Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των δώρων. Μάλιστα, φέτος τα δώρα έχουν μεγαλύτερη συναισθηματική αξία από ποτέ. Είναι ο ιδανικός τρόπος να προσφέρουμε ένα χαμόγελο στους αγαπημένους και να κλείσουμε όμορφα μια δύσκολη χρονιά για όλους. Όμως, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε ατελείωτες ώρες για να βρούμε το δώρο που θα τους εντυπωσιάσει. Τα καλύτερα δώρα είναι τα χρήσιμα δώρα. Εκείνα που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινότητά μας και να την κάνουν λίγο πιο όμορφη και ευχάριστη.

Αν ανάμεσα στους αγαπημένους σας υπάρχει εκείνος που δηλώνει ορκισμένος λάτρης του καλού εκλεκτού καφέ, σας βρήκαμε τέσσερις ιδέες για δώρο που προσφέρουν όχι μόνο τεράστια χαρά, αλλά μια εμπειρία γεμάτη μεθυστικά αρώματα και εξαιρετικές γεύσεις.

Η ελληνική εταιρεία καφέ Kudu Coffee Roasters ετοίμασε μερικά πακέτα δώρου για πιστούς coffee lovers για να σας βοηθήσει να προσφέρετε το πιο ιδιαίτερο δώρο φέτος τα Χριστούγεννα. Η Kudu αναζητά και εισάγει από τις καλύτερες φάρμες στον κόσμο εκλεκτούς κόκκους specialty καφέ, τους οποίος στη συνέχεια καβουρδίζει, δίνοντας στον καθένα το ιδανικό roast profile που του ταιριάζει. Ένας coffee lover είναι αδύνατο να μην εκτιμήσει ένα τέτοιο δώρο.

Winter capsules bag-pack

Το συγκεκριμένο πακέτο είναι ιδανικό για όσους λατρεύουν τον εσπρέσο και χρησιμοποιούν μηχανή με κάψουλες. Περιέχει 8 πακέτα (συνολικά 80 κάψουλες) με single origin ποικιλίες που έρχονται από φάρμες της Κένυας, της Αιθιοπίας, της Κολομβίας και της Βραζιλίας. Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμα, δύο φλιτζάνια espresso της εταιρείας Kudu Coffee και μια χρήσιμη Black Tote Bag.

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

The Fun-ctional Combo

Τι πιο ωραίο από το να ανοίγει κάποιος το δώρο του και μέσα να βρίσκει όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα διαφορετικά πράγματα. Με το Fun-ctional combo θα προσφέρεις δύο αρωματικούς καφέδες από την Κόστα Ρίκα και την Κολομβία, μία πολύ χρήσιμη Tote Bag και ένα θερμός που θα κρατάει τον καφέ στην ιδανική θερμοκρασία για ώρα από την εταιρεία MiiR, η οποία διαθέτει ένα μέρος των εσόδων για τη χρηματοδότηση έργων που εστιάζουν σε καθαρό νερό, σε ένα υγιές περιβάλλον και σε μια ισχυρότερη κοινωνία (Τα MiiR είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά χρώματα και μεγέθη).

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

Clever filter combo

Χειμώνας χωρίς μια ζεστή κούπα καφέ φίλτρου δεν γίνεται. Με αυτό το πακέτο θα προσφέρετε τον πιο γευστικό και γεμάτο αρώματα καφέ φίλτρου που σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με ό,τι έχει γευτεί κάποιος μέχρι τώρα. Περιέχει το Clever Coffee Dripper, χάρτινα φίλτρα και δυο συσκευασίες καφέ φίλτρου από την Κόστα Ρίκα και την Αιθιοπία. Από την πρώτη κιόλας χρήση του clever dripper σίγουρα θα αναθεωρήσετε ό,τι ξέρατε για τον καφέ φίλτρου. Αναδεικνύει τέλεια τα αρώματα και τις επιγεύσεις του κάθε καφέ. Γιατί μια εκλεκτή πρώτη ύλη θέλει και τον ανάλογο εξοπλισμό.

 

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

Cold Coffee Lovers

Σε αυτό το πακέτο, μαζί με δύο καφέδες της Kudu Coffee Roasters από την Αιθιοπία και την Κολομβία, θα βρείτε και ένα πρωτοποριακό προϊόν που πήγε σε άλλο επίπεδο την παρασκευή Cold Brew. Για παρασκευή Cold Brew, που δεν χρειάζεται καθόλου ψυγείο, το Asobu είναι η πιο βολική επιλογή στην αγορά. Αποτελείται από 2 αποσπώμενα μέρη, την καράφα παρασκευής και την κούπα take on the go που είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε το ρόφημα να διατηρεί τη θερμοκρασία του για ώρες. Είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψετε. (Το Asobu είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά χρώματα).

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του καλού καφέ Facebook Twitter

Θα το βρείτε εδώ.

Φέτος τα Χριστούγεννα προσφέρετε στους αγαπημένους σας aficionados του καλού καφέ -αλλά και σε εσάς- ένα δώρο ξεχωριστό που θα εκτιμήσουν. Γεμίστε την ημέρα τους και το σπίτι τους με όμορφα αρώματα και γεύσεις.

Περισσότερα θα βρείτε εδώ.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Γεύση / Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Ο Βαγγέλης από το «Σπιρτόκουτο» –δηλαδή ο Γιάννης Βουλγαράκης– άφησε τα Κύθηρα για την Αθήνα και ανανέωσε, με τις λιτές του γεύσεις, έναν χώρο όπου κάποτε αράζαμε για ποτά και τώρα πηγαίνουμε για φρέσκες παπαρδέλες και σφακιανόπιτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Γιαννούδι, Μαραθέφτικο, Μαύρο: Οι άγνωστες δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Το κρασί με απλά λόγια / Γιαννούδι, Μαραθεύτικο, Μαύρο: Οι ερυθρές δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Σε τι ξεχωρίζουν οι γηγενείς κόκκινες ποικιλίες της Κύπρου; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον οινολόγο και οινοποιό Σοφοκλή Βλασίδη και συζητούν μαζί του για τα αυτόριζα αμπέλια του νησιού.
THE LIFO TEAM
Ronin: Ένα καταφύγιο ιαπωνικής κομψότητας και γεύσης στο Κολωνάκι/ Στο Ronin στο Κολωνάκι θα ανακαλύψεις το νόημα της ιαπωνικής απλότητας/ Ronin: Η ιαπωνική απλότητα που συγκινεί σε κάθε πιάτο

Γεύση / Ronin: Ιαπωνέζικη κουζίνα με ακρίβεια, λιγότερο fusion, περισσότερο zen

Το εστιατόριο Ronin φέρνει στο Κολωνάκι τη δύναμη της απλότητας της ιαπωνικής κουλτούρας και την αποθέωση της γευστικής λεπτομέρειας σε έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ παράδοσης και μοντέρνας δημιουργίας.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Γεύση / Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Ο σεφ Δημήτρης Μπαλάκας σιγομαγειρεύει σχεδόν τα πάντα στον ξυλόφουρνο, «ψήθηκε» με τις παραδοσιακές γεύσεις στον φούρνο του παππού και της γιαγιάς του, και μοιράστηκε μαζί μας τρεις αυθεντικές συνταγές από τη Φλώρινα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Γκίκας Ξενάκης

Γκίκας Ξενάκης / «Έχω κάνει λάθη – δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να τους σέβομαι όλους στην κουζίνα»

Μεγαλώνοντας στη Θήβα, αγάπησε το φρέσκο ψάρι, τα άγρια χόρτα και τις ταπεινές συνταγές. Αν και είχε αρχικά πολύ κακή εικόνα για τους μάγειρες, εξελίχθηκε σε σεφ για τον οποίο –όπως είπε ο Επίκουρος– μπορούσε να καταλάβει κανείς ένα πιάτο του με κλειστά τα μάτια. Ο «τιμονιέρης» της κουζίνας του Aleria, Γκίκας Ξενάκης, είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Γεύση / Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Ευφάνταστα τσουρέκια και καλιτσούνια της Λαμπρής, που βγαίνουν σε ποικίλα σχήματα και εκδοχές στα νησιά του Αιγαίου, θυμίζουν ζυμαρένια μικρογλυπτά και αναδίδουν την αρχοντική ευωδιά των ημερών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM