Η Μελάνια σκοπεύει να είναι Πρώτη Κυρία «μερικής απασχόλησης»

Η Μελάνια σκοπεύει να είναι Πρώτη Κυρία «μερικής απασχόλησης» Facebook Twitter
Η πηγή ανέφερε ότι η Μελάνια δεν μπορεί να βρίσκεται συνεχώς στην Ουάσινγκτον, επειδή το κύριο μέλημά της είναι να «συνεχίσει να είναι ενεργή μητέρα». Φωτ.: Getty Images/ Ideal Image
0

Η Μελάνια Τραμπ μάλλον δεν ενδιαφέρεται να ξανακάνει την Πρώτη Κυρία.

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι ότι τα πήγε και τόσο καλά την πρώτη φορά. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα απέρριψε την παραδοσιακή πρόσκληση της Τζιλ Μπάιντεν να συναντηθούν στον Λευκό Οίκο, ενώ οι σύζυγοί τους φωτογραφίζονταν στο Οβάλ Γραφείο.

Τώρα, μια πηγή λέει στη «New York Post» ότι η Μελάνια θα είναι η πρώτη «Πρώτη Κυρία μερικής απασχόλησης». Θα εξακολουθήσει να απολαμβάνει τα προνόμια της θέσης ή αυτά ισχύουν μόνο για την πλήρη απασχόληση;

«Η Μελάνια θα είναι η Πρώτη Κυρία, αλλά μόνο με τους δικούς της όρους», δήλωσε η πηγή στην «Post» και πρόσθεσε: «Θα εμφανίζεται στις μεγάλες εκδηλώσεις. Αλλά όχι τσάι για κυρίες και όχι −ή πολύ λίγες− συνεντεύξεις». Εξήγησαν ότι το σχέδιο της Μελάνια είναι απλώς να προσθέσει τον Λευκό Οίκο στη λίστα των κατοικιών της − θα περνάει χρόνο εκεί όταν δεν θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ή στη Φλόριντα.

Ο Τραμπ στον οποίο επικεντρώνεται η Μελάνια δεν είναι ο Ντόναλντ, αλλά ο Μπάρον. Η πηγή ανέφερε ότι η Μελάνια δεν μπορεί να βρίσκεται συνεχώς στην Ουάσινγκτον, επειδή το κύριο μέλημά της είναι να «συνεχίσει να είναι ενεργή μητέρα». Ο 18χρονος Μπάρον είναι  πρωτοετής φοιτητής του New York University, οπότε είναι βέβαιο ότι είναι πολύ χαρούμενος που η μαμά του μένει κοντά για να τον προσέχει.

Όπως εξήγησε η πηγή: «Η Μελάνια θα είναι μια Πρώτη Κυρία μερικής απασχόλησης − ενώ θα είναι πλήρους απασχόλησης μητέρα και σύζυγος. Θεωρεί τη νίκη ως το κύριο σόου και τα υπόλοιπα θα τα κάνει όπως θέλει». Ο Λευκός Οίκος μοιάζει να έχει ένα ιδιαίτερα ευέλικτο σχέδιο επιστροφής στο γραφείο.

Με στοιχεία από The Cut.

Οπτική Γωνία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Gen Z και σεξουαλικότητα: Ρευστή, ελεύθερη και χωρίς ταμπέλες

Οπτική Γωνία / Gen Z και σεξουαλικότητα: Ρευστή και χωρίς ταμπέλες

Γιατί οι νέοι αμφισβητούν τα πρότυπα των millennials, τι είναι το «slowmance» και τι σημαίνει η αποδοχή της ταυτότητας φύλου για την ψυχική τους υγεία; Η ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος Αντιγόνη Γινοπούλου εξηγεί.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Adrian Zduńczyk: «Χάρη στις νέες τεχνολογίες, η εξουσία μπορεί να επιστρέψει στον λαό»

Τεχνολογία / Adrian Zduńczyk: «Χάρη στις νέες τεχνολογίες, η εξουσία μπορεί να επιστρέψει στον λαό»

Ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως ειδικούς της νέας ψηφιακής επανάστασης που φέρνουν το Web 3.0, τα κρυπτονομίσματα, τα NTF και η τεχνολογία blockchain, μιλά στη LiFO.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
CHECK Άδειασε ο Αλ Σίσι την ελληνική κυβέρνηση για τη Μονή Σινά ή μήπως όχι; 

Ρεπορτάζ / Άδειασε ο Αλ Σίσι την ελληνική κυβέρνηση για τη Μονή Σινά ή μήπως όχι; 

Η κυβέρνηση, υποστηρίζει ο Αλ Σίσι, είχε αποδεχθεί την κυριότητα της Μονής του Σινά επί των 71 ακινήτων της, αλλά η αιγυπτιακή προεδρία στις ανακοινώσεις της αναγνωρίζει μόνο το θρησκευτικό και όχι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Οι Φρουροί του Κηφισού: Mια γειτονιά υπερασπίζεται έναν φυσικό παράδεισο

Περιβάλλον / Οι Φρουροί του Κηφισού: Mια γειτονιά υπερασπίζεται ένα φυσικό παράδεισο

Το τελευταίο φυσικό τμήμα του Κηφισού ρέει ακόμη ελεύθερο, δημιουργώντας μέσα στον αστικό ιστό έναν κρυφό παράδεισο, τον οποίο κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανό.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Βραβεία Ιδρύματος Μπότση: Πώς βραβεύεις κάποιον που έβγαλε fake news;

Οπτική Γωνία / Βραβεία Ιδρύματος Μπότση: Πώς βραβεύεις κάποιον που έβγαλε fake news;

Παρότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιες βραβεύσεις του ιδρύματος Μπότση αμφισβητούνται, μετά τις φετινές απονομές, ακούστηκε από αρκετά χείλη ότι «το κακό παράγινε». Δίκαιες ή «προϊόν φθόνου» οι ενστάσεις; 
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
CHECK ΜΑΡΙΑ ΕΠΕΞ Ιμπραϊμ Τραορέ: Είναι άραγε ο φιλόδοξος πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο ο «Αφρικανός Τσε Γκεβάρα του 21ου αιώνα» ή ένας ακόμα δικτατορίσκος με πολύ προσεγμένη δημόσια εικόνα;

Οπτική Γωνία / Ιμπραΐμ Τραορέ: O «Τσε Γκεβάρα της Αφρικής» ή ένας ακόμα δικτατορίσκος;

Για κάποιους είναι η «φωνή των κολασμένων» της Μαύρης Ηπείρου και η ενσάρκωση του αντιαποικιοκρατικού ιδεώδους. Για άλλους, πάλι, ένας ακόμα τυχοδιώκτης στρατιωτικός που έγινε «λαϊκός ήρωας» με τη συνδρομή της AI.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Κουράστηκα να τη φροντίζω, λυτρώθηκε»: Ποιος δικαιούται να δολοφονεί από οίκτο; 

Οπτική Γωνία / «Κουράστηκα να τη φροντίζω, λυτρώθηκε από τα βάσανά της»: Ποιος δικαιούται να δολοφονεί από οίκτο; 

Το πότε και υπό ποιες συνθήκες κατανοούμε και συμπάσχουμε με έναν δολοφόνο αποκαλύπτει πολλά για τις αξίες και τις προτεραιότητές μας. 
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
ΔΟΥΝΕΙΚΑ

Ρεπορτάζ / Σκάνδαλο παιδεραστίας στα Δουνέικα: Το αποκρουστικό πρόσωπο της «αγίας» ελληνικής κοινωνίας

Η υπόθεση παιδεραστίας στα Δουνέικα, ένα χωριό 900 κατοίκων κοντά στην Αμαλιάδα, τη δεκαετία του ’80, φέρνει στο φως όχι μόνο τα φρικιαστικά εγκλήματα «ευυπόληπτων πολιτών», αλλά και τη συνωμοσία της σιωπής και την υποκρισία που επικρατεί σε κλειστές κοινωνίες.
ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΦΛΙΟΣ
σιούτη

Οπτική Γωνία / ΟΠΕΚΕΠΕ, μεταναστευτικό και Τέμπη ζορίζουν ξανά την κυβέρνηση

Το σκάνδαλο των αγροτικών επιδοτήσεων και η πιθανή επιστροφή προσφύγων από τη Γερμανία στην Ελλάδα έρχονται να προστεθούν στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ