω μπρόκολο και αρακά και κρεμμύδια κλπ» Χρειάζεται να δώσω ένα παράδειγμα. Τώρα μπορώ να λέω «δες τα βίντεο!»

 

Wired.com: Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

VeganBlackMetalChef: Οποιοδήποτε είναι μαγειρεμένο πολύ καλά. Δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση. Μου αρέσουν όλα τα φαγητά που έχουν καλή γεύση. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι οι vegan τρώνε φασόλια και χώμα.

 

Wired.com: Στο βίντεο pad thai video (βλέπετε παρακάτω) συγκέντρωσε πολύ γρήγορα ένα εκατομμύριο views. Σοκαρίστηκες από την ανταπόκριση;

VeganBlackMetalChef: Ναι, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Χάρηκα πολύ που άρεσε στον κόσμο.

 

Wired.com: Οι συνταγές είναι δικές σου ή προέρχονται από αλλού;

VeganBlackMetalChef: Είναι όλες δικές μου και όλες είναι από αλλού. Είναι όλες δικές μου αλλά τίποτα δεν ξεπηδάει μόνο του. Συνδυάζω συμβουλές που μου δίνουν άλλοι.

 

Wired.com: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτιάξεις ένα βίντεο από την αρχή μέχρι το τέλος;

VeganBlackMetalChef: Για περίπου δύο εβδομάδες δουλεύω πάρα πολύ. Το βίντεο είναι το εύκολο…ο ήχος είναι που παίρνει καιρό.

 

Wired.com: Ποια είναι τα αγαπημένα σου συγκροτήματα;

Vegan Black Metal Chef: Dimmu BorgirEmperorImmortalNaglfarSlayerMetallicaTool.