Moving Spirits: Τα κοκτέιλ που φτάνουν στο σπίτι σου ακριβώς όπως πρέπει

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com
0

ADVERTORIAL

ΛENE OTI τα ανήσυχα πνεύματα είναι εκείνα που μπορούν να βρουν τη λύση, όταν τα πάντα μοιάζουν να οδηγούν σε αδιέξοδο. Η Moving Spirits προτείνει έναν τρόπο για να περάσουμε αυτές τις μέρες λίγο πιο όμορφα κι αυτό στην παρούσα φάση ακούγεται σαν λύση σωτηρίας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως παρουσιάζει στην πιο επαγγελματική εκδοχή της μια νέα τάση που ήρθε για να μείνει, αφού αποδεικνύει πως το κοκτέιλ μπορεί να φτάσει σπίτι σου ακριβώς όπως πρέπει, αλλάζοντας για πάντα την άποψη πως αυτή η απόλαυση προσφέρεται μόνο στο μπαρ.

Τρεις φίλοι, οι Πάνος Κανελλόπουλος, Γιάννης Κλειδέρης και Γιώργος Στεφάνου, όλοι τους έμπειροι bartenders, ένωσαν τις δυνάμεις αλλά και τη θετική τους ενέργεια για να δημιουργήσουν τα «αποστάγματα που κινούνται». 


H Moving Spirits –που πολύ πετυχημένα εκφράζει δύο διαφορετικές έννοιες– είναι το μπαρ που σερβίρει στον χώρο σου τα αγαπημένα σου κοκτέιλ, και μάλιστα στην πιο προσεγμένη και επαγγελματική εκδοχή τους. Άλλωστε, εδώ οι μείξεις είναι η μία και μοναδική τέχνη που προσφέρεται απλόχερα, δημιουργώντας πιο όμορφες μέρες και νύχτες στο σπίτι.

Στον κατάλογο της Moving Spirits θα βρεις μια σειρά από signature cocktails με εμπνευσμένες συνταγές, αλλά και classic επιλογές που δημιουργούνται με μεγάλο μεράκι αλλά και βαθιά γνώση του χώρου.

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com

Ό,τι κι αν παραγγείλεις, φτάνει στην πόρτα σου σε μια eco friendly συσκευασία που αποτελείται από ένα βαζάκι με το κοκτέιλ της επιλογής σου κι ένα ποτήρι με τον πάγο και τις γαρνιτούρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κουνήσεις το κοκτέιλ σου και να το σερβίρεις, ακολουθώντας το μότο «shake - pour - vibe». Όσο για την απόλαυση, αυτή είναι δεδομένη, και μάλιστα σε ποσότητα 220 ml, για να διαρκεί όσο περισσότερο γίνεται. 


Πολλές φορές η παράδοση γίνεται από τους ίδιους τους δημιουργούς της Moving Spirits, που μεταφέρουν, μαζί με το ποτό, και τα vibes τους, όπως ακριβώς θα συνέβαινε στην μπάρα του κινούμενου μπαρ τους, αλλά ακόμα κι αν δεν έρθει κάποιος από την ομάδα, θα φροντίσουν να σου στείλουν την προσωπική τους ευχή σε μια καρτούλα που, πίστεψέ με, θα σου φτιάξει τη διάθεση.

H Moving Spirits, που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες μπαρ για κάθε εκδήλωση, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τον τρόπο που αναδεικνύει το δικό σου, προσωπικό concept –το bar-truck της είναι μία από τις μοναδικές υπηρεσίες που θα βρεις–, συνεχίζει να κινείται ελεύθερα και ακούραστα, φέρνοντας στην πόρτα σου αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο, ένα αυθεντικό κοκτέιλ, ένα ειλικρινές «στην υγειά σου» και μια αίσθηση ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται το αληθινό χαμόγελο τριών φίλων που βρίσκουν τον τρόπο να κινούνται συνεχώς, προτείνοντας μια διέξοδο μέσα στην κρίση της καραντίνας.

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com
Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com

Movingspirits.gr, Facebook: themovingspirits, Instagram: themovingspirits, Delivery: 211 4141451 & μέσα από efood, Wolt, box

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!
ΡΕΜΙ
4 νέοι φούρνοι και το top pastry που φτιάχνουν

Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4

Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Δώδεκα Πιάτα: Νέα αθηναϊκή κουζίνα με υπογραφή

Γεύση / Δώδεκα Πιάτα: Τρώγοντας λαχανοντολμάδες και κεμπάπ σε λευκά τραπεζομάντιλα

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης, μετά το Κουκάκι, άνοιξε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, κρατώντας το όνομα και τον μικρό κατάλογο με κλασικά πιάτα, σαν αυτά που θα 'θελε να βλέπει κι ο ίδιος σε ένα μενού.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Το κρασί με απλά λόγια / Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Ο Παναγιώτης Ορφανίδης και η Υρώ Κολιακουδάκη «ταξιδεύουν» στη Σικελία και ανακαλύπτουν τα κρασιά της λάβας και του πάγου μέσα από τις ιστορίες και τα μυστικά τριών σπουδαίων παραγωγών: του Giuseppe Russo, του Angelo di Garcia (Tornatore) και του Federico Graziani.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι τα τρίγωνα Πανοράματος είναι καλά μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάει να δοκιμάζει φαγητά παρά να βλέπει ταινίες – εξαίρεση έκανε μόνο για την καινούργια ταινία της Ιζαμπέλ Ιπέρ.
ΡΕΜΙ
Pfalz: Η νέα δύναμη του Riesling και του Pinot Noir, που «ταράζει» την Ευρώπη

Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασί

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Όχι άλλη σφυρίδα!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.
ΡΕΜΙ
«Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ
«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ