1

Η μουσική καμηλοπάρδαλη

Λυδία Παπαϊωάννου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...»

 

Μας το έφεραν δώρο δύο έμπειροι φίλοι που έχουν μεγαλύτερα παιδιά και, για να είμαι ειλικρινής, μέχρι τώρα νόμιζα ότι είναι αλογάκι ‒ αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι ότι, μεταξύ άλλων, βγάζει λευκούς ήχους, οι οποίοι βοηθάνε τον μικρό να κοιμηθεί. Γενικώς, έχουμε συγκεντρώσει διάφορα κόλπα λευκών ήχων στη φαρέτρα μας, από τον απορροφητήρα μέχρι apps στο κινητό που παίζουν σε flight mode (βλ. Sound Sleeper), το συγκεκριμένο όμως μας έχει βολέψει πολύ.

https://www.fisher-price.com/el_GR/products/--FGG90

 

2

Τη Fuji Instax Wide 300

Λυδία Παπαϊωάννου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...»

 

Τη λατρεύω και, σε αντίθεση με αυτό που φαντάζομαι ότι συμβαίνει στα περισσότερα σπίτια, έχω πάντα πακετάκια με φιλμ στοκαρισμένα στο ντουλάπι. Πάντα μου άρεσε η λογική των πολαρόιντ και των instant φωτογραφιών γενικότερα, αλλά ειδικά από τότε που ήρθε το μωρό βγάζω φωτογραφίες συνέχεια ‒ όλα τα λεφτά, φιλμάκια. Το μόνο μου θέμα είναι ότι έχουμε ένα ψυγείο λίγο, εχμ, μοντέρνο, στο οποίο δεν πιάνουν τα μαγνητάκια κι έτσι δεν μπορώ να το γεμίσω με τις φωτογραφίες, τις οποίες έχω απλώσει πια σε όλο το σπίτι.

https://www.skroutz.gr/s/5958907/Fujifilm-Instax-Wide-300.html

 

3

Το νερό καθαρισμού με μικύλλια JOWAÉ

Λυδία Παπαϊωάννου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...»

 

Δεν βρίσκω πάντα τον χρόνο να περιποιηθώ την επιδερμίδα μου όπως θέλω, όμως, όσο και να βιάζομαι, όσο και να νυστάζω, ποτέ μα ποτέ δεν παραμελώ το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου μου. Από σχετικά προϊόντα, προσωπικά ορκίζομαι στο νερό καθαρισμού της JOWAE γιατί είναι αγνό και αποτελεσματικό μαζί. Λατρεύω το άρωμά του, την τιμή του και το ότι σέβεται τόσο το περιβάλλον όσο και την επιδερμίδα μου.

 

4

Το μαύρο ankle παντελόνι Wildwood

Λυδία Παπαϊωάννου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...»

 

Στο καθημερινό ντύσιμο είμαι λίγο της σχολής Mark Zuckerberg, δηλαδή βρίσκω τα κομμάτια-κλειδιά που μου αρέσουν και τα παίρνω διπλά και τριπλά για να μπορώ να ντυθώ γρήγορα και κομψά με τη «στολή» μου όποτε βιάζομαι. Το συγκεκριμένο παντελόνι το αγοράζω από το Free Shop κάθε χρόνο (ναι, κάθε χρόνο), ενώ, εκτός από μαύρο, το έχω και σε λευκό και μπλε. Το αγαπώ γιατί φοριέται και ψηλόμεσο και πιο κανονικό, έχει πλαϊνές τσέπες και ολόσωστο κόψιμο μέχρι τον αστράγαλο για όλα μου τα παπούτσια.

https://www.aesthet.com/en/clothing/pants-shorts/wildwood-black-che-pants_142606

 

5

Το καρότσι περιπάτου Quid

Λυδία Παπαϊωάννου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...»

 

Είναι ένα πολύ ελαφρύ καρότσι για ταξίδια και βόλτες, το οποίο ευτυχώς μας το έκαναν δώρο. Και λέω ευτυχώς, πρώτον, γιατί δεν χρειάστηκε να μπούμε στη λαγουδότρυπα του να διαλέξουμε καρότσι, κάτι το οποίο μπορεί να αποβεί πολύ αγχωτικό, και, δεύτερον, γιατί μόνοι μας μπορεί να μην το είχαμε εντοπίσει. Κλείνει με το ένα χέρι και μαζεύεται αρκετά, οπότε για εμάς, που μας αρέσουν τα σούρτα φέρτα με το μωρό, είναι ό,τι πρέπει.

https://www.inglesina.gr/karotsia-peripatou/quid

 

6

Η turtle bag

Λυδία Παπαϊωάννου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...»

 

Την πήρα από το παντοπωλείο της γειτονιάς μου και θυμάμαι πως στην αρχή μού είχε φανεί λίγο ακριβή για τσάντα για τα ψώνια (κάτι λιγότερο από 10 ευρώ), αλλά, εν τέλει, αποδείχτηκε πολύ ανθεκτική και πρακτική, ενώ με κάποιον μαγικό τρόπο χωράει όσα θα έβαζε κανείς σε δύο ή και περισσότερες σακούλες. Χαίρομαι γιατί θυμάμαι πάντα να την έχω μαζί κι έτσι, από τότε που την πήρα, δεν έχω χρειαστεί πλαστική.

https://www.turtlebags.co.uk/product-page/organic-long-handled-string-bag