Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία... Facebook Twitter
0

HPussy Murdererπήδηξε τη μισή Γουόλ Στριτ. Μέχρι πουγνώρισε τον DickΚiller καιτον ερωτεύτηκε - για τα δικά της δεδομέναπάντα. Τους απέλασαν και τους δυο απ' τη Νέα Υόρκη γιατί το έκαναν σε δημόσιουςχώρους για αδρεναλίνη. (Aνέβασανπολύ αδρεναλίνη και θεωρήθηκε τρομοκρατικήενέργεια.)

Ο Γουίλ κουράστηκεστα ξένα -στην Κρακοβία- και είπε ναεπιστρέψει στην Ελλάδα. Ο γκόμενός τουόμως πήρε χάπια να αυτοκτονήσει κιάρχισε τις υστερίες («φύγε και μηνκοιτάξεις πίσω ποτέ, μη νοιαστείς γιαμένα, να, εγώ θα κάτσω ήσυχα και θα πεθάνω,έχω καταπιεί τα χάπια, έναν γιατρό, ένανγιατρό...»). Κι έτσι ο Γουίλ έμεινε στηνΚρακοβία. (Δεν πέθανε ο γκόμενος, γιατίείχε φροντίσει να πιει και γάλα μαζί μετα χάπια.)

Ο Makisδεν βρήκε τελικά το άλλο του μισό στοΊντερνετ. Κάτι μισαδάκια βρήκε και τατακτοποίησε. Όλοι οι γκόμενοι που γνώριζεδουλειά του ζητούσαν, μήπως δηλαδήμπορούσε να τους βοηθήσει με τις γνωριμίεςτου να στρώσουν επαγγελματικά. Τελικάο Makis άνοιξετο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Για ΆνεργουςΓκέι Γκόμενους, που στεγάζεται σε ένανκάθετο της Μιχαλακοπούλου.

Την Τρελήκανείς δεν την ξαναείπε Τρελή. Σήμεραλέγεται Σοφή. Κι αυτό γιατί οι προβλέψειςτης σχετικά με την Πέμπτη Νύχτα βγήκαναληθινές. Η καταστροφή του υπαρκτούκόσμου ξεκίνησε με την πτώση τουχρηματοπιστωτικού συστήματος, όπωςείχε πει ότι θα γίνει. Τα χρέη στιςπιστωτικές βέβαια δεν σβήστηκαν. Λόγωέλλειψης ρευστότητας οι τράπεζες έκοβανκεφάλια σε αυτούς που χρωστούσαν.Ολόκληρη η παρέα του GreekErotica -καθότιθα έχετε προσέξει ότι απαρτίζεται απόlosers-κατέληξε να τη βγάζει στα πεζοδρόμιακαι να ρωτά τους περαστικούς: «Έχειςένα ευρώ, έχεις ένα ευρώ, έχεις έναευρώ;». Στους λιγοστούς ξέμπαρκουςΑμερικανούς τουρίστες που είχαν δολάριαέλεγαν «έχεις 1,46 ευρώ, έχεις 1,47 ευρώ»,ανάλογα με την ισοτιμία.

Ο Φασολάκηςέσωσε τον κόσμο εφόσον προκάλεσε πολλέςεγκυμοσύνες σε ίντιγκο και κρυστάλλιναπαιδιά. Οι γυναίκες της παρέας της μάναςτου, μόλις τον έβλεπαν, έμεναν κι αυτέςέγκυος. Αλλά και τα κρυστάλλινα παιδιάτα μεγάλωσαν όπως ήθελαν εκείνες, οπότεη Ελλάδα γέμισε με περισσότερους μαλάκες- αν και spiritualμαλάκες τώρα.

Η Χιονάτη έμεινεκι αυτή έγκυος ή όχι; Οι φήμες λένε ότιέμεινε, απλά βαρέθηκε να πάει στονοσοκομείο να γεννήσει - θα βγάλει τοπαιδί από μέσα της κατευθείαν στα είκοσίτου χρόνια, για να γλιτώσει τα δίδακτραγια τα φροντιστήρια.

Η Α και οΑύρα του Ήλιου συνεχίζουν σήμερα τηνοικογένεια εξ αποστάσεως. Όλη τηνεβδομάδα κρατά η Α το μωρό, ενώ ταΣαββατοκύριακα το πακετάρει σε ένακουτί και το στέλνει με DHLστην Κύπρο. Όταν με το καλό λυθεί τοκυπριακό, θα λυθεί και το δικό τουςθεματάκι.

Ο Δόκτωρ και ηΝτάνα έκαναν έξι παιδιά μέσα σε έναχρόνο. Μόνο ο Δόκτωρ έγινε πλούσιος,γιατί ανακάλυψε πώς όταν βάζεις σαλιγκάρικατευθείαν πάνω στο πρόσωπό σου, σταματούνοι ρυτίδες. Τα σαλιγκάρια του τα βρίσκειη Ντάνα - πάει με τα τακούνια και με μιασακούλα στο βουνό και τα μαζεύει.

Ο Noodleχώρισε με το πετσετάκι που κουβαλούσεπάντα μαζί του από μικρός, τη μακροχρόνιασχέση της ζωής του. Το πετσετάκι του ταέφτιαξε με τον καλύτερό του φίλο. Τονερωτεύτηκε γιατί έχει εκείνα τα καινούργιαπλυντήρια που πλένουν στους 30 βαθμούςΚελσίου (Ο Noodleήταν τσίπης, ποτέ δεν αγόρασε ένα τέτοιοστο πετσετάκι). Σήμερα το πετσετάκι ζειευτυχισμένο και με ήσυχη συνείδηση - οκαινούργιος αγαπημένος του όσο να ‘ναιτο κάνει να νιώθει φιλικό στο περιβάλλον.Ο Noodle σήμερατα έχει με την Κουτσή Μαρία (όχι και μετην κουτσή Μαρία, μόνο με την ΚουτσήΜαρία).

Ο Νταν Ντανέγραψε το δικό του βιβλίο αυτοβοήθειαςμε τίτλο Άψε σβήσε και υπότιτλο Πώς ναγίνετε επιτυχημένος στο πιτς φιτίλιμετά τα σαράντα. Το βιβλίο δεν έγινεεπιτυχία, οπότε ούτε κι ο Νταν Ντανθεωρήθηκε επιτυχημένος μετά τα σαράντα.Κατέληξε τρελός, να περπατά και να δέρνειμόνος του τον εαυτό του.

OFerrari σήμερα τα έχει με ένακορίτσι από το Περιστέρι. Υποστήριξεμια θεωρία ότι με τα κορίτσια από τοΠεριστέρι κάνεις σεξ με αγάπη - με τακορίτσια απ' το Κολωνάκι κάνεις σεξαπό εκδίκηση.

Ο κολυμβητήςΦέρι Μποτ και η Κινέζα βελονίστριαχάθηκαν. Μια μέρα εκείνος πήρε τηναγαπημένη του στην πλάτη του για νακάνουν κολυμπώντας το γύρο του κόσμουσε ρομαντική κρουαζιέρα κι έκτοτεαγνοείται η τύχη τους. Η αδελφή τουΒαμπιρίτσα αναγνωρίστηκε επισήμως ωςτο τελευταίο ευαίσθητο πλάσμα αυτήςτης πόλης κι έγινε έμβλημα της νέαςεποχής. Το στυλ της, περίπλοκο bohoμε romanticsκαι deathστοιχεία, αντιγράφηκε στους αιώνεςπερισσότερο κι από της Φρίντα Κάλο.

Όσο για τηνΕιρήνη και τον Ροντρίγκο, τους πρωταγωνιστέςτης στήλης...

(συνεχίζεταιαναγκαστικά)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ