Συνέλαβαν άντρες επειδή φωτογραφήθηκαν γυμνοί σε αρχαιολογικό χώρο στη Σρι Λάνκα

Συνέλαβαν άντρες επειδή φωτογραφήθηκαν γυμνοί σε αρχαιολογικό χώρο στη Σρι Λάνκα Facebook Twitter
0

Η αστυνομία της Σρι Λάνκα συνέλαβε τρεις άντρες επειδή φωτογραφήθηκαν ημίγυμνοι σε έναν αρχαιολογικό χώρο.

Οι νεαροί άντρες επισκέφτηκαν μαζί με άλλους το Pidurangala Rock όπου και φωτογραφήθηκαν πλάτη με κατεβασμένο το παντελόνι, δείχνοντας τα οπίσθιά τους. Στην συνέχεια ανεβάζοντας στη συνέχεια τις εικόνες στο Facebook, κάτι που προκάλεσε οργή επειδή θεωρήθηκε προσβολή του ιερού χώρου. 

Οι συλλήψεις έρχονται μετά την ενόχληση ενός Βουδιστή μοναχού, ο οποίος υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες προσβάλλουν το χώρο, που ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco. 

Συνέλαβαν άντρες επειδή φωτογραφήθηκαν γυμνοί σε αρχαιολογικό χώρο στη Σρι Λάνκα Facebook Twitter

Οι viral φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από ξένους τουρίστες δημοσιεύτηκαν στη σελίδα Cheeky Exploits του Instagram, ένας λογαριασμός που ενθαρρύνει τους χρήστες να φωτογραφίζονται με γυμνά οπίσθια σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. 

Αν και πολλοί χάρηκαν που η αστυνομία ανέλαβε δράση σχετικά με το περιστατικό, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να καταγγείλουν την απουσία των αρχών σε άλλα, περισσότερα σοβαρά ζητήματα. 

«Όταν τα παιδιά μας βιάζονται και οι γυναίκες μας κακοποιούνται, η αστυνομία της Σρι Λάνκα δεν κάνει τίποτα. Προφανώς αναλαμβάνουν δράση μόνο σε τέτοια μηδαμινής σημασίας θέματα», σχολίασε ένα χρήστης στο Facebook. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ