Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery

Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Όλη η μαγεία των παραμυθιών βρίσκεται στο φινάλε. Σε εκείνο το «αυτοί 'ζήσαν καλά κι εμείς καλύτερα» που σε γεμίζει χαρά και ελπίδα ότι μπορεί τελικά να υπάρχει happy end. Αυτό το happy end είναι που αναζητούμε περισσότερο από ποτέ αυτές τις μέρες, ελπίζοντας ότι όλα θα τελειώσουν και θα ζήσουμε όπως πριν, αφήνοντας πίσω μας το lockdown. Μέχρι τότε η ατμόσφαιρα των παραμυθιών έρχεται στο σπίτι μας μέσα από τα αγαπημένα σημεία της Αθήνας που μοιάζουν να έχουν βγει από παιδικό βιβλίο. Το efood φροντίζει να κάνει την παραμονή στο σπίτι πιο ευχάριστη παρουσιάζοντας νέες συνεργασίες, αλλά κυρίως αναλαμβάνοντας να φέρει στην πόρτα σου τις λατρεμένες γεύσεις τους, ώστε να νιώσεις πιο κοντά στα στέκια που φτιάχνουν την καθημερινότητά σου.


Λαχταριστά πολύχρωμα ντόνατς, κρουασάν και τάρτες, γλυκά και τούρτες πασπαλίζονται με ζάχαρη, σοκολάτα, πολύχρωμα κουφετάκια και πολλή πολλή παραμυθένια χρυσόσκονη και έρχονται στην πόρτα μας με τον στόλο του efood για να μας φέρουν λίγη μαγεία αλλά και να μας θυμίσουν ότι δεν χρειάζεται να στερηθούμε μικρές απολαύσεις επειδή είμαστε μέσα στο σπίτι. Αντίθετα, ακριβώς τώρα αυτές οι απολαύσεις γίνονται ανάγκη και αποτελούν μικρές αναλαμπές χαράς. Σαν τη νεράιδα που χτυπά με το μαγικό της ραβδί και όλα γίνονται πολύχρωμα και γιορτινά, έτσι και το efood χτυπά το κουδούνι σου για να κάνει την καθημερινότητα πιο γιορτινή και ευχάριστη. Οι κατάλογοι από τα παραμυθένια σποτ της Αθήνας σε περιμένουν να σου χαρίσουν λίγη από τη μαγεία των γεύσεών τους.


Trick or Treat
Το στέκι του Περιστερίου με τα παστέλ marshmallows, τα χρωματιστά γλειφιτζούρια και τις λαχταριστές λιχουδιές φέρνει στην πόρτα σου το σοκολατένιο κέικ Charlie & a piece of chocolate με γέμιση από μους σοκολάτας, το σοκολατένιο κέικ φουντουκιού Harry Poter and the container of secrets κι ένα σωρό ακόμα επιλογές που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στον κόσμο των παραμυθιών.

Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery Facebook Twitter


Όλυρα
Στο Όλυρα η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγμάτευτη και αυτό, άλλωστε, εγγυάται και το όνομά του. Εκτός από τα γλυκίσματα και τα αρτοπαρασκευάσματα, εδώ θα βρεις μοναδικές βασιλόπιτες για να πάει καλά ο νέος χρόνος (και ποιος δεν το εύχεται αυτό;) αλλά και μοναδικά γιορτινά γλυκά όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες για να φέρεις τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery Facebook Twitter


Cap Cap
Το παραμυθένιο Cap Cap ετοιμάζει μια σειρά από γλυκίσματα που μπορείς να απολαύσεις στο σπίτι σου ένα χειμωνιάτικο απόγευμα αφήνοντας τη μαγεία των υλικών και των χρωμάτων να σε παρασύρουν. Ανάμεσα σε γεύσεις όπως το μοναδικό Mud Pie πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις την classic Butterbeer και το μοναδικό Witchino freddo με κομμάτια φουντουκιού και λευκή σοκολάτα. Κι αυτό είναι μαγεία!

Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery Facebook Twitter


Fairytale
Παραμυθένιες τούρτες, γλυκά και λιχουδιές που είναι λες και τα έφτιαξε η καλή νεράιδα ή ο λαγός του παραμυθιού. Fairytale cheesecake, Millefeuille Bueno, Death by chocolate κι ένα σωρό άλλες δημιουργίες έρχονται στην πόρτα σου για να σου αποδείξουν ότι και η ζωή στο σπίτι μπορεί να γίνει λίγο πιο παραμυθένια.

Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery Facebook Twitter


Το efood σου χτυπά την πόρτα σαν το καλό ξωτικό του Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού και φέρνει γεύσεις μοναδικές που κάνουν την καθημερινότητα στο σπίτι πιο χρωματιστή. Νιώσε αυτή τη μαγεία όσο πιο έντονα μπορείς.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ
Gimjang αλά ελληνικά

Γεύση / Έτσι γίνεται το κίμτσι. Η κορεάτικη κοινότητα μάς έμαθε τα μυστικά

Tο περασμένο Σάββατο, η Πρεσβεία της Κορέας προσκάλεσε 30 Έλληνες και Ελληνίδες να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στο κίμτσι, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την κορεάτικη κοινότητα της Ελλάδας.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!
ΡΕΜΙ
4 νέοι φούρνοι και το top pastry που φτιάχνουν

Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4

Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Δώδεκα Πιάτα: Νέα αθηναϊκή κουζίνα με υπογραφή

Γεύση / Δώδεκα Πιάτα: Τρώγοντας λαχανοντολμάδες και κεμπάπ σε λευκά τραπεζομάντιλα

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης, μετά το Κουκάκι, άνοιξε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, κρατώντας το όνομα και τον μικρό κατάλογο με κλασικά πιάτα, σαν αυτά που θα 'θελε να βλέπει κι ο ίδιος σε ένα μενού.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Το κρασί με απλά λόγια / Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Ο Παναγιώτης Ορφανίδης και η Υρώ Κολιακουδάκη «ταξιδεύουν» στη Σικελία και ανακαλύπτουν τα κρασιά της λάβας και του πάγου μέσα από τις ιστορίες και τα μυστικά τριών σπουδαίων παραγωγών: του Giuseppe Russo, του Angelo di Garcia (Tornatore) και του Federico Graziani.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι τα τρίγωνα Πανοράματος είναι καλά μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάει να δοκιμάζει φαγητά παρά να βλέπει ταινίες – εξαίρεση έκανε μόνο για την καινούργια ταινία της Ιζαμπέλ Ιπέρ.
ΡΕΜΙ
Pfalz: Η νέα δύναμη του Riesling και του Pinot Noir, που «ταράζει» την Ευρώπη

Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασί

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ