Hοmο Sapiens

Hοmο Sapiens Facebook Twitter
0

Η Νάνσι δεν είχε καλές διπλωματικές σχέσεις με τους πρώην της. Δηλαδή, ακόμη κι αν τους συναντούσε στο δρόμο, έκανε ότι δεν τους έβλεπε. Λάθος μεγάλο. Τους πρώην τους κρατάμε για φίλους. «Επειδή τελείωσε μια σχέση, δεν σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε η αγάπη μέσα σε αυτήν» κήρυττα στους αναγνώστες μου. Εντάξει, θα είμαι ειλικρινής. Ολοκληρώθηκε ξε-ολοκληρώθηκε η αγάπη, ποιοι άντρες θα τρέξουν με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σου για σεξ, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πώς έρχεσαι σε οργασμό και σε ποια πλευρά του κρεβατιού κοιμάσαι; Οι πρώην σου. Επίσης, θα τρέξουν στο νοσοκομείο αν πάθεις κάτι, θα σου δανείσουν χρήματα και θα κάνουν στο σπίτι σου οποιοδήποτε μερεμέτι απαιτεί κομπρεσέρ, αλυσοπρίονο, τιρμπουσόν κι όποια άλλη άγνωστη λέξη έχουμε οι εργένισσες. «Μπα» έλεγε η Νάνσι. «Εγώ προτιμώ τους τεχνικούς. Μου κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο». Στις κοινωνίες των εργένηδων, οι συνασπισμοί από πρώην είναι οι νέες οικογένειες (Ψάχνει δουλειά ένας πρώην σου; Θα κανονίσεις να τον προσλάβει άλλος πρώην σου), αλλά η Νάνσι απείχε από τη νέα κοινωνιολογική τάση. Έτσι, της ήρθε απότομα το γεγονός ότι τρεις πρώην της μιλούσαν μεταξύ τους εκείνη τη μέρα στο κλαμπ. Γιατί τι μπορεί να συμβεί όταν τρεις πρώην σου, που δεν γνωρίζουν τίποτα ο ένας για τον άλλο, πιάσουν κουβέντα και περάσεις από μπροστά τους εσύ; Να σου βγει το όνομα.

Tespa, η Νάνσι συνέχισε να βγαίνει με τη Φουρνάρισσα, κι απ' ό,τι μάθαινα από την τελευταία όλα πήγαιναν πολύ καλά. Το Άσπρο Μάμπα είχε περάσει στην ιστορία κι η Νάνσι είχε «πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή»- αυτό μου έλεγε η Φουρνάρισσα. Ετοιμαζόμουν να δω πορνό με ομοφυλόφιλους emo για να με πάρει ο ύπνος εκείνο το βράδυ και πίστευα ακράδαντα ότι τίποτε δεν μπορούσε να πάει στραβά, εφόσον είχα μαζί μου τα τρία πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή: Xanax, αντισυλληπτικά και γλυκό κουταλιού καρύδι. Αλλά χτύπησε το τηλέφωνο κι ήταν η Νάνσι. «Α» είπα, «άκουσα ότι έχεις επιτέλους ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή». Κάτι μουρμούρισε, αλλά δεν κατάλαβα γιατί είχα αφοσιωθεί στο homoemo porn, και μετά κατάλαβα ότι μου έλεγε για έναν τύπο με τον οποίο έκαναν πολύ παθιασμένο σεξ και την επόμενη μέρα εκείνος την είπε τσούλα που το έκανε έτσι εύκολα μαζί του. «Του είπα ότι δεν πιστεύω στ' αυτιά μου» έλεγε η Νάνσι. «Στην πραγματικότητα, δεν ξέρει τίποτα για μένα και τη ζωή μου». Σκατά, σκεφτόμουν, δεν έπρεπε να το πει αυτό, αυτό λένε όλες οι τσούλες. Μετά μου είπε για δυο άλλους και κατέληξε ότι χθες βράδυ δεν θυμάται τι έγινε γιατί είχε πιει πολύ, αλλά ξύπνησε το πρωί γυμνή, σε ένα άγνωστο υπνοδωμάτιο, και δίπλα της στο κρεβάτι βρισκόταν μόνο μισό παξιμάδι. «Και λοιπόν;» ρώτησα βαρεμένη. «Θα τον πάρεις τηλέφωνο ή θα περιμένεις να περάσουν οι συνηθισμένες τρεις μέρες;».

Και μετά έπαθε νευρική κρίση γιατί θυμήθηκε ότι πριν από το παξιμάδι κοιμόταν με έναν τύπο που τον γούσταρε πολύ, σχεδόν έκανε σχέση μαζί του, μέχρι που έμαθε ότι όταν εκείνος ήταν μοντέλο έκανε σεξ με ένα σχεδιαστή και μετά, που δούλεψε στην τηλεόραση, το έκανε και με έναν άλλον διάσημο. Και φρίκαρε που εκείνη, αν και έμπειρη, δεν πήρε χαμπάρι στο κρεβάτι ότι το έκανε με ομοφυλόφιλο. «Κοίτα» προσπάθησα να την καλμάρω. «Όπως λέει κι ο ανερχόμενος φιλόσοφος Ταυ Ταυ -όχι, δεν πρόκειται για promotion κάποιου απ' το ΔΣΠΕ (Δίκτυο Συμπαράστασης Πρώην Ειρήνης)- υπάρχουν οι άντρες που γουστάρουν άντρες και κάνουν σεξ με άντρες. Αυτοί είναι οι ομοφυλόφιλοι. Υπάρχουν και οι άντρες που γουστάρουν γυναίκες και κάνουν σεξ με γυναίκες, αλλά κοιμούνται καμιά φορά και με άντρες, με σκοπό την επαγγελματική αναρρίχηση. Αυτοί είναι οι ομοφυλόδοξοι».

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ