Ορσαλία Παρθένη: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...»

Ορσαλία Παρθένη: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...» Facebook Twitter
Η Ορσαλία Παρθένη
0

1.

Το Κindle Βook της Αmazon

Ορσαλία Παρθένη: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...» Facebook Twitter

Αγαπώ πολύ το διάβασμα γιατί με βοηθά να χαλαρώνω και να εμπνέομαι. Το Κindle, λοιπόν, είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος να διαβάζω τα αγαπημένα μου βιβλία, ιδίως στις διακοπές. Ουσιαστικά, μπορώ να κρατάω στην τσάντα μου όσα βιβλία θέλω. Διαμορφώνω τη φωτεινότητα ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό, προσαρμόζω το μέγεθος των γραμμάτων και διευκολύνομαι αρκετά.

www.amazon.com


2.

Η μάσκαρα Κορρές

Ορσαλία Παρθένη: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...» Facebook Twitter

Μια γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ για να ξεκινήσει την ημέρα της. Μια ελαφριά μάσκαρα είναι ό,τι πρέπει για να τονίσω το βλέμμα μου χωρίς υπερβολές. Τη συγκεκριμένη την προτιμώ γιατί βγαίνει σε διάφορα funky χρώματα, έχει ιδανικό build up και μπορείς να τη βρεις και στα φαρμακεία σε αρκετά οικονομική τιμή.

www.korres.com

3.

Η BB Cream Βοbbi Brown

Ορσαλία Παρθένη: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...» Facebook Twitter

Όσο μεγαλώνει κανείς περιορίζει το μακιγιάζ του, αφού πρώτα έχει πειραματιστεί αρκετά. Ένα προϊόν που δεν αποχωρίζομαι είναι η ΒΒ Cream της Bobbi Brown. H κρέμα αυτή βγαίνει σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, έχει αντηλιακή προστασία και ελαφριά κάλυψη, κάτι που την καθιστά ιδανική και για πρωί και για βράδυ.

bobbibrowncosmetics.com

4.

Τα ακουστικά Sony WH-H800 h.ear

Ορσαλία Παρθένη: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...» Facebook Twitter

Tα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν τον καλύτερο δυνατό ήχο. Είναι άνετα και τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, είτε όταν ξεκινώ την ημέρα μου με πρωινή γυμναστική είτε αν θέλω να δουλέψω συγκεντρωμένη, ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική, απομονωμένη από το εξωτερικό περιβάλλον. Με τα συγκεκριμένα μπορείς να μιλήσεις και στο τηλέφωνο, οπότε εντάσσονται ιδανικά στο kit ταξιδιών μου.

www.sony.gr


5.

Την κολόνια Chanel Cristalle

Ορσαλία Παρθένη: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς...» Facebook Twitter

Ως έφηβη φορούσα τη Chanel No19, ενώ στην πορεία κατέληξα στη Chanel Cristalle, μια κλασική κολόνια με ιστορία όχι τόσο διαδεδομένη. Δημιουργήθηκε το 1975 από τον Henri Robert και η βάση της είναι το αρωματικό κίτρο. Την έχω ξεχωρίσει γιατί είναι ελαφριά, με ένα δροσερό άρωμα που ταιριάζει και στο καλοκαίρι και στον χειμώνα.

www.chanel.com

Μόδα & Στυλ
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

CHECK Ντιορ και Μπαλενσιάγκα: Οι συνάντηση των δυο μεγάλων της γαλλικής μόδας

Μόδα & Στυλ / Ντιόρ και Μπαλενσιάγκα: Η συνάντηση των δυο μεγάλων της γαλλικής μόδας

Παρήγαγαν ταυτόχρονα μόδα που αιχμαλώτισε τη δίψα της εποχής για πολυτέλεια και κομψότητα και οδήγησε στην αποκατάσταση της κερδοφόρας βιομηχανίας μόδας της Γαλλίας μετά την καταστροφή των δύο παγκόσμιων πολέμων.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Issey Miyake: Ο μεγάλος ανανεωτής της μόδας, ο εφευρέτης, ο εραστής των τριών διαστάσεων

Μόδα & Στυλ / Issey Miyake: Ο μεγάλος ανανεωτής της μόδας, ο εφευρέτης, ο εραστής των τριών διαστάσεων

Για τον Issey Miyake, ο διάλογος μεταξύ σώματος και ρούχου συνίσταται ταυτόχρονα στην παρουσία και την απουσία, το σχήμα του ρούχου δημιουργείται από το ίδιο το σώμα μόνο όταν αυτό φοριέται.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
60 χρόνια τώρα, οι Αθηναίοι βρίσκουν οικονομικά χειροποίητα γυαλιά ηλίου στον Μίμη στην Ομόνοια

Μόδα & Στυλ / 60 χρόνια τώρα οι Αθηναίοι βρίσκουν οικονομικά χειροποίητα γυαλιά ηλίου στον Μίμη, στην Ομόνοια

Το «καβαφικό», το «γυαλί του ΙΚΑ», οι γεωμετρικοί σκελετοί που επέστρεψαν στη μόδα από τα '90s, τα σχέδια της «Πηγή των Γυαλιών» διαφημίζονται όλα αυτά τα χρόνια μέσω των φοιτητών που τα φορούν και εκείνων που τα ζηλεύουν. Γι' αυτό το ιστορικό κατάστημα οπτικών της πόλης όλα ξεκίνησαν από ένα περίπτερο της Πανεπιστημίου, εκεί όπου ο Δημήτρης Μαρτζούκος έμαθε να επισκευάζει αναπτήρες, πένες γραφής και γυαλιά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Oenovated: Ένα brand που παντρεύει το street style με την αγάπη για το κρασί

Μόδα & Στυλ / Oenovated: Ένα brand που παντρεύει το street style με την αγάπη για το κρασί

Η Εβελίνα Ηγουμενάκη και ο Βαγγέλης Λώνας δημιουργούν ρούχα και αξεσουάρ, θέλοντας να αναδείξουν την κουλ πλευρά του κρασιού και να το κάνουν κομμάτι της urban κουλτούρας, ενώ παράλληλα προσφέρουν βασικά μαθήματα γύρω από αυτό με απλά λόγια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ