Moving Spirits: Τα κοκτέιλ που φτάνουν στο σπίτι σου ακριβώς όπως πρέπει

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com
0

ADVERTORIAL

ΛENE OTI τα ανήσυχα πνεύματα είναι εκείνα που μπορούν να βρουν τη λύση, όταν τα πάντα μοιάζουν να οδηγούν σε αδιέξοδο. Η Moving Spirits προτείνει έναν τρόπο για να περάσουμε αυτές τις μέρες λίγο πιο όμορφα κι αυτό στην παρούσα φάση ακούγεται σαν λύση σωτηρίας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως παρουσιάζει στην πιο επαγγελματική εκδοχή της μια νέα τάση που ήρθε για να μείνει, αφού αποδεικνύει πως το κοκτέιλ μπορεί να φτάσει σπίτι σου ακριβώς όπως πρέπει, αλλάζοντας για πάντα την άποψη πως αυτή η απόλαυση προσφέρεται μόνο στο μπαρ.

Τρεις φίλοι, οι Πάνος Κανελλόπουλος, Γιάννης Κλειδέρης και Γιώργος Στεφάνου, όλοι τους έμπειροι bartenders, ένωσαν τις δυνάμεις αλλά και τη θετική τους ενέργεια για να δημιουργήσουν τα «αποστάγματα που κινούνται». 


H Moving Spirits –που πολύ πετυχημένα εκφράζει δύο διαφορετικές έννοιες– είναι το μπαρ που σερβίρει στον χώρο σου τα αγαπημένα σου κοκτέιλ, και μάλιστα στην πιο προσεγμένη και επαγγελματική εκδοχή τους. Άλλωστε, εδώ οι μείξεις είναι η μία και μοναδική τέχνη που προσφέρεται απλόχερα, δημιουργώντας πιο όμορφες μέρες και νύχτες στο σπίτι.

Στον κατάλογο της Moving Spirits θα βρεις μια σειρά από signature cocktails με εμπνευσμένες συνταγές, αλλά και classic επιλογές που δημιουργούνται με μεγάλο μεράκι αλλά και βαθιά γνώση του χώρου.

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com

Ό,τι κι αν παραγγείλεις, φτάνει στην πόρτα σου σε μια eco friendly συσκευασία που αποτελείται από ένα βαζάκι με το κοκτέιλ της επιλογής σου κι ένα ποτήρι με τον πάγο και τις γαρνιτούρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κουνήσεις το κοκτέιλ σου και να το σερβίρεις, ακολουθώντας το μότο «shake - pour - vibe». Όσο για την απόλαυση, αυτή είναι δεδομένη, και μάλιστα σε ποσότητα 220 ml, για να διαρκεί όσο περισσότερο γίνεται. 


Πολλές φορές η παράδοση γίνεται από τους ίδιους τους δημιουργούς της Moving Spirits, που μεταφέρουν, μαζί με το ποτό, και τα vibes τους, όπως ακριβώς θα συνέβαινε στην μπάρα του κινούμενου μπαρ τους, αλλά ακόμα κι αν δεν έρθει κάποιος από την ομάδα, θα φροντίσουν να σου στείλουν την προσωπική τους ευχή σε μια καρτούλα που, πίστεψέ με, θα σου φτιάξει τη διάθεση.

H Moving Spirits, που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες μπαρ για κάθε εκδήλωση, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τον τρόπο που αναδεικνύει το δικό σου, προσωπικό concept –το bar-truck της είναι μία από τις μοναδικές υπηρεσίες που θα βρεις–, συνεχίζει να κινείται ελεύθερα και ακούραστα, φέρνοντας στην πόρτα σου αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο, ένα αυθεντικό κοκτέιλ, ένα ειλικρινές «στην υγειά σου» και μια αίσθηση ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται το αληθινό χαμόγελο τριών φίλων που βρίσκουν τον τρόπο να κινούνται συνεχώς, προτείνοντας μια διέξοδο μέσα στην κρίση της καραντίνας.

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com
Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com

Movingspirits.gr, Facebook: themovingspirits, Instagram: themovingspirits, Delivery: 211 4141451 & μέσα από efood, Wolt, box

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ