Γεννημένος στην Αθήνα ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ζωγράφου και στη συνέχεια από το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Αθήνας.

 

Ως DJ ξεκίνησε να εργάζεται το 1985, ενώ η καριέρα του ως παραγωγού ραδιοφώνου άρχισε το 1996, αρχικά στον ΚΛΙΚ FM (1996-2001) και αργότερα στον BEST 92,6, όπου εργάζεται ως σήμερα μοναδικά και σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 4-6 το απόγευμα.

 

To «Last Chance» είναι το περίφημο μουσικό project του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου που μεταφράζεται πετυχημένα στα «Last chance» remixes, στα «Last chance» πάρτι και σε μια σειρά best seller συλλογών.

 

Το remix του στο τραγούδι «Games Without Frontiers» του Peter Gabriel ψηφίστηκε μέσα στα 5 καλύτερα remixes παγκοσμίως από την επιτροπή των Real World Studios στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ο Gabriel.

 

Έχει επιμεληθεί 11 best seller μουσικές συλλογές από το 1999 ως σήμερα ενώ όλα αυτά τα χρόνια το ονοματεπώνυμό του έχει συνδεθεί με μια καλόγουστη και ελαφρά σκοτεινή αισθητική στον ήχο, τόσο χαρακτηριστική όλων των επιλογών του.

 

Στο podcast ακούγονται τα κομμάτια:

Cold - The Cure

Tomorrow Started - Talk Talk

Heaven - Last Chance featuring Craig Walker

Games without frontiers (Last Chance remix) - Peter Gabriel

The midget - Last Chance (Cloud of one remix)

Bloodbuzz Ohio - The National

Ancient Light - Barbarossa