Η ιστορία του ραδιοφώνου γράφεται και διαμορφώνεται και από αυτούς που μοιάζουν αταίριαστοι, παράταιροι και καμιά φορά απλά «ξένοι» με το μέσο.

 

Είναι αυτοί που επειδή αγνοούν κανόνες και κινδύνους, δίνουν το ξεχωριστό άρωμα, αυτή τη σπάνια, έξτρα γεύση και ποικιλία, και που κάνουν το ραδιόφωνο και το περιεχόμενό του γοητευτικό, ελκυστικό και κυρίως διαφορετικό.

 

Αν και ο Κώστας Γιαννακίδης δεν είναι ξένος για το ραδιόφωνο, ωστόσο όταν σκέφτεσαι το όνομά του, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό του είναι η πένα του και η γραφή του: καυστική, σατιρική, ειρωνική και «βέβηλη» αλλά συνάμα γεμάτη κατανόηση και τρυφερότητα. Όμως δεν παύει να αποτελεί και μια εντελώς ξεχωριστή φωνή στο αθηναϊκό ραδιοφωνικό τοπίο.

 

Για χάρη του βιογραφικού ξεκίνησε δημοσιογραφία το 1989, έβαλε την πρώτη ελληνική εφημερίδα, τη Μακεδονία, στο διαδίκτυο, το 1995. Ραδιόφωνο έκανε στους 102 FM της ΕΡΤ 3  και στο δημοτικό ραδιόφωνο Καλαμαριάς.

 

Το 1996 κατεβαίνει στην Αθήνα και εκεί συνεργάζεται με τον Flash και κάνει το flash.gr, τον πρώτο σταθμό που παίζει στο διαδίκτυο. 

 

Ο «χαρακτήρας» του, ο citizen δηλαδή, όπως είναι γνωστός σε κάποιους κύκλους, γεννιέται το 2008 στο City fm ενώ ακολουθούν Βήμα FM και Best, Αθήνα 984, Αlpha radio και ξανά επιστροφή στον Best, που δεν τον αλλάζει με τίποτα.

 

Ακούγονται τα τραγούδια:

The temple of the king (Rainbow)

Lady Fantasy (Camel)

Φασμπίντερ και ξερό ψωμί (Τζίμης Πανούσης)

Τι έπαιξα στο Λαύριο (Σαββόπουλος)

Το θολωμένο μου μυαλό (Καζαντζίδης)

Where the wild roses grow (Nick Cave)

Malaguena Salerosa, (Chignon)