Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες επιθέσεις στο Κίεβο - «Τουλάχιστον ένας νεκρός» και διακοπές ρεύματος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες επιθέσεις στο Κίεβο - «Τουλάχιστον ένας νεκρός» και διακοπές ρεύματος Facebook Twitter
0

Νέες επιθέσεις κατά της ουκρανικής πρωτεύουσας αναφέρθηκαν πριν από λίγο. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, χτυπήθηκε μια εγκατάσταση υποδομής της πόλης, ενώ αναφέρθηκαν και εκρήξεις σε άλλες περιοχές, μεταξύ αυτών και κατοικημένες. 

Ο ίδιος έκανε έκκληση στους πολίτες να βρουν ασφαλή καταφύγια. 

Οι αρχές του Κιέβου έκαναν λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό από τις τελευταίες ρωσικές επιδρομές. Άλλος ένας άνθρωπος τραυματίστηκε.

O υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας επιβεβαίωσε τις νέες πυραυλικές επιθέσεις, σημειώνοντας πως «η Ρωσία πρέπει να αναγνωριστεί ως κράτος-τρομοκράτης».

Λίγο νωρίτερα, είχε σημάνει στην Ουκρανία συναγερμός για αεροπορικές επιδρομές, εν μέσω αναφορών για εκρήξεις σε διάφορες περιοχές. 

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ρωσία έχει εντατικοποιήσει τις επιθέσεις στα ουκρανικά δίκτυα ενέργειας, μετά από μια σειρά αποτυχιών στο ουκρανικό μέτωπο. 

Με πληροφορίες από BBC/Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM