Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας

Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μπορεί πολλά να άλλαξαν τη χρονιά που πέρασε, όμως κάποιες αξίες έμειναν σταθερές - όπως το φαγητό. Το delivery έγινε ο «καλύτερός μας φίλος» το 2020 και το σπίτι μας το νέο αγαπημένο μας εστιατόριο. Μέχρι να έρθει η στιγμή, όμως, που θα καθίσουμε γύρω από τα τραπέζια των καλύτερων burger houses της πόλης, ζούμε την εμπειρία του burger σαν στο σπίτι μας.

Άλλωστε, τι μπορεί να κάνει τις πρώτες βδομάδες του 2021 καλύτερες από ένα κουτί με λαχταριστά burgers, αρκετές τηγανητές πατάτες και κρύα μπύρα για συνοδεία; Ενδεχομένως ένα delivery box που περιλαμβάνει αυτά και ακόμα περισσότερα, από εκπλήξεις, δώρα, μέχρι προσφορές και giveaways. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε η ομάδα του Burger Fest, του πρώτου και μεγαλύτερου ελληνικού food festival αφιερωμένο στο burger, που συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά και φέρνει στο σπίτι μας το φεστιβάλ burger που αγαπήσαμε.

Έτσι, το Burger Fest: Home Edition έρχεται σε εμάς, αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς σε αυτό και μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης, σε συνεργασία με το efood. Φέτος, λοιπόν, αντί να επισκεφθούμε ένα-ένα τα κιόσκια του Burger Fest, ακολουθώντας πιστά τις αγαπημένες μας μυρωδιές, παραγγέλνουμε ένα-ένα τα delivery boxes του pop up εστιατορίου του Burger Fest: Home Edition και αφιερώνουμε τις επόμενες 12 βδομάδες στα burgers, όπως τους αρμόζει.

Σε όλους μας έχει λείψει η εμπειρία του φεστιβάλ - και πόσο μάλλον το να καθίσουμε γύρω από τα τραπέζια του Burger Fest, να ξεχάσουμε ό,τι συμβαίνει γύρω μας επειδή έχουμε αφιερωθεί στο ένα και μοναδικό burger που βρίσκεται μπροστά μας, να ακούσουμε μουσική, να δούμε φίλους και γνωστούς. Μέχρι να ξαναβρεθούμε εκεί, όλοι μαζί, απολαμβάνουμε την Burger Fest εμπειρία στο σπίτι μας, με ασφάλεια, απλώς με ένα κλικ στο efood για delivery ή με ένα τηλέφωνο στην pop-up κουζίνα του Burger Fest για takeaway.

Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας Facebook Twitter

Πώς «δουλεύει» το Burger Fest: Home Edition;

Για το Burger Fest Home Edition έχει κατασκευαστεί ένα pop up εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, έτσι ώστε τα καλύτερα burgers να έρχονται κατευθείαν στο σπίτι μας, μέσω του efood από τις 28/12/2020. Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό burger house ή ένας/μία σεφ παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να απολαύσουμε αγαπημένα παραδοσιακά burgers, να πειραματιστούμε δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να απολαύσουμε την μπύρα μας και φυσικά να το ζήσουμε με απόλυτη ασφάλεια, σαν στο σπίτι μας.

Μαζί με τα λαχταριστά burgers και μενού, τα delivery boxes του Burger Fest έρχονται στο σπίτι μας παρέα με εκπλήξεις, giveaways, προσφορές και υπέροχα δώρα, έτσι ώστε να ζήσουμε σωστά την εμπειρία του σπιτικού φεστιβάλ, από τις 28/12/2020 μέχρι και τις 21/3/2021.

Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας Facebook Twitter

Την πρώτη βδομάδα του Burger Fest: Home Edition είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μοναδικό, επετειακό και γιορτινό μενού της Γωγώς Δελογιάννη και της ΣΤΟΑΣ ΦΙΞ, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Burger Fest. Μάλιστα, τα γνωστά σε όλους πλέον κεφτεδάκια της Γωγώς Δελογιάννη μεταμορφώθηκαν σε burgers και μας χάρισαν μία πολύ ξεχωριστή γευστική εμπειρία, ανάμεσα σε signature burgers και ιδιαίτερες γεύσεις.

Όσο για τη βδομάδα που μόλις ξεκίνησε, σειρά έχει το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, το οποίο φέρνει στο σπίτι μας τις μοναδικές γεύσεις που του χάρισαν τον τίτλο «Ο Ναός του Μπιφτεκόψωμου» αλλά και το χρυσό βραβείο «Best in Burger» στα Estia Awards για 2 συνεχόμενες χρονιές. Για 6 ολόκληρες μέρες και για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, θα μπορέσουμε να γευτούμε τον
πασίγνωστο Γενναίο, το Μπαρ Μπεε Κιου αλλά και νέες συνταγές που δημιούργησε το Μπαρ Μπεε Κιου ειδικά και αποκλειστικά για το Burger Fest: Home Edition.

Την τρίτη βδομάδα του Burger Fest: Home Edition, την καταλαμβάνει ο σεφ Στέφανος Στεφανίδης, ο δημιουργός του Kahuna Burgers, με το νέο του project 65 Napkins και ένα μενού που έχει συνθέσει ειδικά για την pop-up κουζίνα μας του Burger Fest, με έμπνευση από το πασίγνωστο signature burger του. Και πάλι, θα έχουμε την ευκαιρία για 6 μέρες, να γευτούμε το limited edition menu από τον αγαπημένο σεφ, που, μάλιστα, είχε βγει νικητής ως το καλύτερο Burger House του Burger Fest 2018 - Θεσσαλονίκη, ενώ βραβείο έχει αποσπάσει και το signature burger του "65 Napkins" ως το καλύτερο burger του BF2018 - Θεσσαλονίκη.

Μείνετε συντονισμένοι στο @burgerfest_gr ή στο https://www.facebook.com/burgerfestgr για το πλήρες πρόγραμμα.

Πώς παραγγέλνει κανείς από το Burger Fest: Home Edition;

Μέσω του efood.gr, πατώντας εδώ, το οποίο θα σας τα φέρει στην πόρτα σας (εφόσον διαμένετε  στις παρακάτω περιοχές). Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ή λόγω μη διαμονής στην εμβέλεια του Burger Fest kitchen, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία στο 210 6436027 και να τα παραλάβετε από το κατάστημα, στην Βαλτινών 51, Γκύζη.

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

-Γκύζη
-Αθήνα, Κέντρο
-Εξάρχεια, Λυκαβηττός ,Κολωνάκι
-Πλ. Βάθη
-Κυψέλη
-Κεραμεικός
-Αττική
-Ζάππειο

-Αγ. Νικόλαος, Κάτω Παγκράτι, Χίλτον
-Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι
-Νέα Φιλοθέη

Κάθε πότε αλλάζει το μενού του Burger Fest: Home Edition;

Κάθε εβδομάδα, ένα νέο Burger House ή σεφ καταλαμβάνει την κουζίνα του Burger Fest και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού για το Burger Fest: Home Edition.


Ποιο είναι το πρόγραμμα;


1η Εβδομάδα 28-3/1 = Στοά Φιξ / by Γωγώ Δελογιάννη

2η Εβδομάδα 5-10/1 = Μπαρ Μπεε Κιου

3η Εβδομάδα 12-17/1= 65 Napkins / by Στέφανος Στεφανίδης

4η Εβδομάδα 19-24/1= Munchy's burgers

5η Εβδομάδα 26-31/1= Soho Burgers / by Δημήτρης Σκαρμούτσος


Ποιες ώρες/μέρες είναι ανοιχτή η κουζίνα του Burger Fest;
Το κατάστημα λειτουργεί κάθε Τρίτη μέχρι και Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 00:00.

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα του Burger Fest Home Edition ακολουθήστε τον λογαριασμό του Burger Fest σε Instagram και Facebook.

 

#sanstospitisas

#burgerfest

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν

Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!
ΡΕΜΙ
4 νέοι φούρνοι και το top pastry που φτιάχνουν

Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4

Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Δώδεκα Πιάτα: Νέα αθηναϊκή κουζίνα με υπογραφή

Γεύση / Δώδεκα Πιάτα: Τρώγοντας λαχανοντολμάδες και κεμπάπ σε λευκά τραπεζομάντιλα

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης, μετά το Κουκάκι, άνοιξε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, κρατώντας το όνομα και τον μικρό κατάλογο με κλασικά πιάτα, σαν αυτά που θα 'θελε να βλέπει κι ο ίδιος σε ένα μενού.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Το κρασί με απλά λόγια / Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;

Ο Παναγιώτης Ορφανίδης και η Υρώ Κολιακουδάκη «ταξιδεύουν» στη Σικελία και ανακαλύπτουν τα κρασιά της λάβας και του πάγου μέσα από τις ιστορίες και τα μυστικά τριών σπουδαίων παραγωγών: του Giuseppe Russo, του Angelo di Garcia (Tornatore) και του Federico Graziani.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι τα τρίγωνα Πανοράματος είναι καλά μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάει να δοκιμάζει φαγητά παρά να βλέπει ταινίες – εξαίρεση έκανε μόνο για την καινούργια ταινία της Ιζαμπέλ Ιπέρ.
ΡΕΜΙ
Pfalz: Η νέα δύναμη του Riesling και του Pinot Noir, που «ταράζει» την Ευρώπη

Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασί

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Όχι άλλη σφυρίδα!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.
ΡΕΜΙ
«Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ