Προειδοποιήσεις Τραμπ προς τον Λευκό Οίκο: Δειλοί και προδότες όσοι κάνουν διαρροές στον Τύπο

Προειδοποιήσεις Τραμπ προς τον Λευκό Οίκο: Δειλοί και προδότες όσοι κάνουν διαρροές στον Τύπο Facebook Twitter
0

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε εκ νέου τη Δευτέρα μια άκρως τοξική προειδοποίηση εναντίον όσων υπηρετούν στον Λευκό Οίκο και κάνουν διαρροές στον Τύπο.

«Οι ούτως καλούμενες διαρροές από τον Λευκό Οίκο είναι μια τεράστια υπερβολή από μέρους των μέσων ενημέρωσης των ψευδών ειδήσεων, προκειμένου να μας κάνουν να φαινόμαστε όσο χειρότεροι είναι δυνατόν. Τούτου λεχθέντος, αυτοί που κάνουν τις διαρροές είναι προδότες και δειλοί, και θα βρούμε ποιοι είναι!», διεμήνυσε ο Τραμπ, σε απειλητικό τόνο, μέσω Twitter.

Η προεδρική οργή πιθανότατα συνδέεται με την πολεμική που γέννησε μια φράση που εκστόμισε η Κέλι Σάντλερ, στέλεχος της ομάδας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, για τον γερουσιαστή Τζον Μακέιν, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο στον εγκέφαλο.

Κατά τη διάρκεια μιας κλειστής, εσωτερικής συνάντησης, η Σάντλερ φέρεται να είχε αποφανθεί πως η αντίσταση που πρόβαλε ο Μακέιν στον διορισμό της υποψήφιας για την ηγεσία της CIA δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού «θα πεθάνει ούτως ή άλλως».

Λίγους πρώτους μήνες αφότου ανέλαβε την εξουσία, ο Τραμπ είχε ήδη καταφερθεί με μένος εναντίον όσων έκαναν «παράνομες διαρροές» στον Τύπο και είχε τονίσει πως αυτό έπρεπε να «σταματήσει».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν:

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η Μάξγουελ ζητά ξανά χάρη από τον Τραμπ με αντάλλαγμα «μαρτυρία υπέρ της αθωότητάς του»

«Η κα Μάξγουελ είναι έτοιμη να μιλήσει πλήρως και ειλικρινά εφόσον της δοθεί επιείκεια από τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της Μάξγουελ
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να μοιράστηκε εμπιστευτικές πληροφορίες με τον Τζέφρι Έπσταϊν
THE LIFO TEAM