Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας

Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μπορεί πολλά να άλλαξαν τη χρονιά που πέρασε, όμως κάποιες αξίες έμειναν σταθερές - όπως το φαγητό. Το delivery έγινε ο «καλύτερός μας φίλος» το 2020 και το σπίτι μας το νέο αγαπημένο μας εστιατόριο. Μέχρι να έρθει η στιγμή, όμως, που θα καθίσουμε γύρω από τα τραπέζια των καλύτερων burger houses της πόλης, ζούμε την εμπειρία του burger σαν στο σπίτι μας.

Άλλωστε, τι μπορεί να κάνει τις πρώτες βδομάδες του 2021 καλύτερες από ένα κουτί με λαχταριστά burgers, αρκετές τηγανητές πατάτες και κρύα μπύρα για συνοδεία; Ενδεχομένως ένα delivery box που περιλαμβάνει αυτά και ακόμα περισσότερα, από εκπλήξεις, δώρα, μέχρι προσφορές και giveaways. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε η ομάδα του Burger Fest, του πρώτου και μεγαλύτερου ελληνικού food festival αφιερωμένο στο burger, που συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά και φέρνει στο σπίτι μας το φεστιβάλ burger που αγαπήσαμε.

Έτσι, το Burger Fest: Home Edition έρχεται σε εμάς, αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς σε αυτό και μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης, σε συνεργασία με το efood. Φέτος, λοιπόν, αντί να επισκεφθούμε ένα-ένα τα κιόσκια του Burger Fest, ακολουθώντας πιστά τις αγαπημένες μας μυρωδιές, παραγγέλνουμε ένα-ένα τα delivery boxes του pop up εστιατορίου του Burger Fest: Home Edition και αφιερώνουμε τις επόμενες 12 βδομάδες στα burgers, όπως τους αρμόζει.

Σε όλους μας έχει λείψει η εμπειρία του φεστιβάλ - και πόσο μάλλον το να καθίσουμε γύρω από τα τραπέζια του Burger Fest, να ξεχάσουμε ό,τι συμβαίνει γύρω μας επειδή έχουμε αφιερωθεί στο ένα και μοναδικό burger που βρίσκεται μπροστά μας, να ακούσουμε μουσική, να δούμε φίλους και γνωστούς. Μέχρι να ξαναβρεθούμε εκεί, όλοι μαζί, απολαμβάνουμε την Burger Fest εμπειρία στο σπίτι μας, με ασφάλεια, απλώς με ένα κλικ στο efood για delivery ή με ένα τηλέφωνο στην pop-up κουζίνα του Burger Fest για takeaway.

Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας Facebook Twitter

Πώς «δουλεύει» το Burger Fest: Home Edition;

Για το Burger Fest Home Edition έχει κατασκευαστεί ένα pop up εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, έτσι ώστε τα καλύτερα burgers να έρχονται κατευθείαν στο σπίτι μας, μέσω του efood από τις 28/12/2020. Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό burger house ή ένας/μία σεφ παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να απολαύσουμε αγαπημένα παραδοσιακά burgers, να πειραματιστούμε δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να απολαύσουμε την μπύρα μας και φυσικά να το ζήσουμε με απόλυτη ασφάλεια, σαν στο σπίτι μας.

Μαζί με τα λαχταριστά burgers και μενού, τα delivery boxes του Burger Fest έρχονται στο σπίτι μας παρέα με εκπλήξεις, giveaways, προσφορές και υπέροχα δώρα, έτσι ώστε να ζήσουμε σωστά την εμπειρία του σπιτικού φεστιβάλ, από τις 28/12/2020 μέχρι και τις 21/3/2021.

Burger Fest Home Edition: Πώς θα απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης στο σπίτι σας Facebook Twitter

Την πρώτη βδομάδα του Burger Fest: Home Edition είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μοναδικό, επετειακό και γιορτινό μενού της Γωγώς Δελογιάννη και της ΣΤΟΑΣ ΦΙΞ, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Burger Fest. Μάλιστα, τα γνωστά σε όλους πλέον κεφτεδάκια της Γωγώς Δελογιάννη μεταμορφώθηκαν σε burgers και μας χάρισαν μία πολύ ξεχωριστή γευστική εμπειρία, ανάμεσα σε signature burgers και ιδιαίτερες γεύσεις.

Όσο για τη βδομάδα που μόλις ξεκίνησε, σειρά έχει το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, το οποίο φέρνει στο σπίτι μας τις μοναδικές γεύσεις που του χάρισαν τον τίτλο «Ο Ναός του Μπιφτεκόψωμου» αλλά και το χρυσό βραβείο «Best in Burger» στα Estia Awards για 2 συνεχόμενες χρονιές. Για 6 ολόκληρες μέρες και για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, θα μπορέσουμε να γευτούμε τον
πασίγνωστο Γενναίο, το Μπαρ Μπεε Κιου αλλά και νέες συνταγές που δημιούργησε το Μπαρ Μπεε Κιου ειδικά και αποκλειστικά για το Burger Fest: Home Edition.

Την τρίτη βδομάδα του Burger Fest: Home Edition, την καταλαμβάνει ο σεφ Στέφανος Στεφανίδης, ο δημιουργός του Kahuna Burgers, με το νέο του project 65 Napkins και ένα μενού που έχει συνθέσει ειδικά για την pop-up κουζίνα μας του Burger Fest, με έμπνευση από το πασίγνωστο signature burger του. Και πάλι, θα έχουμε την ευκαιρία για 6 μέρες, να γευτούμε το limited edition menu από τον αγαπημένο σεφ, που, μάλιστα, είχε βγει νικητής ως το καλύτερο Burger House του Burger Fest 2018 - Θεσσαλονίκη, ενώ βραβείο έχει αποσπάσει και το signature burger του "65 Napkins" ως το καλύτερο burger του BF2018 - Θεσσαλονίκη.

Μείνετε συντονισμένοι στο @burgerfest_gr ή στο https://www.facebook.com/burgerfestgr για το πλήρες πρόγραμμα.

Πώς παραγγέλνει κανείς από το Burger Fest: Home Edition;

Μέσω του efood.gr, πατώντας εδώ, το οποίο θα σας τα φέρει στην πόρτα σας (εφόσον διαμένετε  στις παρακάτω περιοχές). Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ή λόγω μη διαμονής στην εμβέλεια του Burger Fest kitchen, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία στο 210 6436027 και να τα παραλάβετε από το κατάστημα, στην Βαλτινών 51, Γκύζη.

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

-Γκύζη
-Αθήνα, Κέντρο
-Εξάρχεια, Λυκαβηττός ,Κολωνάκι
-Πλ. Βάθη
-Κυψέλη
-Κεραμεικός
-Αττική
-Ζάππειο

-Αγ. Νικόλαος, Κάτω Παγκράτι, Χίλτον
-Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι
-Νέα Φιλοθέη

Κάθε πότε αλλάζει το μενού του Burger Fest: Home Edition;

Κάθε εβδομάδα, ένα νέο Burger House ή σεφ καταλαμβάνει την κουζίνα του Burger Fest και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού για το Burger Fest: Home Edition.


Ποιο είναι το πρόγραμμα;


1η Εβδομάδα 28-3/1 = Στοά Φιξ / by Γωγώ Δελογιάννη

2η Εβδομάδα 5-10/1 = Μπαρ Μπεε Κιου

3η Εβδομάδα 12-17/1= 65 Napkins / by Στέφανος Στεφανίδης

4η Εβδομάδα 19-24/1= Munchy's burgers

5η Εβδομάδα 26-31/1= Soho Burgers / by Δημήτρης Σκαρμούτσος


Ποιες ώρες/μέρες είναι ανοιχτή η κουζίνα του Burger Fest;
Το κατάστημα λειτουργεί κάθε Τρίτη μέχρι και Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 00:00.

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα του Burger Fest Home Edition ακολουθήστε τον λογαριασμό του Burger Fest σε Instagram και Facebook.

 

#sanstospitisas

#burgerfest

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Η ιεροτελεστία του πανηγυρικού πιλαφιού του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπάθιο

Γεύση / Tα πιλάφια του Δεκαπενταύγουστου: Έτσι τιμούν τη μεγάλη γιορτή σε Κάσο και Κάρπαθο

Ακολουθώντας τελετουργικό χρόνων, στήνουν καζάνια πάνω σε φωτιές και φτιάχνουν πιλάφι, κρέας κοκκινιστό και τηγανητές πατάτες για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Agora symi

Γεύση / Agora: Η πιο γραφική ανηφόρα της Σύμης οδηγεί σε μια κουζίνα με χαρακτήρα

Σε ένα μικρό μπαλκόνι με θέα τα παστέλ αρχοντικά της Σύμης, ο Χρήστος Σιδηρόπουλος σερβίρει μια ελληνική κουζίνα που συνομιλεί με το παρελθόν χωρίς να το αντιγράφει – μιλάει χαμηλόφωνα, αλλά ακούγεται καθαρά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Οι ανθοί της cucina povera

Γεύση / Κολοκυθανθοί: Τα λουλούδια της φτωχής αλλά σοφής κουζίνας

Τα άνθη που είτε βουτιούνται στο κουρκούτι είτε γίνονται τροφαντός ντολμάς κρύβουν φθαρτή ομορφιά και μεγάλη γευστική παράδοση — πολύ πριν ο οδηγός Michelin αναδείξει τάσεις σαν το zero waste και το «από το χωράφι στο τραπέζι».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Το κρασί με απλά λόγια / Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Πώς επηρεάζει η αστρονομία τις καλλιεργητικές πρακτικές στο αμπέλι; Η Υρώ Κολιακουδάκη και ο Παναγιώτης Ορφανίδης σε μια συζήτηση με τον Θοδωρή Κοντογιάννη για τη σχέση του ανθρώπου με τη γη, την τεχνολογία και το κρασί, έξω από τα συνηθισμένα.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ