Moving Spirits: Τα κοκτέιλ που φτάνουν στο σπίτι σου ακριβώς όπως πρέπει

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com
0

ADVERTORIAL

ΛENE OTI τα ανήσυχα πνεύματα είναι εκείνα που μπορούν να βρουν τη λύση, όταν τα πάντα μοιάζουν να οδηγούν σε αδιέξοδο. Η Moving Spirits προτείνει έναν τρόπο για να περάσουμε αυτές τις μέρες λίγο πιο όμορφα κι αυτό στην παρούσα φάση ακούγεται σαν λύση σωτηρίας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως παρουσιάζει στην πιο επαγγελματική εκδοχή της μια νέα τάση που ήρθε για να μείνει, αφού αποδεικνύει πως το κοκτέιλ μπορεί να φτάσει σπίτι σου ακριβώς όπως πρέπει, αλλάζοντας για πάντα την άποψη πως αυτή η απόλαυση προσφέρεται μόνο στο μπαρ.

Τρεις φίλοι, οι Πάνος Κανελλόπουλος, Γιάννης Κλειδέρης και Γιώργος Στεφάνου, όλοι τους έμπειροι bartenders, ένωσαν τις δυνάμεις αλλά και τη θετική τους ενέργεια για να δημιουργήσουν τα «αποστάγματα που κινούνται». 


H Moving Spirits –που πολύ πετυχημένα εκφράζει δύο διαφορετικές έννοιες– είναι το μπαρ που σερβίρει στον χώρο σου τα αγαπημένα σου κοκτέιλ, και μάλιστα στην πιο προσεγμένη και επαγγελματική εκδοχή τους. Άλλωστε, εδώ οι μείξεις είναι η μία και μοναδική τέχνη που προσφέρεται απλόχερα, δημιουργώντας πιο όμορφες μέρες και νύχτες στο σπίτι.

Στον κατάλογο της Moving Spirits θα βρεις μια σειρά από signature cocktails με εμπνευσμένες συνταγές, αλλά και classic επιλογές που δημιουργούνται με μεγάλο μεράκι αλλά και βαθιά γνώση του χώρου.

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com

Ό,τι κι αν παραγγείλεις, φτάνει στην πόρτα σου σε μια eco friendly συσκευασία που αποτελείται από ένα βαζάκι με το κοκτέιλ της επιλογής σου κι ένα ποτήρι με τον πάγο και τις γαρνιτούρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κουνήσεις το κοκτέιλ σου και να το σερβίρεις, ακολουθώντας το μότο «shake - pour - vibe». Όσο για την απόλαυση, αυτή είναι δεδομένη, και μάλιστα σε ποσότητα 220 ml, για να διαρκεί όσο περισσότερο γίνεται. 


Πολλές φορές η παράδοση γίνεται από τους ίδιους τους δημιουργούς της Moving Spirits, που μεταφέρουν, μαζί με το ποτό, και τα vibes τους, όπως ακριβώς θα συνέβαινε στην μπάρα του κινούμενου μπαρ τους, αλλά ακόμα κι αν δεν έρθει κάποιος από την ομάδα, θα φροντίσουν να σου στείλουν την προσωπική τους ευχή σε μια καρτούλα που, πίστεψέ με, θα σου φτιάξει τη διάθεση.

H Moving Spirits, που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες μπαρ για κάθε εκδήλωση, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τον τρόπο που αναδεικνύει το δικό σου, προσωπικό concept –το bar-truck της είναι μία από τις μοναδικές υπηρεσίες που θα βρεις–, συνεχίζει να κινείται ελεύθερα και ακούραστα, φέρνοντας στην πόρτα σου αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο, ένα αυθεντικό κοκτέιλ, ένα ειλικρινές «στην υγειά σου» και μια αίσθηση ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται το αληθινό χαμόγελο τριών φίλων που βρίσκουν τον τρόπο να κινούνται συνεχώς, προτείνοντας μια διέξοδο μέσα στην κρίση της καραντίνας.

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com
Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com

Movingspirits.gr, Facebook: themovingspirits, Instagram: themovingspirits, Delivery: 211 4141451 & μέσα από efood, Wolt, box

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικος κορμός, μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γεύση / Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι

Ξεκίνησε ως ένα ρολό παντεσπάνι με αφράτη σοκολάτα γκανάς και ζάχαρη άχνη, σύμβολο της καλοτυχίας. Πλέον κάθε ζαχαροπλάστης κάνει μια δική του παραλλαγή, μετατρέποντάς το σε γλυκό έργο τέχνης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ
Gimjang αλά ελληνικά

Γεύση / Έτσι γίνεται το κίμτσι. Η κορεάτικη κοινότητα μάς έμαθε τα μυστικά

Tο περασμένο Σάββατο, η Πρεσβεία της Κορέας προσκάλεσε 30 Έλληνες και Ελληνίδες να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στο κίμτσι, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την κορεάτικη κοινότητα της Ελλάδας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ