Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery

Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Όλη η μαγεία των παραμυθιών βρίσκεται στο φινάλε. Σε εκείνο το «αυτοί 'ζήσαν καλά κι εμείς καλύτερα» που σε γεμίζει χαρά και ελπίδα ότι μπορεί τελικά να υπάρχει happy end. Αυτό το happy end είναι που αναζητούμε περισσότερο από ποτέ αυτές τις μέρες, ελπίζοντας ότι όλα θα τελειώσουν και θα ζήσουμε όπως πριν, αφήνοντας πίσω μας το lockdown. Μέχρι τότε η ατμόσφαιρα των παραμυθιών έρχεται στο σπίτι μας μέσα από τα αγαπημένα σημεία της Αθήνας που μοιάζουν να έχουν βγει από παιδικό βιβλίο. Το efood φροντίζει να κάνει την παραμονή στο σπίτι πιο ευχάριστη παρουσιάζοντας νέες συνεργασίες, αλλά κυρίως αναλαμβάνοντας να φέρει στην πόρτα σου τις λατρεμένες γεύσεις τους, ώστε να νιώσεις πιο κοντά στα στέκια που φτιάχνουν την καθημερινότητά σου.


Λαχταριστά πολύχρωμα ντόνατς, κρουασάν και τάρτες, γλυκά και τούρτες πασπαλίζονται με ζάχαρη, σοκολάτα, πολύχρωμα κουφετάκια και πολλή πολλή παραμυθένια χρυσόσκονη και έρχονται στην πόρτα μας με τον στόλο του efood για να μας φέρουν λίγη μαγεία αλλά και να μας θυμίσουν ότι δεν χρειάζεται να στερηθούμε μικρές απολαύσεις επειδή είμαστε μέσα στο σπίτι. Αντίθετα, ακριβώς τώρα αυτές οι απολαύσεις γίνονται ανάγκη και αποτελούν μικρές αναλαμπές χαράς. Σαν τη νεράιδα που χτυπά με το μαγικό της ραβδί και όλα γίνονται πολύχρωμα και γιορτινά, έτσι και το efood χτυπά το κουδούνι σου για να κάνει την καθημερινότητα πιο γιορτινή και ευχάριστη. Οι κατάλογοι από τα παραμυθένια σποτ της Αθήνας σε περιμένουν να σου χαρίσουν λίγη από τη μαγεία των γεύσεών τους.


Trick or Treat
Το στέκι του Περιστερίου με τα παστέλ marshmallows, τα χρωματιστά γλειφιτζούρια και τις λαχταριστές λιχουδιές φέρνει στην πόρτα σου το σοκολατένιο κέικ Charlie & a piece of chocolate με γέμιση από μους σοκολάτας, το σοκολατένιο κέικ φουντουκιού Harry Poter and the container of secrets κι ένα σωρό ακόμα επιλογές που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στον κόσμο των παραμυθιών.

Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery Facebook Twitter


Όλυρα
Στο Όλυρα η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγμάτευτη και αυτό, άλλωστε, εγγυάται και το όνομά του. Εκτός από τα γλυκίσματα και τα αρτοπαρασκευάσματα, εδώ θα βρεις μοναδικές βασιλόπιτες για να πάει καλά ο νέος χρόνος (και ποιος δεν το εύχεται αυτό;) αλλά και μοναδικά γιορτινά γλυκά όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες για να φέρεις τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery Facebook Twitter


Cap Cap
Το παραμυθένιο Cap Cap ετοιμάζει μια σειρά από γλυκίσματα που μπορείς να απολαύσεις στο σπίτι σου ένα χειμωνιάτικο απόγευμα αφήνοντας τη μαγεία των υλικών και των χρωμάτων να σε παρασύρουν. Ανάμεσα σε γεύσεις όπως το μοναδικό Mud Pie πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις την classic Butterbeer και το μοναδικό Witchino freddo με κομμάτια φουντουκιού και λευκή σοκολάτα. Κι αυτό είναι μαγεία!

Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery Facebook Twitter


Fairytale
Παραμυθένιες τούρτες, γλυκά και λιχουδιές που είναι λες και τα έφτιαξε η καλή νεράιδα ή ο λαγός του παραμυθιού. Fairytale cheesecake, Millefeuille Bueno, Death by chocolate κι ένα σωρό άλλες δημιουργίες έρχονται στην πόρτα σου για να σου αποδείξουν ότι και η ζωή στο σπίτι μπορεί να γίνει λίγο πιο παραμυθένια.

Η μαγεία των παραμυθιών έρχεται με delivery Facebook Twitter


Το efood σου χτυπά την πόρτα σαν το καλό ξωτικό του Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού και φέρνει γεύσεις μοναδικές που κάνουν την καθημερινότητα στο σπίτι πιο χρωματιστή. Νιώσε αυτή τη μαγεία όσο πιο έντονα μπορείς.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Γεύση / Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Ο Βαγγέλης από το «Σπιρτόκουτο» –δηλαδή ο Γιάννης Βουλγαράκης– άφησε τα Κύθηρα για την Αθήνα και ανανέωσε, με τις λιτές του γεύσεις, έναν χώρο όπου κάποτε αράζαμε για ποτά και τώρα πηγαίνουμε για φρέσκες παπαρδέλες και σφακιανόπιτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Γιαννούδι, Μαραθέφτικο, Μαύρο: Οι άγνωστες δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Το κρασί με απλά λόγια / Γιαννούδι, Μαραθεύτικο, Μαύρο: Οι ερυθρές δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Σε τι ξεχωρίζουν οι γηγενείς κόκκινες ποικιλίες της Κύπρου; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον οινολόγο και οινοποιό Σοφοκλή Βλασίδη και συζητούν μαζί του για τα αυτόριζα αμπέλια του νησιού.
THE LIFO TEAM
Ronin: Ένα καταφύγιο ιαπωνικής κομψότητας και γεύσης στο Κολωνάκι/ Στο Ronin στο Κολωνάκι θα ανακαλύψεις το νόημα της ιαπωνικής απλότητας/ Ronin: Η ιαπωνική απλότητα που συγκινεί σε κάθε πιάτο

Γεύση / Ronin: Ιαπωνέζικη κουζίνα με ακρίβεια, λιγότερο fusion, περισσότερο zen

Το εστιατόριο Ronin φέρνει στο Κολωνάκι τη δύναμη της απλότητας της ιαπωνικής κουλτούρας και την αποθέωση της γευστικής λεπτομέρειας σε έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ παράδοσης και μοντέρνας δημιουργίας.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Γεύση / Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Ο σεφ Δημήτρης Μπαλάκας σιγομαγειρεύει σχεδόν τα πάντα στον ξυλόφουρνο, «ψήθηκε» με τις παραδοσιακές γεύσεις στον φούρνο του παππού και της γιαγιάς του, και μοιράστηκε μαζί μας τρεις αυθεντικές συνταγές από τη Φλώρινα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Γκίκας Ξενάκης

Γκίκας Ξενάκης / «Έχω κάνει λάθη – δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να τους σέβομαι όλους στην κουζίνα»

Μεγαλώνοντας στη Θήβα, αγάπησε το φρέσκο ψάρι, τα άγρια χόρτα και τις ταπεινές συνταγές. Αν και είχε αρχικά πολύ κακή εικόνα για τους μάγειρες, εξελίχθηκε σε σεφ για τον οποίο –όπως είπε ο Επίκουρος– μπορούσε να καταλάβει κανείς ένα πιάτο του με κλειστά τα μάτια. Ο «τιμονιέρης» της κουζίνας του Aleria, Γκίκας Ξενάκης, είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Γεύση / Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Ευφάνταστα τσουρέκια και καλιτσούνια της Λαμπρής, που βγαίνουν σε ποικίλα σχήματα και εκδοχές στα νησιά του Αιγαίου, θυμίζουν ζυμαρένια μικρογλυπτά και αναδίδουν την αρχοντική ευωδιά των ημερών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM