ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό κιμάς γαλοπούλας
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοταρισμένο
  • 1 αυγό
  • 2 κ.σ. τριμμένο κεφαλοτύρι
  • Λίγη γαλέτα
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένη κίτρινη πιπεριά
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένος δυόσμος
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
  • 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών Αργεντινής για grill
  • 1 κ.γ. ψιλοκομμένος άνηθος
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ πλάθουμε όλα τα υλικά για 10 λεπτά.
  2. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
  3. Πλάθουμε τον κιμά σε μπιφτέκια και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200°C για 15 λεπτά, στο τηγάνι ή στη σχάρα.
  4. Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με διάφορα ντιπ (καπνιστή πιπεριά, κρέμα μανιταριών κ.λπ.).

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα