Condé Nast: Aυτά είναι τα 10 καλύτερα νέα μπαρ του κόσμου

Condé Nast: Aυτά είναι τα 10 καλύτερα νέα μπαρ του κόσμου Facebook Twitter
0

 Το Condé Nast Traveler ζήτησε από τους εκπροσώπους σε όλο τον κόσμο να φάνε, να πιούνε και να αναφέρουν τα καλύτερα νέα μέρη διασκέδασης στον κόσμο. Στο νούμερο 8 βρίσκεται ένα μπαρ-εστιατόριο που βρίσκεται στην Κωσταντινούπολη.

Σ 

 

WTF, Μπανκόγκ

Δύο όροφοι, ένα μπαρ και γκαλερί σε καλλιτεχνικό περιβάλλον

ZAJIA, Πεκίνο

Ένας ταοϊστικός ναός 500 ετών, διαμορφωμένος σε μπαρ και αίθουσα συναυλιών

KATER HOLZIG, Βερολίνο

Μέσα σε ένα πρώην εργοστάσιο σαπουνιού με εστιατόριο, θέατρο, γκαλερί και εξέδρα δίπλα στο νερό

EL BEMBÉ, Μπογκοτά

Ένα μπαρ για χορό σάλσα στην περιοχή La Macarena της Μπογκοτά

 

OASIS CLUBHOUSE, Μπουένος Άιρες

Ένα απλό και σέξι κλαμπ με κήπους και πισίνα

TJING TJING, Κέιπ Τάουν

Στο κέντρο της πόλης, ένα μπαρ με μεγάλο εξωτερικό χώρο και daybeds

BUTLER, Χονγκ Κονγκ

Ένα γιαπωνέζικο μπαρ με κοκτέιλ και ποτά ακριβείας

CA'D'ORO, Κωσταντινούπολη

Ένα μινιμαλιστικό μπαρ-εστιατόριο με εκπληκτική θέα πάνω από τη γκαλερί Salt

 

WORSHIP STREET WHISTLING SHOP, Λονδίνο

Σε έναν πίσω δρόμο του Shoreditch, ένα μπαρ με βικτοριανή αύρα.

HARVARD & STONE, Λος Άντζελες

Ένα μπαρ στην άκρη του Χόλιγουντ με λίστα κοκτέιλ επικεντρωμένη στο ουίσκι

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον «Σήφη» ξέρουν από καλή κρητική κουζίνα

Γεύση / Στον «Σήφη» για γαμοπίλαφο και αυγά με στάκα και απάκι

Εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες, μια οικογενειακή ταβέρνα στον Άγιο Δημήτριο, με την κυρά-Φωφώ σταθερά στο τιμόνι, σερβίρει φαγητά και μεζέδες όπως ακριβώς θα τους έβρισκες σε ένα αυθεντικό κρητικό καφενείο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Χριστουγεννιάτικος κορμός, μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γεύση / Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι

Ξεκίνησε ως ένα ρολό παντεσπάνι με αφράτη σοκολάτα γκανάς και ζάχαρη άχνη, σύμβολο της καλοτυχίας. Πλέον κάθε ζαχαροπλάστης κάνει μια δική του παραλλαγή, μετατρέποντάς το σε γλυκό έργο τέχνης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Ποιος μισεί τα μακαρόνια με κιμά;

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν δοκιμάζεις κάτι που είχες καιρό στο μυαλό σου, συχνά απογοητεύεσαι. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα ζυγούρι με χυλοπίτες που θα μπορούσε να τρώει και αποκλεισμένος με χιονοθύελλα σε βουνό, και να μην τον νοιάζει.
ΡΕΜΙ